20
Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

пред 3 недели - Start.mk - Македонија

Без струја утре ќе бидат корисници на делови од општините Карпош, Кисела Вода, Студеничани и Сарај, соопштија Регионалниот центар за управување со кризи.

Половина Скопје утре ќе биде без струја

Половина Скопје утре ќе биде без струја

пред 3 недели - Start.mk - Македонија

Корисниците од населеното место Јурумлери и село Долно Лисиче утре од 8.15 до 10.30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

пред 3 недели - Вечер - Скопје

Без струја утре ќе бидат корисници на делови од општините Карпош, Кисела Вода, Студеничани и Сарај, соопштија Регионалниот центар за управување со кризи.

Половина Скопје утре ќе биде без струја

Половина Скопје утре ќе биде без струја

пред 3 недели - Вечер - Скопје

Корисниците од населеното место Јурумлери и село Долно Лисиче утре од 8.15 до 10.30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Утре ќе нема струја во неколку скопски општини

Утре ќе нема струја во неколку скопски општини

пред 3 недели - 365 - Без катеторија

22 Споделувања Share Tweet Според Центарот за управување со кризи и ЕВН, најавено е дека во делови од неколку скопски општини ќе нема струја на 22 ноември и тоа: – Во периодот од 8.

Делови на Кисела Вода Сарај Карпош и Студеничани утре ќе бидат без струја

Делови на Кисела Вода, Сарај, Карпош и Студеничани утре ќе бидат без струја

пред 3 недели - Денар - Економија

Утре без електрична енергија ќе останат неколку делови од Кисела Вода, Сарај, Карпош и Студеничани. Имено, во периодот од 08.

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

пред 3 недели - Курир - Скопје

Без струја утре ќе бидат корисници на делови од општините Карпош, Кисела Вода, Студеничани и Сарај, соопштија Регионалниот центар за управување со кризи.

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

пред 3 недели - Start.mk - Македонија

Без струја утре ќе бидат корисници на делови од општините Карпош, Кисела Вода, Студеничани и Сарај, соопштија Регионалниот центар за управување со кризи.

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

пред 3 недели - Република - Скопје

Без струја утре ќе бидат корисници на делови од општините Карпош, Кисела Вода, Студеничани и Сарај, соопштија Регионалниот центар за управување со кризи.

Утре без струја делови Кисела Вода Сарај Карпош и Студеничани

Утре без струја делови Кисела Вода, Сарај, Карпош и Студеничани

пред 3 недели - Start.mk - Македонија

Утре без електрична енергија ќе останат неколку делови од Кисела Вода, Сарај, Карпош и Студеничани. Имено, во периодот од 08.

Утре без струја делови Кисела Вода Сарај Карпош и Студеничани

Утре без струја делови Кисела Вода, Сарај, Карпош и Студеничани

пред 3 недели - Вечер - Македонија

Утре без електрична енергија ќе останат неколку делови од Кисела Вода, Сарај, Карпош и Студеничани. Имено, во периодот од 08.

Утре без струја делови Кисела Вода Сарај Карпош и Студеничани

Утре без струја делови Кисела Вода, Сарај, Карпош и Студеничани

пред 3 недели - Макфакс - Македонија

Утре без електрична енергија ќе останат неколку делови од Кисела Вода, Сарај, Карпош и Студеничани. Имено, во периодот од 08.

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

пред 3 недели - Канал 5 - Македонија

Во периодот од 08:30 до 11:00 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од ул. Студеничанска во општина Кисела Вода, како и дел од корисниците од село Шишево во општина Сарај.

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош, Сарај и Студеничани

пред 3 недели - +Инфо - Скопје

Без струја утре ќе бидат корисници на делови од општините Карпош, Кисела Вода, Студеничани и Сарај, соопштија Регионалниот центар за управување со кризи.

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

пред 3 недели - A1on - Македонија

Без струја утре ќе бидат корисници на делови од општините Карпош, Кисела Вода, Студеничани и Сарај, соопштија Регионалниот центар за управување со кризи.

Денес без струја ќе останат Јурумлери Долно Лисиче Етно село

Денес без струја ќе останат Јурумлери, Долно Лисиче, Етно село…

пред 3 недели - Денар - Економија

Поради закажани технички зафати во дистрибутивната електромрежа, без електрична енергија денес ќе останат: од 8.15 до 10.

Без струја утре ќе останат Јурумлери Долно Лисиче Етно село

Без струја утре ќе останат Јурумлери, Долно Лисиче, Етно село…

пред 3 недели - Start.mk - Македонија

Заради закажани технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат: од 8.15 до 10.

Без струја утре ќе останат Јурумлери Долно Лисиче Етно село

Без струја утре ќе останат Јурумлери, Долно Лисиче, Етно село…

пред 3 недели - Вечер - Скопје

Заради закажани технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат: од 8.15 до 10.

Без струја утре ќе останат Јурумлери Долно Лисиче Етно село

Без струја утре ќе останат Јурумлери, Долно Лисиче, Етно село…

пред 3 недели - Макфакс - Скопје

Заради закажани технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат: од 8.15 до 10.

Половина Скопје утре ќе биде без струја

Половина Скопје утре ќе биде без струја

пред 3 недели - Start.mk - Македонија

Корисниците од населеното место Јурумлери и село Долно Лисиче утре од 8.15 до 10.30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Половина Скопје утре ќе биде без струја

Половина Скопје утре ќе биде без струја

пред 3 недели - Република - Скопје

Корисниците од населеното место Јурумлери и село Долно Лисиче утре од 8.15 до 10.30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Делови од Карпош Шуто Оризари и неколку скопски села утре без струја

Делови од Карпош, Шуто Оризари и неколку скопски села утре без струја

пред 3 недели - Курир - Македонија

Корисниците од населеното место Јурумлери и село Долно Лисиче утре од 8:15 до 10:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Делови од Карпош Шуто Оризари и неколку скопски села утре без струја

Делови од Карпош, Шуто Оризари и неколку скопски села утре без струја

пред 3 недели - +Инфо - Скопје

Корисниците од населеното место Јурумлери и село Долно Лисиче утре од 8.15 до 10.30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Без струја утре ќе останат неколку делови од Скопје

Без струја утре ќе останат неколку делови од Скопје

пред 3 недели - Кајгана - Македонија

Поради закажани технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат: од 8.15 до 10.

Времеплов
x