20
Германија  1 000 евра награда за тој што ќе најде работници

Германија: 1.000 евра награда за тој што ќе најде работници!

пред 3 дена - Факултети - Економија

( Фото: Thinkstock ) Во Германија сè уште има околу милион слободни работни места. Работодавците велат дека нема доволно кандидати за вработување.

ГЕРМАНИЈА  1 000 ЕВРА НАГРАДА ЗА ТОЈ ШТО ЌЕ НАЈДЕ РАБОТНИЦИ

ГЕРМАНИЈА: 1.000 ЕВРА НАГРАДА ЗА ТОЈ ШТО ЌЕ НАЈДЕ РАБОТНИЦИ!

пред 3 дена - Фаланга - Без катеторија

Во Германија сè уште има околу милион слободни работни места. Работодавците велат дека нема доволно кандидати за вработување.

Голем недостиг на работна сила во Германија

Голем недостиг на работна сила во Германија

пред 4 дена - Либертас - Свет

Во Германија и натаму има околу еден милион слободни работни места. Работодавачите велат дека нема доволно кандидати за работа.

Голем недостиг на работна сила во Германија

Голем недостиг на работна сила во Германија

пред 5 дена - DW - Економија

Во Германија и натаму има околу еден милион слободни работни места. Работодавачите велат дека нема доволно кандидати за работа.

Времеплов
x