20
Македонско австриски деловни средби

Македонско-австриски деловни средби

пред 4 дена - Сител - Економија

Со цел унапредување и интензивирање на економската соработка помеѓу Република Македонија и Република Австрија, Стопанската...

Македонско австриски деловни средби

Македонско-австриски деловни средби

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Билатералните средби ќе се одржат во рамките на трговската мисија на Стопанската комора на Австрија, а како дел од делегацијата...

Македонско австриски деловни средби

Македонско-австриски деловни средби

пред 4 дена - A1on - Економија

Со цел унапредување и интензивирање на економската соработка помеѓу Република Македонија и Република Австрија, Стопанската...

Австриски фирми бараат македонски партнери за заеднички настап на трети пазари

Австриски фирми бараат македонски партнери за заеднички настап на трети пазари

пред 6 дена - Сител - Економија

Embedded video for Австриски фирми бараат македонски партнери за заеднички настап на трети пазари Австриски фирми бараат партнери за соработка од Македонија за заеднички настап на трети пазари.

Австриски фирми барат партнери за соработка во Македонија

Австриски фирми барат партнери за соработка во Македонија

пред 6 дена - Сител - Македонија

Во најавениот нов закон за енергетика треба да се најде начин да се создадат услови во областа на фотоволтаиците да инвестираат и помалите домашни компании за што има интерес од нивна страна, укажуваат од Австриската стопанска комора во Македонија.

Австриски компании бараат соработка со македонски

Австриски компании бараат соработка со македонски

пред 6 дена - +Инфо - Економија

Шест австриски компании деновиве ќе побараат свои соработници во македонски компании на бизнис средба организиарана од Стопанската комора на Македонија и Австриската стопанска комора.

Времеплов
x