20
Груевски Ние сме партија на народот секој кој го има ВМРО и Македонија во срцето треба да ја поддржи нашата борба

Груевски: Ние сме партија на народот, секој кој го има ВМРО и Македонија во срцето, треба да ја поддржи нашата борба

пред 3 недели - Република - Македонија

Веќе десет години, Македонија го слави 23-ти октомври како државен празник, денот на македонската револуционерна борба, денот на основањето на МРО, подоцна ВМРО.

Груевски Нема да го скршите нашиот дух духот на Македонецот е нескршлив

Груевски: Нема да го скршите нашиот дух, духот на Македонецот е нескршлив!

пред 3 недели - Курир - Македонија

Така, рече Груевски, победи идејата, организацијата и делото, така победи Македонија. -Беа шиканирани и оцрнувани, некои се обидуваа да ја прикријат нивната заслуга, некои ги понижуваа и не ја вреднуваа нивната борба и жртва за Македонија.

Груевски Ова што денес го прават нема да се заборави а правдата ќе се врати

Груевски: Ова што денес го прават нема да се заборави, а правдата ќе се врати!

пред 3 недели - Курир - Македонија

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ ги повика сите, како и сите оние кои подлегнале на пропагандата, да ја видат суштината и големата слика и да се приклучат на ВМРО во оваа тешка битка.

Груевски Оваа власт се срами и се плаши од овој голем ден и празник

Груевски: Оваа власт се срами и се плаши од овој голем ден и празник

пред 3 недели - Курир - Македонија

-Кога  оваа власт се срами и се плаши од овој голем ден и празник, тука сме ние, ВМРО-ДПМНЕ да го одбележиме, прославиме, да се потсетиме и инспирираме од минатото, македонското револуционерно минато за слободата на Македонија.

Груевски Не можете да не натерате да ги свиеме главите и нема да ја скршите нашата кичма

Груевски: Не можете да не натерате да ги свиеме главите и нема да ја скршите нашата кичма!

пред 3 недели - Start.mk - Македонија

Денес одиме по трнлив, тежок и мачен, но исправен пат. Патот мора да се изоди бидејќи друг пат нема. Идејата мора да живее бидејќи ако ја нема идејата, ќе ја нема ни иднината.

Груевски Не можете да не натерате да ги свиеме главите и нема да ја скршите нашата кичма

Груевски: Не можете да не натерате да ги свиеме главите и нема да ја скршите нашата кичма!

пред 3 недели - Република - Македонија

Денес одиме по трнлив, тежок и мачен, но исправен пат. Патот мора да се изоди бидејќи друг пат нема. Идејата мора да живее бидејќи ако ја нема идејата, ќе ја нема ни иднината.

Груевски Ова што денес го прават нема да се заборави а правдата ќе се врати

Груевски: Ова што денес го прават нема да се заборави, а правдата ќе се врати!

пред 3 недели - Start.mk - Македонија

Ако мислеа дека со фабрикувани избори и организиран изборен инжињеринг  ќе не поразат, ќе не срозат, и ќе го поразат духот...

Груевски Ова што денес го прават нема да се заборави а правдата ќе се врати

Груевски: Ова што денес го прават нема да се заборави, а правдата ќе се врати!

пред 3 недели - Република - Македонија

Ако мислеа дека со фабрикувани избори и организиран изборен инжињеринг  ќе не поразат, ќе не срозат, и ќе го поразат духот...

Духот на Македонецот е нескршлив ова не е битка за власт ова е битка за Македонија

Духот на Македонецот е нескршлив, ова не е битка за власт, ова е битка за Македонија

пред 3 недели - Start.mk - Македонија

Ако мислеа дека со фабрикувани избори и организиран изборен инжињеринг ќе не поразат, ќе не срозат, и ќе го поразат духот...

Духот на Македонецот е нескршлив ова не е битка за власт ова е битка за Македонија

Духот на Македонецот е нескршлив, ова не е битка за власт, ова е битка за Македонија

пред 3 недели - Република - Македонија

Ако мислеа дека со фабрикувани избори и организиран изборен инжињеринг ќе не поразат, ќе не срозат, и ќе го поразат духот...

Груевски ВМРО ќе го издржи и ова бидејќи ја има Македонија како водилка и инспирација

Груевски: ВМРО ќе го издржи и ова бидејќи ја има Македонија како водилка и инспирација

пред 3 недели - Курир - Македонија

-Денес одиме по трнлив, тежок и мачен, но исправен пат. Патот мора да се изоди бидејќи друг пат нема. Идејата мора да живее бидејќи ако ја нема идејата, ќе ја нема ни иднината.

