20
ВМРО ДПМНЕ Поповски бадијала вработи над 40 луѓе транспарентноста на владата не е подобрена

ВМРО-ДПМНЕ: Поповски бадијала вработи над 40 луѓе, транспарентноста на владата не е подобрена

пред 4 дена - Start.mk - Македонија

Заложбите на владата и на министерот без ресор задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски, за наводни слободни медиуми се лажни.

ВМРО ДПМНЕ Поповски бадијала вработи над 40 луѓе транспарентноста на владата не е подобрена

ВМРО-ДПМНЕ: Поповски бадијала вработи над 40 луѓе, транспарентноста на владата не е подобрена

пред 4 дена - Вечер - Македонија

Заложбите на владата и на министерот без ресор задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски, за наводни слободни медиуми се лажни.

ВМРО ДПМНЕ Поповски бадијала вработи над 40 луѓе транспарентноста на владата не е подобрена

ВМРО-ДПМНЕ: Поповски бадијала вработи над 40 луѓе, транспарентноста на владата не е подобрена

пред 4 дена - Макфакс - Македонија

Заложбите на владата и на министерот без ресор задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски, за наводни слободни медиуми се лажни.

ВМРО ДПМНЕ Заложбите на владата и Поповски за наводни слободни медиуми се лажни тие се уценети и притиснати владее медиумски мрак

ВМРО-ДПМНЕ: Заложбите на владата и Поповски за наводни слободни медиуми се лажни, тие се уценети и притиснати, владее медиумски мрак

пред 4 дена - Курир - Македонија

Протоколарните заложби за слободни медиуми на владата и Роберт Поповски се лажни. Медиумите и газдите на медиумите се уценети...

ВМРО ДПМНЕ Како Поповски ја подобри слободата на медиумите и каде го гледа напредокот

ВМРО-ДПМНЕ: Како Поповски ја подобри слободата на медиумите и каде го гледа напредокот?

пред 4 дена - A1on - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ со писмено соопштение реагира на денешното соопштение на министерот Робер Поповски. „Протоколарните заложби за слободни медиуми на владата и Роберт Поповски се лажни.

Манчевски  Дезир Мотори на медиумските реформи мора да бидат самите медиумски работници

Манчевски – Дезир: Мотори на медиумските реформи мора да бидат самите медиумски работници

пред 4 дена - Start.mk - Македонија

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска оствари средба со претставникот на ОБСЕ за слобода на медиуми, Харлем Дезир.

Независни медиуми и регулаторни тела како дел од демократизација на општеството

Независни медиуми и регулаторни тела како дел од демократизација на општеството

пред 4 дена - МТВ 1 - Македонија

Со новиот Закон за аудио и аудиовизуелни услуги до професионализација на медиумите и регулаторните тела- претставникот на ОБСЕ за слобода на медиумите, Харлем Дезир на средби со владини претставници.

Манчевски  Дезир Мотори на медиумските реформи мора да бидат самите медиумски работници

Манчевски – Дезир: Мотори на медиумските реформи мора да бидат самите медиумски работници

пред 4 дена - Вечер - Македонија

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска оствари средба со претставникот на ОБСЕ за слобода на медиуми, Харлем Дезир.

Манчевски  Дезир Мотори на медиумските реофрми мора да бидат самите медиумски работници

Манчевски – Дезир: Мотори на медиумските реофрми мора да бидат самите медиумски работници

пред 4 дена - Макфакс - Македонија

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска оствари средба со претставникот на ОБСЕ за слобода на медиуми, Харлем Дезир.

Владата нема да иницира регулирање на порталите

Владата нема да иницира регулирање на порталите

пред 4 дена - MK News - Македонија

Владата нема да иницира промени во Законот за медиуми со кој би се регулирала работата на порталите, но е отворена за сугестии за законот доколку професионалните здруженија сметаат дека има потреба од тоа.

Дезир Стабилно финансирање и независна уредувачка политика на јавниот радиодифузер

Дезир: Стабилно финансирање и независна уредувачка политика на јавниот радиодифузер

пред 4 дена - Сител - Македонија

ОБСЕ ја поздравува одлуката на Владата да стави крај на механизмот на претходната влада преку кој се трошеа пари за реклами во приватните медиуми.

Владата нема да иницира регулирање на порталите

Владата нема да иницира регулирање на порталите

пред 4 дена - Сител - Македонија

Владата нема да иницира промени во Законот за медиуми со кој би се регулирала работата на порталите, но е отворена за сугестии за законот доколку  професионалните здруженија сметаат дека има потреба од тоа.

Средба на Манчевски со Дезир Мотори на медиумските реформи мора да бидат медиумските работници

Средба на Манчевски со Дезир: Мотори на медиумските реформи мора да бидат медиумските работници

пред 4 дена - A1on - Македонија

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска оствари средба со претставникот на ОБСЕ за слобода на медиуми, Харлем Дезир.

