20
Шилегов мандатот го почна со делби и говор на омраза не пропушти да си препише проекти од Трајановски

Шилегов мандатот го почна со делби и говор на омраза, не пропушти да си препише проекти од Трајановски

пред 4 дена - Курир - Скопје

-Ние мораме да се погрижиме фашизмот никогаш повеќе да не завладее во нашиот град, истакна Шилегов, прогласувајќи го претходното...

ШИЛЕГОВ СО ГОВОР НА ОМРАЗА Политичките противници за него биле фашисти а проектите на Трајановски си ги препишува себеси

ШИЛЕГОВ СО ГОВОР НА ОМРАЗА: Политичките противници за него биле фашисти, а проектите на Трајановски си ги препишува себеси!

пред 4 дена - Infomax - Македонија

На својот прв говор градоначалникот Петре Шилегов почна со делби и своите политички противници ги нарече фашисти, а себе си се прогласи за антифашист.

Скопје го одбележа Денот на ослободувањето

Скопје го одбележа Денот на ослободувањето

пред 5 дена - МТВ 1 - Македонија

Во историјата на Скопје имало разни ослободувања, но ова ослободување македонскиот народ го извојувало со сопствени сили, со формирањето на повеќе скопски одреди и бригади во текот на војната.

Градот Скопје го одбележува 13 Ноември

Градот Скопје го одбележува 13 Ноември

пред 5 дена - Start.mk - Македонија

Во чест на 13 Ноември, Денот на ослободувањето на Скопје, цвеќиња положи и делегација на Град Скопје, составена од градоначалникот...

Градот Скопје го одбележува 13 Ноември

Градот Скопје го одбележува 13 Ноември

пред 5 дена - Вечер - Македонија

Во чест на 13 Ноември, Денот на ослободувањето на Скопје, цвеќиња положи и делегација на Град Скопје, составена од градоначалникот...

Градот Скопје го одбележува 13 Ноември

Градот Скопје го одбележува 13 Ноември

пред 5 дена - Макфакс - Македонија

Во чест на 13 Ноември, Денот на ослободувањето на Скопје, цвеќиња положи и делегација на Град Скопје, составена од градоначалникот...

Се одбележа 13 ти ноември  денот на ослободувањето на Скопје

Се одбележа 13-ти ноември – денот на ослободувањето на Скопје

пред 5 дена - 24 вести - Македонија

Денеска се одбележа 13-ти ноември – денот на кој пред 73 години беше ослободено Скопје.

Делегација од СДСМ положи цвеќе по повод 13 Ноември

Делегација од СДСМ положи цвеќе по повод 13. Ноември

пред 5 дена - Start.mk - Македонија

Партиска делегација на СДСМ, положи цвеќе на неколку локации по повод 13 ноемри, Денот на ослободување на Скопје. Делегацијата...

Делегација од СДСМ положи цвеќе по повод 13 Ноември

Делегација од СДСМ положи цвеќе по повод 13. Ноември

пред 5 дена - Вечер - Македонија

Партиска делегација на СДСМ, положи цвеќе на неколку локации по повод 13 ноемри, Денот на ослободување на Скопје. Делегацијата...

Делегација од СДСМ положи цвеќе по повод 13 Ноември

Делегација од СДСМ положи цвеќе по повод 13. Ноември

пред 5 дена - Макфакс - Македонија

Партиска делегација на СДСМ, положи цвеќе на неколку локации по повод 13 ноемри, Денот на ослободување на Скопје. Делегацијата...

Шилегов Проблемите со кои што Скопје се соочува се надминливи и решливи доколку сите се откажеме од дел од нашата удобност

Шилегов: Проблемите со кои што Скопје се соочува се надминливи и решливи доколку сите се откажеме од дел од нашата удобност

пред 5 дена - A1on - Македонија

Делегации од земјава и од странство денеска положија цвеќиња пред Споменикот на ослободителите, на платото пред Владата на Република Македонија, во чест на 13 Ноември, Денот на ослободувањето на Скопје.

Скопје го одбележува денот на ослободувањето 13 ноември

Скопје го одбележува денот на ослободувањето 13 ноември

пред 5 дена - Канал 5 - Македонија

Со положување на свежо цвеќе пред Споменикот на ослободителите на Скопје, припадници на делегации од високиот државен врв,...

Делегација од Владата положи цвеќе пред споменикот на ослободителите на Скопје по повод 13 Ноември

Делегација од Владата положи цвеќе пред споменикот на ослободителите на Скопје, по повод 13 Ноември

пред 5 дена - A1on - Македонија

Претставници на Владата денеска положија цвеќе пред споменикот на ослободителите на Скопје на платото пред Владата на Република Македонија, а по повод одбележување на 13-ти ноември – денот на кој пред 73 години беше ослободено Скопје.

Општина Кисела Вода го одбележа Денот на ослободувањето на Скопје

Општина Кисела Вода го одбележа Денот на ослободувањето на Скопје

пред 5 дена - A1on - Македонија

Делегација од Општина Кисела Вода предводена од Градоначалникот Филип Темлковски денес беше дел од манифестацијата за одбележување на 73 годишнината од ослободувањето на Скопје.