Груевски Ние сме партија на народот секој кој го има ВМРО и Македонија во срцето треба да ја поддржи нашата борба

Груевски: Ние сме партија на народот, секој кој го има ВМРО и Македонија во срцето треба да ја поддржи нашата борба

пред 3 недели - Курир - Македонија

-Во годината во која новата власт, без никаква јавна дебата, без консултација со стручната и пошироката јавност, без да го...

Груевски Ова што денес го прават нема да се заборави кога неправдата е на сила единствен одговор е непокорот

Груевски: Ова што денес го прават нема да се заборави- кога неправдата е на сила, единствен одговор е непокорот

пред 3 недели - Курир - Македонија

Ако мислеа дека со фабрикувани избори и организиран изборен инжињеринг  ќе не поразат, ќе не срозат, и ќе го поразат духот...

Груевски Не можете да не натерате да ги свиеме главите и не можете и нема да ја скршите нашата кичма

Груевски: Не можете да не` натерате да ги свиеме главите и не можете и нема да ја скршите нашата кичма!

пред 3 недели - Курир - Македонија

Ова го истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, кој денеска присуствуваше и се обрати на Свечената академија по повод „Денот на Македонската револуционерна борба“.

Груевски Кога оваа власт се срами и плаши од овој голем ден ВМРО ДПМНЕ е тука да го одбележиме и прославиме

Груевски: Кога оваа власт се срами и плаши од овој голем ден, ВМРО-ДПМНЕ е тука да го одбележиме и прославиме

пред 3 недели - Република - Македонија

Веќе десет години Македонија го слави 23-ти октомври како државен празник, денот на македонската револуционерна борба, денот на основањето на МРО, подоцна ВМРО.

Груевски За Македонија секогаш ќе се бориме немаме друга земја и не сакаме да имаме

Груевски: За Македонија секогаш ќе се бориме, немаме друга земја и не сакаме да имаме!

пред 3 недели - Курир - Македонија

-Во годината во која новата власт, без никаква јавна дебата, без консултација со стручната и пошироката јавност, без да го...

Груевски: За Македонија секогаш ќе се бориме, немаме друга земја и не сакаме да имаме!

пред 3 недели - Денешен - Македонија

Веќе десет години, Македонија го слави 23-ти октомври како државен празник, денот на македонската револуционерна борба, денот на основањето на МРО, подоцна ВМРО.

Груевски За Македонија секогаш ќе се бориме немаме друга земја и не сакаме да имаме

Груевски: За Македонија секогаш ќе се бориме, немаме друга земја и не сакаме да имаме!

пред 3 недели - Прес 24 - Македонија

Веќе десет години, Македонија го слави 23-ти октомври како државен празник, денот на македонската револуционерна борба, денот на основањето на МРО, подоцна ВМРО.

Груевски: Ова што денес го прават нема да се заборави- кога неправдата е на сила, единствен одговор е непокорот

пред 3 недели - Денешен - Без катеторија

Ако мислеа дека со фабрикувани избори и организиран изборен инжињеринг  ќе не поразат, ќе не срозат, и ќе го поразат духот...

Груевски: Не можете да не` натерате да ги свиеме главите и нема да ја скршите нашата кичма!

пред 3 недели - Денешен - Без катеторија

Веќе десет години, Македонија го слави 23-ти октомври како државен празник, денот на македонската револуционерна борба, денот на основањето на МРО, подоцна ВМРО.

Груевски се заканува Нашиот организам ќе почне да работи со 120 отсто капацитет

Груевски се заканува: Нашиот организам ќе почне да работи со 120 отсто капацитет

пред 3 недели - A1on - Македонија

Во салата во Штип која собира околу 800 луѓе и без присуство на многу видни лица од ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски најави дека ќе се бори и никој немало да го скрши.

Груевски За Македонија секогаш ќе се бориме

Груевски: За Македонија секогаш ќе се бориме

пред 3 недели - Пулс 24 - Македонија

Веќе десет години, Македонија го слави 23-ти октомври како државен празник, денот на македонската револуционерна борба, денот на основањето на МРО, подоцна ВМРО.

Груевски: За Македонија секогаш ќе се бориме, немаме друга земја и не сакаме да имаме!

пред 3 недели - Денешен - Македонија

Веќе десет години, Македонија го слави 23-ти октомври како државен празник, денот на македонската револуционерна борба, денот на основањето на МРО, подоцна ВМРО.

Груевски Ова не е битка на Никола јас сум небитен ова е битка на ВМРО битка за Македонија

Груевски: Ова не е битка на Никола, јас сум небитен, ова е битка на ВМРО, битка за Македонија

пред 3 недели - Либертас - Македонија

Веќе десет години, Македонија го слави 23-ти октомври како државен празник, денот на македонската револуционерна борба, денот на основањето на МРО, подоцна ВМРО.

Времеплов
x