Владата нема да иницира регулирање на порталите

Владата нема да иницира регулирање на порталите

пред 4 дена - Бриф - Македонија

ладата нема да иницира промени во Законот за медиуми со кој би се регулирала работата на порталите, но е отворена за сугестии за законот доколку  професионалните здруженија сметаат дека има потреба од тоа.

Манчевски Нема да иницираме регулација на порталите

Манчевски: Нема да иницираме регулација на порталите

пред 4 дена - A1on - Македонија

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски најави дека Владата нема да иницира промени во Законот за медиуми со кои што би се регулирала работата на порталите.

Владата нема да иницира регулирање на порталите ќе се бори против лажните вести

Владата нема да иницира регулирање на порталите, ќе се бори против лажните вести

пред 4 дена - +Инфо - Македонија

Владата нема да иницира промени во Законот за медиуми со кој би се регулирала работата на порталите, но е отворена за сугестии за законот доколку професионалните здруженија сметаат дека има потреба од тоа.

Владата нема да иницира регулирање на порталите ќе се бори против лажните вести

Владата нема да иницира регулирање на порталите, ќе се бори против лажните вести

пред 4 дена - еМАГАЗИН - Македонија

Владата нема да иницира промени во Законот за медиуми со кој би се регулирала работата на порталите, но е отворена за сугестии...

Поповски се сретна со претставникот за слобода на медиумите на ОБСЕ Дезир

Поповски се сретна со претставникот за слобода на медиумите на ОБСЕ Дезир

пред 4 дена - Сител - Македонија

Обезбедување независни, професионални медиуми и регулаторни тела е дел од демократизацијата на општеството и Република Македонија е на добар пат во обезбедувањето перспективи за медиумите, своите граѓани и државата.

Манчевски се сретна со претставникот на ОБСЕ , Дезир

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Мудра одлука да се стави крај на механзмот во кој државата со енормни суми за реклами ги финансира приватните медиумски куќи.

Поповски Дезир Поздравени определбите за објективни и професионални медиуми во земјава

Поповски-Дезир: Поздравени определбите за објективни и професионални медиуми во земјава

пред 4 дена - Start.mk - Македонија

Обезбедувањето независни, професионални медиуми и регулаторни тела е дел од демократизацијата на општеството. Република Македонија е на добар пат во обезбедувањето перспективи за медиумите, за своите граѓани и државата.

Поповски Дезир Поздравени определбите за објективни и професионални медиуми во земјава

Поповски-Дезир: Поздравени определбите за објективни и професионални медиуми во земјава

пред 4 дена - Вечер - Македонија

Обезбедувањето независни, професионални медиуми и регулаторни тела е дел од демократизацијата на општеството. Република Македонија е на добар пат во обезбедувањето перспективи за медиумите, за своите граѓани и државата.

Поповски Дезир Поздравени определбите за објективни и професионални медиуми во земјава

Поповски-Дезир: Поздравени определбите за објективни и професионални медиуми во земјава

пред 4 дена - Макфакс - Македонија

Обезбедувањето независни, професионални медиуми и регулаторни тела е дел од демократизацијата на општеството. Република Македонија е на добар пат во обезбедувањето перспективи за медиумите, за своите граѓани и државата.

Поповски се сретна со претставникот за слобода на медиумите на ОБСЕ Дезир

Поповски се сретна со претставникот за слобода на медиумите на ОБСЕ Дезир

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Ова на денешната средба го констатираа министерот за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски и Харлем Дезир, претставник за слобода на медиумите на ОБСЕ, придружуван од делегација на ОБСЕ.

Поповски Дезир Поздравени се определбите за објективни и професионални медиуми во Македонија

Поповски-Дезир: Поздравени се определбите за објективни и професионални медиуми во Македонија

пред 4 дена - A1on - Македонија

Министерот за комуникации, отчетност и транспарентност во Владата на Република Македонија, Роберт Поповски денеска се сретна со Харлем Дезир, претставник за слобода на медиумите на ОБСЕ, придружуван од делегација на ОБСЕ.

Дезир Стабилно финансирање и независна уредувачка политика на јавниот радиодифузер

Дезир: Стабилно финансирање и независна уредувачка политика на јавниот радиодифузер

пред 4 дена - Либертас - Македонија

ОБСЕ ја поздравува одлуката на Владата да стави крај на механизмот на претходната влада преку кој се трошеа пари за реклами во приватните медиуми.

Владата нема да иницира регулирање на порталите

Владата нема да иницира регулирање на порталите

пред 4 дена - Либертас - Македонија

Владата нема да иницира промени во Законот за медиуми со кој би се регулирала работата на порталите, но е отворена за сугестии за законот доколку  професионалните здруженија сметаат дека има потреба од тоа.

Времеплов
x