20
Бектеши Почивалшек Најава за понатамошна плодна економска соработка меѓу Македонија и Словенија

Бектеши-Почивалшек: Најава за понатамошна плодна економска соработка меѓу Македонија и Словенија

пред 4 дена - Денар - Економија

Министерот за економија, Крешник Бектеши, оствари средба со министерот за економија и технологија на Република Словенија,...

Бектеши  Почивалшек Заеднички проекти за унапредување на економската соработка

Бектеши - Почивалшек: Заеднички проекти за унапредување на економската соработка

пред 4 дена - Сител - Македонија

Унапредување на трговската размена, разгледување на македонската иницијатива за склучување договор за соработка во областа...

Пахор Македонија да биде следна членка на НАТО и да почне преговори со ЕУ

Пахор: Македонија да биде следна членка на НАТО и да почне преговори со ЕУ

пред 4 дена - Сител - Македонија

Словенија внимателно ја следи и ја одобрува добрососедската и регионалната политика на Република Македонија како еден од...

Заев Пахор Македонија и Словенија се пример за пријателски земји

Заев- Пахор: Македонија и Словенија се пример за пријателски земји

пред 4 дена - МТВ 1 - Македонија

Република Словенија останува силен поддржувач на Република Македонија и внимателно ја следи и ја одобрува добрососедската и регионалната политика на Република Македонија како еден од условите за членството во ЕУ и НАТО.

Бектеши Почивалшек Со заеднички проекти за понатамошна плодна економска соработка меѓу Македонија и Словенија

Бектеши-Почивалшек: Со заеднички проекти за понатамошна плодна економска соработка меѓу Македонија и Словенија

пред 4 дена - Start.mk - Економија

Министерот за економија, Крешник Бектеши, оствари средба со министерот за економија и технологија на Република Словенија,...

Бектеши Почивалшек Со заеднички проекти за понатамошна плодна економска соработка меѓу Македонија и Словенија

Бектеши-Почивалшек: Со заеднички проекти за понатамошна плодна економска соработка меѓу Македонија и Словенија

пред 4 дена - Вечер - Економија

Министерот за економија, Крешник Бектеши, оствари средба со министерот за економија и технологија на Република Словенија,...

Бектеши Почивалшек Со заеднички проекти за понатамошна плодна економска соработка меѓу Македонија и Словенија

Бектеши-Почивалшек: Со заеднички проекти за понатамошна плодна економска соработка меѓу Македонија и Словенија

пред 4 дена - Макфакс - Економија

Министерот за економија, Крешник Бектеши, оствари средба со министерот за економија и технологија на Република Словенија,...

Бектеши Словенија ќе ја разгледа иницијативата за соработка во туризмот

Бектеши: Словенија ќе ја разгледа иницијативата за соработка во туризмот

пред 4 дена - +Инфо - Економија

Разгледување на македонската иницијатива за склучување договор за соработка во областа на туризмот и седница на Мешовитата...

Заев од Словенија Наша определба е да ја вратиме довербата во институциите

Заев од Словенија: Наша определба е да ја вратиме довербата во институциите

пред 4 дена - Start.mk - Македонија

Премиерот Зоран Заев се сретна со Претседателот на Република Словенија, Борут Пахор, во рамки на официјалната посета на владината делегација на Република Македонија на оваа земја.

Заев од Словенија Наша определба е да ја вратиме довербата во институциите

Заев од Словенија: Наша определба е да ја вратиме довербата во институциите

пред 4 дена - Вечер - Македонија

Премиерот Зоран Заев се сретна со Претседателот на Република Словенија, Борут Пахор, во рамки на официјалната посета на владината делегација на Република Македонија на оваа земја.

Заев од Словенија Наша определба е да ја вратиме довербата во институциите

Заев од Словенија: Наша определба е да ја вратиме довербата во институциите

пред 4 дена - Макфакс - Македонија

Премиерот Зоран Заев се сретна со Претседателот на Република Словенија, Борут Пахор, во рамки на официјалната посета на владината делегација на Република Македонија на оваа земја.

Пахор Македонија да биде следна членка на НАТО и да почне преговори со ЕУ

Пахор: Македонија да биде следна членка на НАТО и да почне преговори со ЕУ

пред 4 дена - Бриф - Македонија

Словенија внимателно ја следи и ја одобрува добрососедската и регионалната политика на Република Македонија како еден од...

Бектеши Почивалшек Со заеднички проекти за понатамошна плодна економска соработка меѓу Македонија и Словенија

Бектеши-Почивалшек: Со заеднички проекти за понатамошна плодна економска соработка меѓу Македонија и Словенија

пред 4 дена - A1on - Економија

Министерот за економија Крешник Бектеши оствари средба со министерот за економија и технологија на Република Словенија Здравко...

