20
Прво обвинение за глумење фаул

Прво обвинение за глумење фаул

пред еден месец - Сител - Фудбал

Англија е колевката на фудбалот, па затоа и многу работи поврзани со „најважната споредна работа на светот“ се иновативни токму во оваа земја.

Прво обвинение за глумење фаул

Прво обвинение за глумење фаул

пред еден месец - Курир - Фудбал

Англиската фудбалска асоцијација (ФА), пред почетокот на новата сезона го уведе правилото за санкции на играчите кои ќе симулираат (изглумат) фаул, насловено како „успешна измама на судијата за време на натпреварот“.

Прво обвинение за глумење фаул

Прво обвинение за глумење фаул

пред еден месец - +Инфо - Спорт

Англија е колевката на фудбалот, па затоа и многу работи поврзани со „најважната споредна работа на светот“ се иновативни токму во оваа земја.

Прво обвинение за глумење фаул

Прво обвинение за глумење фаул

пред еден месец - еМАГАЗИН - Спорт

Англија е колевката на фудбалот, па затоа и многу работи поврзани со „најважната споредна работа на светот“ се иновативни токму во оваа земја.

Прво обвинение за глумење фаул

Прво обвинение за глумење фаул

пред еден месец - A1on - Фудбал

Англија е колевката на фудбалот, па затоа и многу работи поврзани со „најважната споредна работа на светот“ се иновативни токму во оваа земја.

Времеплов
x