20
Сообраќајот се одвива непречено по наместо влажни коловози

Сообраќајот се одвива непречено по наместо влажни коловози

пред 3 дена - Start.mk - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo наместа влажни коловози. Од 15-ти Ноември на сила стапува законската обврска за задолжително поседување на зимска опрема во возилата, без оглед на моменталната временска состојба.

Сообраќајот се одвива непречено по наместо влажни коловози

Сообраќајот се одвива непречено по наместо влажни коловози

пред 3 дена - Вечер - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo наместа влажни коловози. Од 15-ти Ноември на сила стапува законската обврска за задолжително поседување на зимска опрема во возилата, без оглед на моменталната временска состојба.

Сообраќајот се одвива непречено по наместо влажни коловози

Сообраќајот се одвива непречено по наместо влажни коловози

пред 3 дена - Макфакс - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo наместа влажни коловози. Од 15-ти Ноември на сила стапува законската обврска за задолжително поседување на зимска опрема во возилата, без оглед на моменталната временска состојба.

Тековно одвивање на сообраќајот коловозите влажни

Тековно одвивање на сообраќајот, коловозите влажни

пред 3 дена - Денар - Економија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo наместа влажни коловози. Од 15-ти Ноември на сила стапува законската обврска за задолжително поседување на зимска опрема во возилата, без оглед на моменталната временска состојба.

Сообраќајот по наместа влажни коловози

Сообраќајот по наместа влажни коловози

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен, а на граничните премини нема подолги задржувања за влез и за излез од државата.

Сообраќајот по наместа влажни коловози

Сообраќајот по наместа влажни коловози

пред 4 дена - Сител - Македонија

Сообраќајот на државните патишта вечерва се одвива непречено пo наместа влажни коловози, соопшти АМСМ. Интензитетот на сообраќај...

Сообраќајот вечерва по наместа влажни коловози

Сообраќајот вечерва по наместа влажни коловози

пред 4 дена - Либертас - Македонија

Сообраќајот на државните патишта вечерва се одвива непречено пo наместа влажни коловози, соопшти АМСМ. Интензитетот на сообраќај...

Сообраќајот на државните патишта пo наместа влажни коловози

Сообраќајот на државните патишта пo наместа влажни коловози

пред 4 дена - Start.mk - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Сообраќајот на државните патишта пo наместа влажни коловози

Сообраќајот на државните патишта пo наместа влажни коловози

пред 4 дена - Вечер - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Сообраќајот на државните патишта пo наместа влажни коловози

Сообраќајот на државните патишта пo наместа влажни коловози

пред 4 дена - Макфакс - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo наместа влажни коловози

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози

пред 4 дена - Денар - Економија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Сообраќајот на државните патишта пo наместа влажни коловози

Сообраќајот на државните патишта пo наместа влажни коловози

пред 4 дена - Кајгана - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Сообраќајот по наместа влажни коловози

Сообраќајот по наместа влажни коловози

пред 5 дена - Сител - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Како што соопшти АМСМ, интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Коловозите наместа влажни  АМСМ со важна вест вечерва

Коловозите наместа влажни - АМСМ со важна вест вечерва

пред 5 дена - Прес 24 - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Како што соопшти АМСМ, интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Сообраќајот непречено по наместа влажни коловози

Сообраќајот непречено, по наместа влажни коловози

пред 5 дена - Сител - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo наместа влажни коловози.Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

АМСМ Сообраќајот се одвива непречено наместа по влажни коловози

АМСМ: Сообраќајот се одвива непречено, наместа по влажни коловози

пред 5 дена - Вечер - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Возете внимателно со прилагодена брзина Дел од коловозите се влажни а можна е појава на одрони

Возете внимателно со прилагодена брзина: Дел од коловозите се влажни, а можна е појава на одрони

пред 5 дена - Курир - Македонија

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. -На граничните премини нема подолги задржувања...

АМСМ Сообраќајот се одвива непречено наместа по влажни коловози

АМСМ: Сообраќајот се одвива непречено, наместа по влажни коловози

пред 5 дена - Макфакс - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

АМСМ Сообраќајот се одвива непречено наместа по влажни коловози

АМСМ: Сообраќајот се одвива непречено, наместа по влажни коловози

пред 5 дена - Start.mk - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Возете внимателно: Дел од коловозите се влажни, а можна е појава на одрони

пред 5 дена - Денешен - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Умерен интензитетот на сообраќај коловозите влажни

Умерен интензитетот на сообраќај, коловозите влажни

пред 5 дена - Денар - Економија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

АМСМ Возете внимателно влажни коловози а можна и појава на одрони

АМСМ: Возете внимателно- влажни коловози а можна и појава на одрони

пред 5 дена - Прес 24 - Македонија

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. -На граничните премини нема подолги задржувања...

Сообраќајот вечерва по наместа влажни коловози

Сообраќајот вечерва по наместа влажни коловози

пред 5 дена - Либертас - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Како што соопшти АМСМ, интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Нова сообраќајка на патот Битола  Прилеп Сообраќајот во целосен прекин

Нова сообраќајка на патот Битола – Прилеп: Сообраќајот во целосен прекин

пред 6 дена - Start.mk - Живот

Сообраќајот на магистралниот пат Битола-Прилеп од 17:20 часот е во целосен прекин поради сообраќајна незгода кај село Тополчани, информира Автомото сојузот на Македонија (АМСМ).

Нова сообраќајка на патот Битола  Прилеп Сообраќајот во целосен прекин

Нова сообраќајка на патот Битола – Прилеп: Сообраќајот во целосен прекин

пред 6 дена - Република - Живот

Сообраќајот на магистралниот пат Битола-Прилеп од 17:20 часот е во целосен прекин поради сообраќајна незгода кај село Тополчани, информира Автомото сојузот на Македонија (АМСМ).

Времеплов
x