Премиерот Заев се сретна со Претседателот на Словенија Борут Пахор

Премиерот Заев се сретна со Претседателот на Словенија Борут Пахор

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Се подготвуваат услови за политички консензус во однос на евроатлантските аспирации и процесот на нашата земја во таа насока,...

Заев: Македонија ќе биде следната членка на НАТО и Европската унија

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Владината коалиција, рекол Заев, по локалните избори има обврска што е можно побргу да ги продолжи започнатите реформски процеси.

Заев во Словенија Се подготвуваат услови за политички консензус за патот кон ЕУ и НАТО

Заев во Словенија: Се подготвуваат услови за политички консензус за патот кон ЕУ и НАТО

пред 4 дена - +Инфо - Македонија

Премиерот Зоран Заев денеска се сретна со претседателот на Република Словенија, Борут Пахор, во рамките на официјалната посета на владината делегација на Република Македонија на оваа земја.

Пахор Македонија да биде следна членка на НАТО и да почне преговори со ЕУ

Пахор: Македонија да биде следна членка на НАТО и да почне преговори со ЕУ

пред 4 дена - 24 вести - Македонија

Словенија внимателно ја следи и ја одобрува добрососедската и регионалната политика на Република Македонија како еден од...

Средба Заев  Пахор  Брглез Македонија и Словенија се пример за пријателски земји

Средба Заев – Пахор – Брглез: Македонија и Словенија се пример за пријателски земји

пред 4 дена - A1on - Македонија

Премиерот Зоран Заев, денеска се сретна со Претседателот на Република Словенија, Борут Пахор, во рамките на официјалната посета на владината делегација на Република Македонија на оваа земја.

Заев во Словенија ги презентира можностите за инвестирање во Македонија

Заев во Словенија ги презентира можностите за инвестирање во Македонија

пред 4 дена - Сител - Македонија

Можностите и  потенцијалите за инвестирање во Република Македонија,  новите владини политики во економската сфера и во делот...

Заев ги презентираше можностите на Македонија пред словенечките стопанственици

Заев ги презентираше можностите на Македонија пред словенечките стопанственици

пред 4 дена - +Инфо - Економија

Можностите и потенцијалите за инвестирање во Република Македонија, новите владини политики во економската сфера и во делот...

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици од Словенија

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици од Словенија

пред 4 дена - МТВ 1 - Економија

Премиерот Заев како дел од официјалната посета на Република Словенија, денеска оствари средба со претставниците на стопанските...

Заев пред словенечките стопанственици ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија

Заев пред словенечките стопанственици ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Тој ги информирал словенечките стопанственици дека Владата е подготвена да учествува во субвенционирање на гринфилд и браунфилд...

Заев се сретна со делегација на Социјалдемократите во Словенија

Заев се сретна со делегација на Социјалдемократите во Словенија

пред 4 дена - Сител - Македонија

Македонскиот премиер Зоран Заев, на маргините на официјалната посета на Словенија, имаше средба со делегација на партијата на Социјалдемократите во Словенија предводена од лидерот на партијата и вицепремиер  Дејан Жидан.

Заев пред словенечките стопанственици ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија

Заев пред словенечките стопанственици ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија

пред 4 дена - Сител - Економија

Можностите и  потенцијалите за инвестирање во Република Македонија,  новите владини политики во економската сфера и во делот...

Пахор очекува Македонија да биде следна членка на НАТО

Пахор очекува Македонија да биде следна членка на НАТО

пред 4 дена - Нова ТВ - Македонија

Словенија внимателно ја следи и ја одобрува добрососедската и регионалната политика на Република Македонија како еден од...

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици на Република Словенија

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици на Република Словенија

пред 4 дена - Вечер - Економија

Премиерот Зоран Заев, како дел од официјалната посета на Република Словенија денеска оствари средба со тамошните претставници...

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици на Република Словенија

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици на Република Словенија

пред 4 дена - Start.mk - Економија

Премиерот Зоран Заев, како дел од официјалната посета на Република Словенија денеска оствари средба со тамошните претставници...

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици на Република Словенија

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици на Република Словенија

пред 4 дена - Макфакс - Економија

Премиерот Зоран Заев, како дел од официјалната посета на Република Словенија денеска оствари средба со тамошните претставници...

Заев пред словенечките стопанственици ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија

Заев пред словенечките стопанственици ги презентираше можностите за инвестирање во Македонија

пред 4 дена - Прес 24 - Економија

Можностите и  потенцијалите за инвестирање во Република Македонија,  новите владини политики во економската сфера и во делот...

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици на Република Словенија

Премиерот Заев на работен појадок со стопанственици на Република Словенија

пред 4 дена - Бриф - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, како дел од официјалната посета на Република Словенија денеска...

Времеплов
x