20
  Триста   на СЈО во судница

,,Триста” на СЈО во судница

пред 3 дена - Канал 5 - Македонија

Ѓоко Поповски во предметот на СЈО, познат како „Триста“ за злоупотреби со набавката на 300 возила за потребите на полицијата.

Ѓоко Поповски на обвинителна клупа за набавка на полициски возила

Ѓоко Поповски на обвинителна клупа за набавка на полициски возила

пред 3 дена - Start.mk - Македонија

Почнува судењето за Ѓоко Поповски, поранешнот помошник на министерот во МВР, Ѓоко Поповски во предметот на СЈО, познат како „Триста“ за злоупотреби со набавката на 300 возила за потребите на полицијата.

Ѓоко Поповски на обвинителна клупа за набавка на полициски возила

Ѓоко Поповски на обвинителна клупа за набавка на полициски возила

пред 3 дена - Вечер - Македонија

Почнува судењето за Ѓоко Поповски, поранешнот помошник на министерот во МВР, Ѓоко Поповски во предметот на СЈО, познат како „Триста“ за злоупотреби со набавката на 300 возила за потребите на полицијата.

Ѓоко Поповски на обвинителна клупа за набавка на полициски возила

Ѓоко Поповски на обвинителна клупа за набавка на полициски возила

пред 3 дена - Макфакс - Македонија

Почнува судењето за Ѓоко Поповски, поранешнот помошник на министерот во МВР, Ѓоко Поповски во предметот на СЈО, познат како „Триста“ за злоупотреби со набавката на 300 возила за потребите на полицијата.

Почнува судењето за  Триста   Ѓоко Поповски седнува на обвинителната клупа за тендерот за полициски возила

Почнува судењето за „Триста“: Ѓоко Поповски седнува на обвинителната клупа за тендерот за полициски возила

пред 3 дена - еМАГАЗИН - Македонија

Почнува судењето за Ѓоко Поповски, поранешнот помошник на министерот во МВР, Ѓоко Поповски во предметот на СЈО, познат како „Триста“.

Ѓоко Поповски на обвинителна клупа за набавка на полициски возила

Ѓоко Поповски на обвинителна клупа за набавка на полициски возила

пред 3 дена - Канал 77 - Македонија

Почнува судењето за Ѓоко Поповски, поранешнот помошник на министерот во МВР, Ѓоко Поповски во предметот на СЈО, познат како „Триста“ за злоупотреби со набавката на 300 возила за потребите на полицијата.

Времеплов
x