20
Утре почнува увидот на 3 те фирми потенцијални инвеститори на Фени

Утре почнува увидот на 3 те фирми потенцијални инвеститори на Фени

пред 3 недели - Сител - Економија

Утре почнува увидот на 3 те фирми, потенцијални инвеститори во кавадаречки Фени. Трите банки доверители, на кои Фени им должи 40 милиони евра очекуваат увидот во имотот да заврши без проблеми.

РЕШЕНИЕ ЗА ФЕНИ НА ПОВИДОК Најмалку тројца инвеститори од Европа од утре во посета на Фени

РЕШЕНИЕ ЗА „ФЕНИ“ НА ПОВИДОК: Најмалку тројца инвеститори од Европа од утре во посета на „Фени“

пред 3 недели - Infomax - Без катеторија

Банките кредитори на „Фени“ се во преговори со најмалку тројца сериозни инвеститори заинтересирани за купување на фабриката.

ХАРИ КОСТОВ НЕМА ИНТЕРЕС ВО ФЕНИ  Немам доволно пари да го купам Фени  а сам ќе се пријавам во полиција ако некој од моето семејство има интерес во комбинатот

ХАРИ КОСТОВ НЕМА ИНТЕРЕС ВО „ФЕНИ“: Немам доволно пари да го купам „Фени“, а сам ќе се пријавам во полиција ако некој од моето семејство има интерес во комбинатот!

пред 3 недели - Infomax - Македонија

Главниот извршен директор на Комерцијална банка АД Скопје, Хари Костов, не е заинтересиран да стане сопственик на металуршкиот комбинат „Фени“ од Кавадарци.

Банките бараат увид во ф ката ФЕНИ

Банките бараат увид во ф-ката ФЕНИ

пред 3 недели - Телма - Економија

Од утре почнува увидот на состојбите во комбинатот ФЕНИ од страна на трите банки доверители и заинтересираните инвеститори.

Банките најдоа чаре за Фени  ама не можат да влезат во фабриката

Банките најдоа чаре за „Фени“, ама не можат да влезат во фабриката

пред 3 недели - Либертас - Македонија

Три сериозни европски инвеститори, не ГГ друштва поврзани со македонски имиња, се заинтересирани да влезат во „Фени“, да...

Три европски компании заинтересирани за Фени  ќе вршат увид во состојбата

Три европски компании заинтересирани за „Фени“, ќе вршат увид во состојбата

пред 3 недели - МТВ 1 - Економија

Три европски компании се заинтересирани за преземање на комбинатот „Фени“ од Кавадарци, соопштија трите банки кои што се најголеми доверители.

Банките бараат да влезат и да извршат увид во каква кондиција е Фени

Банките бараат да влезат и да извршат увид во каква кондиција е Фени

пред 3 недели - 24 вести - Македонија

Претстечајниот управник на Фени да овозможи други заинтересирани компании да влезат и да извршат увид во каква кондиција е фабриката, бараат Комерцијална, Стопанска и Силк Роуд банка, кои се најголеми доверители на комбинатот.

Заинтересираните инвеститори ќе вршат увид во состојбата на Фени

Заинтересираните инвеститори ќе вршат увид во состојбата на Фени

пред 3 недели - Сител - Економија

Заинтересираните потенцијални инвеститори за Фени Индустри, придружувани од претставници од трите банки најголеми доверители, од утре ќе вршат почетен увид во состојбата на комбинатот со цел да предложат план за реорганизација во соодветно време.

Три компании заинтересирани за Фени

Три компании заинтересирани за „Фени“

пред 3 недели - МТВ 1 - Економија

Три европски компании се заинтересирани за преземање на комбинатот „Фени“, соопштија од Комерцијална банка, Стопанска банка- Скопје и Силк Роуд банка.

