20
 Очи за еднаквост  конференција за лицата со посебни потреби

„Очи за еднаквост” - конференција за лицата со посебни потреби

пред 3 дена - Сител - Македонија

Наоди од истражувањата и анализите за потребите за промени за лицата со посебни потреби во областите на социјална заштита,...

 Очи за еднаквост  Марш на толеранцијата во Скопје за лицата со попреченост

"Очи за еднаквост" - Марш на толеранцијата во Скопје за лицата со попреченост

пред 3 дена - Прес 24 - Македонија

Наоди од истражувањата и анализите за потребите за промени за лицата со посебни потреби во областите на социјална заштита,...

 Очи за еднаквост  конференција за лицата со посебни потреби

„Очи за еднаквост” - конференција за лицата со посебни потреби

пред 3 дена - Канал 5 - Македонија

Воведно обраќање ќе имаат министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, британскиот амабасадор во Македонија,...

 Очи за еднаквост  конференција за лицата со посебни потреби

„Очи за еднаквост” – конференција за лицата со посебни потреби

пред 3 дена - A1on - Македонија

Наоди од истражувањата и анализите за потребите за промени за лицата со посебни потреби во областите на социјална заштита,...

 Марш на толеранција за лицата со попреченост

„Марш на толеранција“ за лицата со попреченост

пред 4 дена - Start.mk - Македонија

На 15 Ноември (среда) со почеток во 11 часот во хотел ,,АРКА” ќе се одржи конференција ,,Очи за еднаквост” посветена на лицата...

 Марш на толеранција за лицата со попреченост

„Марш на толеранција“ за лицата со попреченост

пред 4 дена - Вечер - Македонија

На 15 Ноември (среда) со почеток во 11 часот во хотел ,,АРКА” ќе се одржи конференција ,,Очи за еднаквост” посветена на лицата...

 Марш на толеранција за лицата со попреченост

„Марш на толеранција“ за лицата со попреченост

пред 4 дена - Макфакс - Македонија

На 15 Ноември (среда) со почеток во 11 часот во хотел ,,АРКА” ќе се одржи конференција ,,Очи за еднаквост” посветена на лицата...

 Марш на толеранција за лицата со попреченост

„Марш на толеранција“ за лицата со попреченост

пред 4 дена - A1on - Македонија

На 15 Ноември (среда) со почеток во 11 часот во хотел ,,АРКА” ќе се одржи конференција ,,Очи за еднаквост” посветена на лицата...

Маршот на толеранција годинава посветен на луѓето со попреченост

Маршот на толеранција годинава посветен на луѓето со попреченост

пред 4 дена - Либертас - Македонија

Хелсиншкиот комитет за човекови права на РМ, секоја година по повод Меѓународниот ден на толеранцијата организира Марш на толеранција за одредена област или ранлива група од нашето општество.

Времеплов
x