20
Полицијата го утврди идентитетот на безживотното тело пронајдено во Охридското Езеро

Полицијата го утврди идентитетот на безживотното тело пронајдено во Охридското Езеро

пред 3 недели - еМАГАЗИН - Македонија

Полицијата го утврди идентитетот на лицето чие безживотно тело денеска во 11:55 часот беше забележано во водите на Охридското Езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

Утврден идентитетот на безживотното тело пронајдено во Охридското Езеро

Утврден идентитетот на безживотното тело пронајдено во Охридското Езеро

пред 3 недели - Start.mk - Македонија

Од СВР-Охрид известуваат дека попладнево е завршен увидот предводен од јавен обвинител поврзан со пронаоѓањето на безживотно...

Утврден идентитетот на безживотното тело пронајдено во Охридското Езеро

Утврден идентитетот на безживотното тело пронајдено во Охридското Езеро

пред 3 недели - Вечер - Македонија

Од СВР-Охрид известуваат дека попладнево е завршен увидот предводен од јавен обвинител поврзан со пронаоѓањето на безживотно...

Полицијата го утврди идентитетот на безживотното тело пронајдено во Охридското Езеро

Полицијата го утврди идентитетот на безживотното тело пронајдено во Охридското Езеро

пред 3 недели - A1on - Македонија

Полицијата го утврди идентитетот на лицето чие безживотно тело денеска во 11:55 часот беше забележано во водите на Охридското Езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

Утврден идентитетот на безживотното тело пронајдено во Охридското Езеро

Утврден идентитетот на безживотното тело пронајдено во Охридското Езеро

пред 3 недели - Макфакс - Македонија

Од СВР-Охрид известуваат дека попладнево е завршен увидот предводен од јавен обвинител поврзан со пронаоѓањето на безживотно...

Филип Ѓ  24 од Кичево e починатото момче пронајдено во Охрид

Филип Ѓ. (24) од Кичево e починатото момче пронајдено во Охрид

пред 3 недели - Start.mk - Македонија

Заврши увидот предводен од Јавен обвинител поврзан со пронаоѓањето на безживотно тело, што во 11 часот и 55 минути беше забележано во водите на Охридското езеро во близина на плажата „Бафало бич" кај мостот на каналот „Студенчишта".

Идентификувано безживотното тело пронајдено во Охридското Езеро младо момче од Кичево

Идентификувано безживотното тело пронајдено во Охридското Езеро, младо момче од Кичево

пред 3 недели - Сител - Македонија

Полицијата го утврди идентитетот на лицето чие безживотно тело денеска во 11:55 часот беше забележано во водите на Охридското Езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

Филип Ѓ  24 од Кичево e починатото момче пронајдено во Охрид

Филип Ѓ. (24) од Кичево e починатото момче пронајдено во Охрид

пред 3 недели - Вечер - Македонија

Заврши увидот предводен од Јавен обвинител поврзан со пронаоѓањето на безживотно тело, што во 11 часот и 55 минути беше забележано во водите на Охридското езеро во близина на плажата „Бафало бич" кај мостот на каналот „Студенчишта".

Полицијата го утврди идентитетот на безживотното тело пронајдено во Охридското Езеро

Полицијата го утврди идентитетот на безживотното тело пронајдено во Охридското Езеро

пред 3 недели - Алфа - Хроника

Полицијата го утврди идентитетот на лицето чие безживотно тело денеска во 11:55 часот беше забележано во водите на Охридското Езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

Полицијата го утврди идентитетот на безживотното тело пронајдено во Охридското Езеро

Полицијата го утврди идентитетот на безживотното тело пронајдено во Охридското Езеро

пред 3 недели - Канал 5 - Македонија

Станува збор за лицето Филип Ѓ. (24) од Кичево, со престојувалиште во Охрид, а кој на 16 овој месец бил пријавен кај полицијата како исчезнат.

Починатото момче пронајдено во Охрид е од Кичево

Починатото момче пронајдено во Охрид е од Кичево

пред 3 недели - +Инфо - Македонија

Заврши увидот предводен од Јавен обвинител поврзан со пронаоѓањето на безживотно тело, што во 12 часот беше забележано во водите на Охридското езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

Детали за пронајденото безживотното тело во охридско

Детали за пронајденото безживотното тело во охридско

пред 3 недели - Република - Без катеторија

Попладнево заврши увидот предводен од Јавен обвинител поврзан со пронаоѓањето на безживотно тело, што во 11 часот и 55 минути беше забележано во водите на Охридското езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

ДЕТАЛИ Безживотното тело во Охридско е младо момче пријавено за исчезнато

ДЕТАЛИ: Безживотното тело во Охридско е младо момче пријавено за исчезнато

пред 3 недели - Курир - Хроника

Попладнево заврши увидот предводен од Јавен обвинител поврзан со пронаоѓањето на безживотно тело, што во 11 часот и 55 минути  беше забележано во водите на Охридското езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

