20
Голем интерес кај граѓаните на последниот повик за субвенции за печки на пелети

Голем интерес кај граѓаните на последниот повик за субвенции за печки на пелети

пред 3 недели - Скопје Инфо - Без катеторија

До архивата на Град Скопје денеска до 13 часот се доставени 133 барања за надоместување на дел од трошоците на граѓаните за купување печки на пелети.

Досега доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

Досега доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

пред 3 недели - Вечер - Скопје

Од Градот Скопје известуваат дека до денеска до 13 часот до архивата на Градот се доставени 133 барања за надомест на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Скопје за купување печки на пелети.

Досега доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

Досега доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

пред 3 недели - Скопје Инфо - Без катеторија

Од Градот Скопје известуваат дека до денеска до 13 часот до архивата на Градот се доставени 133 барања за надомест на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Скопје за купување печки на пелети.

До Град Скопје доставени 133 барања за субвенции за печки на пелети

До Град Скопје доставени 133 барања за субвенции за печки на пелети

пред 3 недели - Сител - Македонија

До архивата на Град Скопје денеска до 13 часот се доставени 133 барања за надоместување на дел од трошоците на граѓаните за купување печки на пелети.

Доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

Доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

пред 3 недели - Курир - Скопје

До денеска до 13 часот до архивата на Град Скопје се доставени 133 барања за надоместување на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето  на Скопје за купување печки на пелети.

Досега доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

Досега доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

пред 3 недели - Макфакс - Скопје

Од Градот Скопје известуваат дека до денеска до 13 часот до архивата на Градот се доставени 133 барања за надомест на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Скопје за купување печки на пелети.

Еве колку барања се поднесени за субвенции за купување печки на пелети

Еве колку барања се поднесени за субвенции за купување печки на пелети

пред 3 недели - Бизнис вести - Економија

До денеска до 13 часот до архивата на Град Скопје се доставени 133 барања за надоместување на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Скопје за купување печки на пелети.

Досега доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

Досега доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

пред 3 недели - Start.mk - Македонија

Од Градот Скопје известуваат дека до денеска до 13 часот до архивата на Градот се доставени 133 барања за надомест на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Скопје за купување печки на пелети.

Доставени 133 барање за субвенци за купување печки на пелети

Доставени 133 барање за субвенци за купување печки на пелети.

пред 3 недели - +Инфо - Скопје

До денеска до 13 часот до архивата на Град Скопје се доставени 133 барања за надоместување на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Скопје за купување печки на пелети.

До Град Скопје доставени 133 барања за субвенции за печки на пелети

До Град Скопје доставени 133 барања за субвенции за печки на пелети

пред 3 недели - Канал 5 - Македонија

- Комисијата веќе почна да ги разгледува пристигнатите барања и наскоро ќе врши увид на инсталираните печки кај барателите кои ги исполниле условите наведени во објавениот Јавен повик, соопшти Град Скопје.

Досега доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

Досега доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

пред 3 недели - Денар - Економија

Од Градот Скопје известуваат дека до денеска до 13 часот до архивата на Градот се доставени 133 барања за надомест на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Скопје за купување печки на пелети.

До Град Скопје доставени 133 барања за субвенции за печки на пелети

До Град Скопје доставени 133 барања за субвенции за печки на пелети

пред 3 недели - Прес 24 - Скопје

До архивата на Град Скопје денеска до 13 часот се доставени 133 барања за надоместување на дел од трошоците на граѓаните за купување печки на пелети.

Доставени 133 барања за субвенции за печки на пелети до град Скопје

Доставени 133 барања за субвенции за печки на пелети до град Скопје

пред 3 недели - Прес 24 - Скопје

До архивата на Град Скопје денеска до 13 часот се доставени 133 барања за надоместување на дел од трошоците на граѓаните за купување печки на пелети.

Почна пријавувањето за субвенции за купување печки на пелети

Почна пријавувањето за субвенции за купување печки на пелети

пред 3 недели - Популарно - Македонија

Од денеска почнува пријавувањето за надоместување на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Град Скопје за купување печки на пелети за 2017 година.

Доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

Доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

пред 3 недели - A1on - Македонија

До денеска до 13 часот до архивата на Град Скопје се доставени 133 барања за надоместување на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Скопје за купување печки на пелети.

До Град Скопје доставени 133 барања за субвенции за печки на пелети

До Град Скопје доставени 133 барања за субвенции за печки на пелети

пред 3 недели - Либертас - Македонија

До архивата на Град Скопје денеска до 13 часот се доставени 133 барања за надоместување на дел од трошоците на граѓаните за купување печки на пелети.

Времеплов
x