Хари Костов Немам толку пари да го купам Фени

Хари Костов: Немам толку пари да го купам „Фени“

пред 3 недели - Вечер - Економија

Главниот извршен директор на Комерцијална банка АД Скопје, Хари Костов, не е заинтересиран да стане сопственик на металуршкиот комбинат „Фени“ од Кавадарци.

Хари Костов Немам толку пари да го купам Фени

Хари Костов: Немам толку пари да го купам „Фени“

пред 3 недели - Макфакс - Економија

Главниот извршен директор на Комерцијална банка“АД Скопје, Хари Костов, не е заинтересиран да стане сопственик на металуршкиот комбинат „Фени“ од Кавадарци.

Најмалку тројца инвеститори од Европа од утре во посета на Фени

Најмалку тројца инвеститори од Европа од утре во посета на „Фени“

пред 3 недели - Вечер - Економија

Банките кредитори на „Фени“ се во преговори со најмалку тројца сериозни инвеститори заинтересирани за купување на фабриката.

Заинтересираните инвеститори ќе вршат увид во состојбата на Фени

Заинтересираните инвеститори ќе вршат увид во состојбата на Фени

пред 3 недели - Прес 24 - Економија

Заинтересираните потенцијални инвеститори за Фени Индустри, придружувани од претставници од трите банки најголеми доверители, од утре ќе вршат почетен увид во состојбата на комбинатот со цел да предложат план за реорганизација во соодветно време.

Најмалку тројца инвеститори од Европа од утре во посета на Фени

Најмалку тројца инвеститори од Европа од утре во посета на „Фени“

пред 3 недели - Макфакс - Економија

Банките кредитори на „Фени“ се во преговори со најмалку тројца сериозни инвеститори заинтересирани за купување на фабриката.

Потенцијалните инвеститори од утре ќе вршат увид за состојбата на Фени

Потенцијалните инвеститори од утре ќе вршат увид за состојбата на Фени

пред 3 недели - A1on - Економија

Придружувани од претставници од трите најголеми банки доверители, од утре заинтересираните потенцијални инвеститори за Фени ќе вршат увид во состојбата на комбинатот.

Банките најдоа чаре за Фени  ама не можат да влезат во фабриката

Банките најдоа чаре за „Фени“, ама не можат да влезат во фабриката

пред 3 недели - +Инфо - Економија

Три сериозни европски инвеститори, не ГГ друштва поврзани со македонски имиња, се заинтересирани да влезат во „Фени“, да...

Банките бараат од стечајниот управник на Фени увид во имотопт на комбинатот

Банките бараат од стечајниот управник на Фени увид во имотопт на комбинатот

пред 3 недели - Канал 5 - Македонија

Трите банки на кои Фени им должи над 40 милиони евра барањето му го испратиле на Анастасиевски . Причината за поднесување...

Заинтересираните инвеститори ќе вршат увид во состојбата на Фени

Заинтересираните инвеститори ќе вршат увид во состојбата на Фени

пред 3 недели - Либертас - Македонија

Заинтересираните потенцијални инвеститори за Фени Индустри, придружувани од претставници од трите банки најголеми доверители, од утре ќе вршат почетен увид во состојбата на комбинатот со цел да предложат план за реорганизација во соодветно време.

Банките со заинтересирани инвеститори бараат влез во Фени

Банките со заинтересирани инвеститори бараат влез во „Фени“

пред 3 недели - Макфакс - Економија

Трите банки кредитори на „Фени“, Стопанска банка АД Скопје, Комерцијална банка АД Скопје и банката „Силк роуд“, бараат од стечајниот управник непречен влез во фабриката заедно со заинтересирани инвеститори со кои се во преговори.

Стечајниот управник на Фени Индустри добил барање да обезбеди услови за непречен увид во имотот на должникот

Стечајниот управник на „Фени Индустри“ добил барање да обезбеди услови за непречен увид во имотот на должникот

пред 3 недели - Економски - Економија

Писмо било испратено до стечајниот управник на „Фени Индустри “од трите банки предлагачи на стечајната постапка во кое го информираат дека стапиле во разговори со заинтересирани инвеститори.