Детали Безживотното тело во Охридско е младо момче пријавено за исчезнато

Детали: Безживотното тело во Охридско е младо момче пријавено за исчезнато

пред 3 недели - Прес 24 - Хроника

Попладнево заврши увидот предводен од Јавен обвинител поврзан со пронаоѓањето на безживотно тело, што во 11 часот и 55 минути  беше забележано во водите на Охридското езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

Случаен минувач забележал безживотно тело во каналот Студенчишта во Охрид

Случаен минувач забележал безживотно тело во каналот Студенчишта во Охрид

пред 3 недели - еМАГАЗИН - Македонија

Безживотно тело е забележано денеска во водите на Охридското езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

Полицијата го утврди идентитетот на безживотното тело пронајдено во Охридското Езеро

пред 3 недели - Либертас - Македонија

Полицијата го утврди идентитетот на лицето чие безживотно тело денеска во 11:55 часот беше забележано во водите на Охридското Езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

Починатото момче пронајдено во Охрид е од Кичево бил исчезнат 2 дена

Починатото момче пронајдено во Охрид е од Кичево, бил исчезнат 2 дена

пред 3 недели - Нова ТВ - Македонија

Заврши увидот предводен од Јавен обвинител поврзан со пронаоѓањето на безживотно тело, што во 11 часот и 55 минути  беше забележано во водите на Охридското езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

БЕЗЖИВОТНО ТЕЛО ПРОНАЈДЕНО ВО ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО Во близина на плажата Бафало бич пронајдено безживотно тело

БЕЗЖИВОТНО ТЕЛО ПРОНАЈДЕНО ВО ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО: Во близина на плажата „Бафало бич“ пронајдено безживотно тело

пред 3 недели - Infomax - Хроника

Безживотно тело е забележано во водите на Охридското езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

Безживотно тело забележано во водите Охридско

Безживотно тело забележано во водите Охридско

пред 3 недели - Сител - Македонија

Безживотно тело е забележано во водите на Охридското езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

Пронајдено безживотно тело во Охридското Езеро

Пронајдено безживотно тело во Охридското Езеро

пред 3 недели - Start.mk - Македонија

Од СВР-Охрид известуваат дека забележано е безживотно тело во водите на Охридското Езеро во близина на плажата „Бафало бич“, кај мостот на каналот Студенчишта.

Пронајдено безживотно тело во Охридското Езеро

Пронајдено безживотно тело во Охридското Езеро

пред 3 недели - Вечер - Македонија

Од СВР-Охрид известуваат дека забележано е безживотно тело во водите на Охридското Езеро во близина на плажата „Бафало бич“, кај мостот на каналот Студенчишта.

Пронајдено безживотно тело во Охридското Езеро

Пронајдено безживотно тело во Охридското Езеро

пред 3 недели - Макфакс - Македонија

Од СВР-Охрид известуваат дека забележано е безживотно тело во водите на Охридското Езеро во близина на плажата „Бафало бич“, кај мостот на каналот Студенчишта.

Безживотно тело најдено во водата кај мостот на каналот Студенчишта

Безживотно тело најдено во водата кај мостот на каналот Студенчишта

пред 3 недели - A1on - Македонија

Безживотно тело е забележано денеска во водите на Охридското езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

Пронајден мртов човек на брегот кај Бафало Бич во Охрид

Пронајден мртов човек на брегот кај „Бафало Бич“ во Охрид

пред 3 недели - Република - Без катеторија

Безживотно тело е забележано во водите на Охридското езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

Безживотно тело забележано во Охридско Езеро полицијата на терен

Безживотно тело забележано во Охридско Езеро, полицијата на терен

пред 3 недели - Курир - Хроника

-Телото, во 11 часот и 55 минути го забележал случаен минувач кој се движел на пешачката патека од мостот кај каналот „Студенчишта“ кон „Парк“ на околу два метри оддалеченост од брегот.

Безживотно тело на маж најдено во каналот Студенчишта

Безживотно тело на маж најдено во каналот Студенчишта

пред 3 недели - +Инфо - Македонија

Безживотно тело на маж е откриено денеска во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“. Телото го забележал случаен минувач кој се движел на пешачката патека од мостот кај каналот.

Безживотно тело најдено во водата кај мостот на каналот Студенчишта

Безживотно тело најдено во водата кај мостот на каналот Студенчишта

пред 3 недели - 24 вести - Македонија

Безживотно тело е забележано денеска во водите на Охридското езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

Безживотно тело забележано во Охридско Езеро полицијата на терен

Безживотно тело забележано во Охридско Езеро, полицијата на терен

пред 3 недели - Прес 24 - Хроника

Безживотно тело е забележано во водите на Охридското езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

Пронајдено безживотно тело во Охридско езеро

Пронајдено безживотно тело во Охридско езеро

пред 3 недели - Пулс 24 - Македонија

Безживотно тело е забележано во водите на Охридското езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

Безживотно тело забележано во Охридско Езеро полицијата на терен

Безживотно тело забележано во Охридско Езеро, полицијата на терен

пред 3 недели - Бркај работа - Македонија

Безживотно тело е забележано во водите на Охридското езеро во близина на плажата „Бафало бич“ кај мостот на каналот „Студенчишта“.

Времеплов
x