20
Децата ги преземаат училиштата по повод Светскиот ден на детето

Децата ги преземаат училиштата по повод Светскиот ден на детето

пред 3 недели - Start.mk - Македонија

На 20 ноември, градоначалникот на Велес Аце Коцевски, претставникот на УНИЦЕФ, Бенџамин Перкс и претставници од Министерството...

Децата ги преземаат училиштата по повод Светскиот ден на детето

Децата ги преземаат училиштата по повод Светскиот ден на детето

пред 3 недели - Вечер - Македонија

На 20 ноември, градоначалникот на Велес Аце Коцевски, претставникот на УНИЦЕФ, Бенџамин Перкс и претставници од Министерството...

Децата ги преземаат училиштата по повод Светскиот ден на детето

Децата ги преземаат училиштата по повод Светскиот ден на детето

пред 3 недели - Макфакс - Македонија

На 20 ноември, градоначалникот на Велес Аце Коцевски, претставникот на УНИЦЕФ, Бенџамин Перкс и претставници од Министерството...

70 деца помали од три години чекаат да бидат посвоени

70 деца помали од три години чекаат да бидат посвоени

пред 3 недели - Република - Живот

Секое дете има право да расте покрај своите родители. Сиромаштијата или пречките во развој никогаш не треба да бидат изговор...

70 деца помали од три години чекаат да бидат посвоени

70 деца помали од три години чекаат да бидат посвоени

пред 3 недели - Start.mk - Живот

Секое дете има право да расте покрај своите родители. Сиромаштијата или пречките во развој никогаш не треба да бидат изговор...

Децата до три годишна возраст да се сместуваат во семејства наместо во институции

Децата до три годишна возраст да се сместуваат во семејства наместо во институции

пред 3 недели - Канал 5 - Живот

200 заинтересирани родители чекаат да посвојат дете. „Раното детство е од најголема важност за развојот на децата. Овој период...

Околу 250 деца во Македонија живеат без семејства

Околу 250 деца во Македонија живеат без семејства

пред 3 недели - Start.mk - Живот

Околу 250 деца во Македонија, од кои 70 се на возраст под три години, го немаат правото да живеат во семејна средина, покажуваат податоците на УНИЦЕФ.

Околу 250 деца во Македонија живеат без семејства

Околу 250 деца во Македонија живеат без семејства

пред 3 недели - Република - Живот

Околу 250 деца во Македонија, од кои 70 се на возраст под три години, го немаат правото да живеат во семејна средина, покажуваат податоците на УНИЦЕФ.

Времеплов
x