Банките со барање до стечајниот на Фени да обезбеди услови за непречен увид во имотот на должникот

Банките со барање до стечајниот на „Фени“ да обезбеди услови за непречен увид во имотот на должникот

пред 3 недели - 24 вести - Економија

Трите банки предлагачи на стечајната постапка за „Фени индустри“ испратија писмо до привремениот стечаен управник Мирослав...

Банките доверители со писмо до стечајниот управник на Фени

Банките доверители со писмо до стечајниот управник на “Фени”

пред 3 недели - Денар - Без катеторија

Трите банки доверители, Комерцијална, Стопанска и Силк Роуд банка испратиаја писмо до стечајниот управник на Фени, Мирослав...

Барање до стечајниот управник на Фени да обезбеди услови за непречен увид во имотот на допжникот

Барање до стечајниот управник на Фени да обезбеди услови за непречен увид во имотот на допжникот

пред 3 недели - Сител - Македонија

Трите банки предлагачи на стечајната постака за Фени Индустри АД Кавадарци испратија писмо до привремениот стечаен управник...

Барање до стечајниот управник на Фени да обезбеди услови за непречен увид во имотот на допжникот

Барање до стечајниот управник на Фени да обезбеди услови за непречен увид во имотот на допжникот

пред 3 недели - Телма - Економија

Трите банки предлагачи на стечајната постака за Фени Индустри АД Кавадарци испратија писмо до привремениот стечаен управник...

Барање до стечајниот управник на Фени да обезбеди услови за непречен увид во имотот на допжникот

Барање до стечајниот управник на Фени да обезбеди услови за непречен увид во имотот на допжникот

пред 3 недели - Канал 5 - Македонија

- Со цел да не се врши непотребно одолговлекување на активностите, кумулирање на трошоците кои банките ги авансираат за да...

Хари Костов Немам толку пари да го купам Фени

Хари Костов: Немам толку пари да го купам „Фени“

пред 3 недели - Кајгана - Македонија

Главниот извршен директор на Комерцијална банка АД Скопје, Хари Костов, не е заинтересиран да стане сопственик на металуршкиот комбинат „Фени“ од Кавадарци.

Барање до стечајниот управник на Фени да обезбеди услови за непречен увид во имотот на допжникот

Барање до стечајниот управник на Фени да обезбеди услови за непречен увид во имотот на допжникот

пред 3 недели - A1on - Економија

Трите банки предлагачи на стечајната постака за Фени Индустри АД Кавадарци испратија писмо до привремениот стечаен управник...

Банките бараат да се обезбедат услови за инвесторите да направат увид во имотот на Фени

Банките бараат да се обезбедат услови за инвесторите да направат увид во имотот на „Фени“

пред 3 недели - еМАГАЗИН - Економија

Трите банки предлагачи на стечајната постака за „Фени“ испратија писмо до привремениот стечаен управник Мирослав Анастасиевски...

Банките со заинтересирани инвеститори бараат влез во Фени

Банките со заинтересирани инвеститори бараат влез во „Фени“

пред 3 недели - Кајгана - Македонија

Трите банки кредитори на „Фени“, Стопанска банка АД Скопје, Комерцијална банка АД Скопје и банката „Силк роуд“, бараат од стечајниот управник непречен влез во фабриката заедно со заинтересирани инвеститори со кои се во преговори.

Банките упатија барање до стечајниот управник на Фени да обезбеди услови за непречен увид во имотот на допжникот

Банките упатија барање до стечајниот управник на Фени да обезбеди услови за непречен увид во имотот на допжникот

пред 3 недели - Либертас - Македонија

Трите банки предлагачи на стечајната постака за Фени Индустри АД Кавадарци испратија писмо до привремениот стечаен управник...

Времеплов
x