Положени цвеќиња на партизанските гробишта во Бутел

Положени цвеќиња на партизанските гробишта во Бутел

пред 5 дена - Start.mk - Македонија

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, претседателот на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева  и секретарот на Град...

Положени цвеќиња на партизанските гробишта во Бутел

Положени цвеќиња на партизанските гробишта во Бутел

пред 5 дена - Вечер - Скопје

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, претседателот на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева  и секретарот на Град...

Положени цвеќиња на партизанските гробишта во Бутел

Положени цвеќиња на партизанските гробишта во Бутел

пред 5 дена - Макфакс - Скопје

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, претседателот на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева  и секретарот на Град...

Шилегов Одлучно и принципиелно кон решавање на проблемите од Скопје 2014

Шилегов: Одлучно и принципиелно кон решавање на проблемите од „Скопје 2014“

пред 5 дена - Прес 24 - Скопје

Ни претстои процес во кој мораме принципиелно, разумно и одлучно да пристапиме кон решавање на проблемите, меѓу другото и од т.

Шилегов Скопје не смее да ја заборави антифашистичката историја

Шилегов: Скопје не смее да ја заборави антифашистичката историја

пред 5 дена - Канал 5 - Македонија

Ова денеска го истакна скопскиот градоначалник Петре Шилегов на одбележувањето на 13 Ноември – Денот на ослободувањето на Скопје.

Шилегов Загадувањето е најголем но Скопје има предизвик и со урбанизмот и сообраќајот

Шилегов: Загадувањето е најголем, но Скопје има предизвик и со урбанизмот и сообраќајот

пред 5 дена - +Инфо - Скопје

Скопје денес е град со многу предизвици. Загадувањето, е секако најголемиот, но има и многу други проблеми со инфраструктурата, сообраќајот, урбанизмот, зеленилото.

Официјални делегации положија свежи цвеќе на Партизанските гробишта во Бутел

Официјални делегации положија свежи цвеќе на Партизанските гробишта во Бутел

пред 5 дена - A1on - Македонија

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, претседателот на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева и секретарот на Град...

Скопје го одбележува Денот на ослободувањето

Скопје го одбележува Денот на ослободувањето

пред 5 дена - Денар - Економија

Денот на ослободувањето на Скопје, 13 Ноември, денеска ќе биде одбележан со повеќе културни, хуманитарни и спортски манифестации.

Шилегов до Сојузот на борци Благодарам што ни ги подаривте младоста и слободата

Шилегов до Сојузот на борци: Благодарам што ни ги подаривте младоста и слободата

пред 5 дена - Макфакс - Македонија

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов се сретна со претставници на Градскиот одбор на Сојузот на борци од Народноослободителната антифашистичка војна на Македонија, по повод 13 Ноември, Денот на ослободувањето на Скопје.

Шилегов им се заблагодари на борците од НОБ за денешната слобода

Шилегов им се заблагодари на борците од НОБ за денешната слобода

пред 5 дена - Прес 24 - Македонија

Во чест на 13. Ноември, Денот на ослободувањето на Скопје, градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, денеска се сретна со претставници на Градскиот одбор на Сојузот на борци од Народноослободителната антифашистичка војна на Македонија.

Скопје го одбележува Денот на ослободувањето

Скопје го одбележува Денот на ослободувањето

пред 5 дена - Start.mk - Македонија

Со повеќе културни, хуманитарни и спортски манифестации денеска се одбележува 13-ти ноември, Денот на ослободувањето на Скопје.

Скопје го одбележува Денот на ослободувањето

Скопје го одбележува Денот на ослободувањето

пред 5 дена - Република - Скопје

Со повеќе културни, хуманитарни и спортски манифестации денеска се одбележува 13-ти ноември, Денот на ослободувањето на Скопје.

Шилегов им се заблагодари на борците од НОБ за денешната слобода

Шилегов им се заблагодари на борците од НОБ за денешната слобода

пред 5 дена - +Инфо - Скопје

Во чест на 13. Ноември, Денот на ослободувањето на Скопје, градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, денеска се сретна со претставници на Градскиот одбор на Сојузот на борци од Народноослободителната антифашистичка војна на Македонија.

Скопје го одбележува Денот на ослободувањето

Скопје го одбележува Денот на ослободувањето

пред 5 дена - Скопје Инфо - Без катеторија

Со повеќе културни, хуманитарни и спортски манифестации денеска ќе биде одбележан 13 Ноември - Денот на ослободувањето на Скопје .

Пет ноќни фотографии за Денот на Скопје

Пет ноќни фотографии за Денот на Скопје

пред 5 дена - Скопје Инфо - Без катеторија

Н а 13 ноември пред 73 години борците од 42-та и 50-та Народноослободителна дивизија на македонската војска и 16-та Македонска бригада го ослободија Скопје од фашистичката окупација.

Скопје го одбележува Денот на ослободувањето

Скопје го одбележува Денот на ослободувањето

пред 5 дена - Start.mk - Македонија

Денот на ослободувањето на Скопје, 13 ноември денеска ќе биде одбележан со повеќе културни, хуманитарни и спортски манифестации.

Времеплов
x