20
Ќе се формира посебна единица против криумчарите на мигранти

Ќе се формира посебна единица против криумчарите на мигранти

пред 3 недели - 24 вести - Македонија

Ќе се формира национална единица за сузбивање на криумчарење мигранти и трговија со луѓе - одлучи владата на последнта одржана седница.

Ќе се формира единица за сузбивање на криумчари на мигранти

Ќе се формира единица за сузбивање на криумчари на мигранти

пред 3 недели - Нова ТВ - Македонија

Ќе се формира национална единица за сузбивање на криумчарење мигранти и трговија со луѓе – одлучи Владата на последната одржана седница.

Ќе се формира посебна единица против криумчарите на мигранти

пред 3 недели - Канал 77 - Македонија

Ќе се формира национална единица за сузбивање на криумчарење мигранти и трговија со луѓе – одлучи владата на последнта одржана седница.

Конкретни проекти за соработка теми на заедничката седница на македонската и бугарската влада

Конкретни проекти за соработка теми на заедничката седница на македонската и бугарската влада

пред 3 недели - 24 вести - Македонија

Можностите за активирање на односите меѓу министерствата за надворешни работи, интеракцијата и меѓусебната помош при катастрофи,...

Владата го вклучи СЈО во работната група за следење на комуникациите

Владата го вклучи СЈО во работната група за следење на комуникациите

пред 3 недели - +Инфо - Македонија

Во работната група за следење на комуникациите ќе биде вклучено и Специјалното јавно обвинителство. Овој предлог владата го донесе на вчерашната седница.

Посебна единица ќе ги лови шверцерите на мигранти

Посебна единица ќе ги лови шверцерите на мигранти

пред 3 недели - Република - Без катеторија

Шверцот со мигранти во последните неколку години стана еден од најраспространетите црни бизниси во Македонија и многумина се обидоа да пренесат луѓе од Блискиот исток или Африка преку јужната граница на север.

Ќе се формира единица за сузбивање на криумчарење мигранти и трговија со луѓе

Ќе се формира единица за сузбивање на криумчарење мигранти и трговија со луѓе

пред 3 недели - Радио МОФ - Без катеторија

Владата на синоќешната 39-та седница донесе одлука за формирање на Национална единица за сузбивање на криумчарење мигранти и трговија со луѓе.

СЈО вклучено во работната група за следење на комуникациите

СЈО вклучено во работната група за следење на комуникациите

пред 3 недели - Либертас - Македонија

Владата денеска ја разгледа и усвои предлог-одлуката за дополнување на Одлуката за формирање работна група за изготвување...

Владата ќе го вклучи СЈО во работната група за следење на комуникациите

Владата ќе го вклучи СЈО во работната група за следење на комуникациите

пред 3 недели - 24 вести - Македонија

Во работната група за следење на комуникациите ќе биде вклучено и специјалното јавно обвинителство. Оваа предлог владата ја донесе на вечерашната седница.

СЈО се вклучува во работната група за следење на комуникациите

СЈО се вклучува во работната група за следење на комуникациите

пред 3 недели - Start.mk - Македонија

Владата денеска ја разгледа и усвои предлог-одлуката за дополнување на Одлуката за формирање работна група за изготвување...

СЈО се вклучува во работната група за следење на комуникациите

СЈО се вклучува во работната група за следење на комуникациите

пред 3 недели - Вечер - Македонија

Владата денеска ја разгледа и усвои предлог-одлуката за дополнување на Одлуката за формирање работна група за изготвување...

СЈО се вклучува во работната група за следење на комуникациите

СЈО се вклучува во работната група за следење на комуникациите

пред 3 недели - Макфакс - Македонија

Владата денеска ја разгледа и усвои предлог-одлуката за дополнување на Одлуката за формирање работна група за изготвување...

Владата го вклучува и СЈО во работната група за следење на комуникациите

Владата го вклучува и СЈО во работната група за следење на комуникациите

пред 3 недели - Фаланга - Македонија

Владата денеска ја разгледа и усвои предлог-одлуката за дополнување на Одлуката за формирање работна група за изготвување и следење на имплементацијата на Планот за реализација на препораките на група високи експерти за системски прашања.

СЈО ќе се вклучи во работната група за следење и имплементација на препораките од Прибе

СЈО ќе се вклучи во работната група за следење и имплементација на препораките од Прибе

пред 3 недели - A1on - Македонија

На денешната владина седница ја разгледа и усвои предлог-одлуката за дополнување на Одлуката за формирање работна група за...

Се проширува работната група за имплементација на препораките од Прибе

Се проширува работната група за имплементација на препораките од Прибе

пред 3 недели - Либертас - Македонија

Владата денеска ја усвои Предлог-одлуката за дополнување на Одлуката за формирање работна група за изготвување и следење...

Времеплов
x