20
Нокаут за 11 секунди

Нокаут за 11 секунди

пред 3 недели - Top Sport - Спорт

Јужноафриканецот Золани Тете постави нов рекорд по брзината на нокаут, откако за само 11 секунди го „суреди“ Сибонисо Гоња во меч во Белфаст, Северна Ирска.

Ова е најбрз нокаут во историјата на боксот

Ова е најбрз нокаут во историјата на боксот!

пред 3 недели - Start.mk - Спорт

Золани Тете ја одбрани титулата во ВБО Верзијата во категоријата бантам, откако по само 11 секунди го нокаутираше Собонисо Гонја во Белфаст.

Ова е најбрз нокаут во историјата на боксот

Ова е најбрз нокаут во историјата на боксот!

пред 3 недели - Вечер - Спорт

Золани Тете ја одбрани титулата во ВБО Верзијата во категоријата бантам, откако по само 11 секунди го нокаутираше Собонисо Гонја во Белфаст.

Срушен рекордот за најбрз нокаут во боксот

Срушен рекордот за најбрз нокаут во боксот!

пред 3 недели - Се за спорт - Без катеторија

Золани Тете ја одбрани титулата во ВБО Верзијата во категоријата бантам, откако по само 11 секунди го нокаутираше Собонисо Гонја во Белфаст.

Времеплов
x