20
Шпанскиот јавен обвинител почина во болница во Аргентина

Шпанскиот јавен обвинител почина во болница во Аргентина

пред 3 недели - Сител - Свет

Јавниот обвинител на Шпанија, Хосе Мануел Маза почина во Аргентина, соопшти синоќа Владата во Мадрид. Премиерот Маријано Рахој, од иметото на својот кабинет, изрази на Твитер сочувство кон роднините, пријателите и колегите на Маза.

Шпанскиот јавен обвинител почина во болница во Аргентина

Шпанскиот јавен обвинител почина во болница во Аргентина

пред 3 недели - A1on - Свет

Јавниот обвинител на Шпанија, Хосе Мануел Маза почина во Аргентина, соопшти синоќа Владата во Мадрид. Премиерот Маријано Рахој, од иметото на својот кабинет, изрази на Твитер сочувство кон роднините, пријателите и колегите на Маза.

Шпанскиот јавен обвинител почина среде истрагата за каталонските лидери

Шпанскиот јавен обвинител почина среде истрагата за каталонските лидери

пред 3 недели - Фаланга - Без катеторија

Јавниот обвинител на Шпанија, Хосе Мануел Маза почина во Аргентина, соопшти синоќа Владата во Мадрид.. Премиерот Маријано Рахој, од иметото на својот кабинет, изрази на Твитер сочувство кон роднините, пријателите и колегите на Маза.

Шпанскиот јавен обвинител почина среде истрагата за каталонските лидери

Шпанскиот јавен обвинител почина среде истрагата за каталонските лидери

пред 3 недели - Start.mk - Свет

Јавниот обвинител на Шпанија, Хосе Мануел Маза почина во Аргентина, соопшти синоќа Владата во Мадрид. Премиерот Маријано Рахој, од иметото на својот кабинет, изрази на Твитер сочувство кон роднините, пријателите и колегите на Маза.

Шпанскиот јавен обвинител почина среде истрагата за каталонските лидери

Шпанскиот јавен обвинител почина среде истрагата за каталонските лидери

пред 3 недели - Република - Свет

Јавниот обвинител на Шпанија, Хосе Мануел Маза почина во Аргентина, соопшти синоќа Владата во Мадрид. Премиерот Маријано Рахој, од иметото на својот кабинет, изрази на Твитер сочувство кон роднините, пријателите и колегите на Маза.

Времеплов
x