20
Десет сообраќајки вчера во Скопје 14 лица исклучени од сообраќај

Десет сообраќајки вчера во Скопје, 14 лица исклучени од сообраќај

пред 4 дена - Курир - Хроника

Од МВР информираат дека во текот на вчерашниот ден сообраќајната полиција открила и санкционирала поголем број прекршоци.

Десет сообраќајки вчера во Скопје 14 лица исклучени од сообраќај

Десет сообраќајки вчера во Скопје, 14 лица исклучени од сообраќај

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Од МВР информираат дека во текот на вчерашниот ден сообраќајната полиција открила и санкционирала поголем број прекршоци.

Десет несреќи во Скопје  казнети голем број возачи

Десет несреќи во Скопје - казнети голем број возачи

пред 4 дена - Прес 24 - Скопје

Седум лица биле полесно повредени во пет од вкупно 10 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

ГРАДОТ ПЕЧАЛИ НА ВОЗАЧИТЕ Пајакот направил покољ за еден ден  93 возила одземени за помалку од 24 часа

ГРАДОТ ПЕЧАЛИ НА ВОЗАЧИТЕ: Пајакот направил „покољ“ за еден ден – 93 возила одземени за помалку од 24 часа!

пред 5 дена - Infomax - Македонија

Пет лица биле полесно повредени во четири од вкупно осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во четири била причинета материјална штета.

КУПЕТЕ УШТЕ ПАЈАЦИ  Пајакот кренал 93 возила вчера во Скопје

КУПЕТЕ УШТЕ ПАЈАЦИ: „Пајакот“ кренал 93 возила вчера во Скопје

пред 5 дена - Start.mk - Македонија

Како што информира МВР, во текот на вчерашниот ден сообраќајната полиција открила и санкционирала поголем број прекршоци.

КУПЕТЕ УШТЕ ПАЈАЦИ  Пајакот кренал 93 возила вчера во Скопје

КУПЕТЕ УШТЕ ПАЈАЦИ: „Пајакот“ кренал 93 возила вчера во Скопје

пред 5 дена - Вечер - Скопје

Како што информира МВР, во текот на вчерашниот ден сообраќајната полиција открила и санкционирала поголем број прекршоци.

 Пајакот кренал 93 возила вчера во Скопје

„Пајакот“ кренал 93 возила вчера во Скопје

пред 5 дена - +Инфо - Скопје

Пет лица биле полесно повредени во четири од вкупно осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во четири била причинета материјална штета.

 Пајакот кренал 93 возила вчера во Скопје

„Пајакот“ кренал 93 возила вчера во Скопје

пред 5 дена - Курир - Македонија

Со помош на  специјалното возило „пајак“ отстранети биле 93 возила. Како што информира МВР, во текот на вчерашниот ден сообраќајната полиција открила и санкционирала поголем број прекршоци.

„Пајакот“ кренал 93 возила вчера во Скопје

пред 5 дена - Денешен - Македонија

Пет лица биле полесно повредени во четири од вкупно осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во четири била причинета материјална штета.

Пајакот вчера направи парче  полицијата со казни за несовесните возачи

Пајакот вчера направи "парче" - полицијата со казни за несовесните возачи

пред 5 дена - Прес 24 - Скопје

Пет лица биле полесно повредени во четири од вкупно осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во четири била причинета материјална штета.

Осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден

Осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден

пред 5 дена - A1on - Македонија

Пет полесно повредени во четири од вкупно осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во четири била причинета материјална штета.

Шоферишта и пешаци со нула сообраќајна култура  освестете се пред да згазите или да бидете згазени

Шоферишта и пешаци со нула сообраќајна култура - освестете се пред да згазите или да бидете згазени

пред 5 дена - Црно бело - Забава

Скопје е генерално град со катастрофална сообраќајна култура. Културниот барометар веројатно е под нулата, што значи дека ние сме веројатно нешто под дното кога станува збор за сообраќајници, раскрсници, улици, шоферишта, а бога ми и пешаци.

 Пајакот кренал 93 возила вчера во Скопје

„Пајакот“ кренал 93 возила вчера во Скопје

пред 5 дена - Лидер - Без катеторија

Пет лица биле полесно повредени во четири од вкупно осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во четири била причинета материјална штета.

Едно лице загина во сообраќајка викендов во Скопје

Едно лице загина во сообраќајка викендов во Скопје

пред 6 дена - Скопје Инфо - Без катеторија

Едно лице загина, едно е потешко повредено, а 22 се полесно повреди во 13 од вкупно регистрирани 27 сообраќајки во тек на изминатиот викенд на територијата на Скопје.

Еден загинат и 23 повредени викендот во сообраќајки во Скопје

Еден загинат и 23 повредени викендот во сообраќајки во Скопје

пред 6 дена - Република - Без катеторија

Едно лице загина, едно е потешко повредено, а 22 се полесно повреди во 13 од вкупно регистрирани 27 сообраќајки во тек на изминатиот викенд на територијата на Скопје.

Еден загинат и 23 повредени викендот во сообраќајки во Скопје

Еден загинат и 23 повредени викендот во сообраќајки во Скопје

пред 6 дена - Сител - Македонија

Едно лице загина, едно е потешко повредено, а 22 се полесно повреди во 13 од вкупно регистрирани 27 сообраќајки во тек на изминатиот викенд на територијата на Скопје.

Еден загинат и 23 повредени викендот во сообраќајки во Скопје

Еден загинат и 23 повредени викендот во сообраќајки во Скопје

пред 6 дена - Курир - Хроника

Како што информира МВР, во петокот сообраќајната полиција извршила увид на шест сообраќајни незгоди, од кои во три полесно биле повредени осум лица, а во три е причинета материјална штета.

Еден загинат и 23 повредени викендот во сообраќајки во Скопје

Еден загинат и 23 повредени викендот во сообраќајки во Скопје

пред 6 дена - +Инфо - Скопје

Едно лице загина, едно е потешко повредено, а 22 се полесно повреди во 13 од вкупно регистрирани 27 сообраќајки во тек на изминатиот викенд на територијата на Скопје.

Хаос низ улиците на Скопје Едно лице загина а 22 се повредени во сообраќајки

Хаос низ улиците на Скопје: Едно лице загина а 22 се повредени во сообраќајки

пред 6 дена - Прес 24 - Хроника

Едно лице загина, едно е потешко повредено, а 22 се полесно повреди во 13 од вкупно регистрирани 27 сообраќајки во тек на изминатиот викенд на територијата на Скопје.

Еден загинат и 23 повредени викендот во сообраќајки во Скопје

Еден загинат и 23 повредени викендот во сообраќајки во Скопје

пред 6 дена - A1on - Македонија

Едно лице загина, едно е потешко повредено, а 22 се полесно повреди во 13 од вкупно регистрирани 27 сообраќајки во тек на изминатиот викенд на територијата на Скопје.

Еден загинат и 23 повредени викендот во сообраќајки во Скопје

Еден загинат и 23 повредени викендот во сообраќајки во Скопје

пред 6 дена - Либертас - Македонија

Едно лице загина, едно е потешко повредено, а 22 се полесно повреди во 13 од вкупно регистрирани 27 сообраќајки во тек на изминатиот викенд на територијата на Скопје.

Еден загинат и 23 повредени викендот во сообраќајки во Скопје

Еден загинат и 23 повредени викендот во сообраќајки во Скопје

пред 6 дена - Лидер - Без катеторија

Едно лице загина, едно е потешко повредено, а 22 се полесно повреди во 13 од вкупно регистрирани 27 сообраќајки во тек на изминатиот викенд на територијата на Скопје.

Времеплов
x