20
Во Бутел започна акцијата за чистење на улиците во Скопје

Во Бутел започна акцијата за чистење на улиците во Скопје

пред 2 недели - Канал 5 - Македонија

Целта на оваа голема акција е чистење и миење на улиците од прашината која со години се таложи и претставува една од краткорочните мерки за намалување на загадувањето во градот.

Стотици невработени почнаа да го чистат Скопје ГАЛЕРИЈА

Стотици невработени почнаа да го чистат Скопје ГАЛЕРИЈА

пред 2 недели - +Инфо - Скопје

Неколку стотици новоангажирани работници, покрај постоечките човечки ресурси и механизација на јавните претпријатија и скопските општини, денеска во општина Бутел ја започнаа големата генералка на Градот.

Од Бутел  започна акцијата за чистење на Скопје

Од Бутел, започна акцијата за чистење на Скопје

пред 2 недели - Нова ТВ - Македонија

Градските власти денеска од општина Бутел ја започнаа големата акција за чистење на улиците чија цел е намалување на загаденоста, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Во Бутел започна големата акција за чистење на улиците во Скопје

Во Бутел започна големата акција за чистење на улиците во Скопје

пред 2 недели - A1on - Македонија

Неколку стотици новоангажирани работници, покрај постоечките човечки ресурси и механизација на јавните претпријатија и скопските општини, денеска во општина Бутел ја започнаа големата генералка на Градот.

Голема акција за чистење на Скопје

Голема акција за чистење на Скопје

пред 2 недели - Start.mk - Македонија

Со цел да се намали загаденоста во главниот град, градските власти од општина Бутел ја почнаа големата акција за чистење на улиците, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Голема акција за чистење на Скопје

Голема акција за чистење на Скопје

пред 2 недели - Вечер - Скопје

Со цел да се намали загаденоста во главниот град, градските власти од општина Бутел ја почнаа големата акција за чистење на улиците, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Започна големата акција за чистење на Скопје

Започна големата акција за чистење на Скопје

пред 2 недели - Денар - Економија

Со цел да се намали загаденоста во главниот град, градските власти од општина Бутел ја почнаа големата акција за чистење на улиците, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Почнува големата акција за чистење на Скопје

Почнува големата акција за чистење на Скопје

пред 2 недели - Сител - Македонија

Градските власти денеска од општина Бутел ја почнуваат големата акција за чистење на улиците со цел намалување на загаденоста, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Голема акција за чистење на Скопје

Голема акција за чистење на Скопје

пред 2 недели - Макфакс - Скопје

Со цел да се намали загаденоста во главниот град, градските власти од општина Бутел ја почнаа големата акција за чистење на улиците, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Почнува  генералката  на Скопје

Почнува „генералката“ на Скопје

пред 2 недели - MK News - Македонија

Градските власти денеска од општина Бутел ја почнуваат големата акција за чистење на улиците со цел намалување на загаденоста, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од дваесетина дена.

Почнува големата акција за чистење на Скопје

Почнува големата акција за чистење на Скопје

пред 2 недели - Канал 5 - Македонија

- Град Скопје во соработка со Агенцијата за вработување и Министерството за труд и социјална политика ангажира стотици невработени лица кои заедно со надлежните јавни претпријатија ќе ја спроведат оваа акција.

Во Скопје ќе се спроведе акција за чистење на градот

Во Скопје ќе се спроведе акција за чистење на градот

пред 2 недели - 365 - Без катеторија

27 Споделувања Share Tweet Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, најави дека во следните 20-тина дена во градот ќе се спроведува акција за чистење на улиците, со цел да се намали загадувањето.

Шилегов со метла ќе го растерува скопскиот смог

Шилегов со метла ќе го растерува скопскиот смог

пред 2 недели - Start.mk - Македонија

– Град Скопје во соработка со Агенцијата за вработување и Министерството за труд и социјална политика ангажира стотици невработени лица кои заедно со надлежните јавни претпријатија ќе ја спроведат оваа акција.

Шилегов со метла ќе го растерува скопскиот смог

Шилегов со метла ќе го растерува скопскиот смог

пред 2 недели - Вечер - Скопје

– Град Скопје во соработка со Агенцијата за вработување и Министерството за труд и социјална политика ангажира стотици невработени лица кои заедно со надлежните јавни претпријатија ќе ја спроведат оваа акција.

Почна големата акција за чистење на Скопје

Почна големата акција за чистење на Скопје

пред 2 недели - Прес 24 - Скопје

Градските власти денеска од општина Бутел ја почнуваат големата акција за чистење на улиците со цел намалување на загаденоста, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Шилегов со метла ќе го растерува скопскиот смог

Шилегов со метла ќе го растерува скопскиот смог

пред 2 недели - Република - Скопје

Градските власти денеска од општина Бутел ја почнуваат големата акција за чистење на улиците со цел намалување на загаденоста, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од дваесетина дена.

Почнува  генералката  на Скопје

Почнува „генералката“ на Скопје

пред 2 недели - +Инфо - Скопје

Градските власти денеска од општина Бутел ја почнуваат големата акција за чистење на улиците со цел намалување на загаденоста, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од дваесетина дена.

Почнува големата акција за чистење на Скопје

Почнува големата акција за чистење на Скопје

пред 2 недели - Популарно - Македонија

Градските власти денеска од општина Бутел ја почнуваат големата акција за чистење на улиците со цел намалување на загаденоста, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Почнува големата акција за чистење на Скопје

Почнува големата акција за чистење на Скопје

пред 2 недели - A1on - Македонија

Градските власти денеска од општина Бутел ја почнуваат големата акција за чистење на улиците со цел намалување на загаденоста, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Голема акција за чистење на Скопје

Голема акција за чистење на Скопје

пред 2 недели - Канал 77 - Македонија

Со цел да се намали загаденоста во главниот град, градските власти од општина Бутел ја почнаа големата акција за чистење на улиците, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Почнува 20 дневното чистење на Скопје

Почнува 20 дневното чистење на Скопје

пред 2 недели - Нова ТВ - Македонија

Градските власти денеска од општина Бутел ја почнуваат големата акција за чистење на улиците со цел намалување на загаденоста, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од дваесетина дена.

Од Бутел почнува големата акција за чистење на Скопје

Од Бутел почнува големата акција за чистење на Скопје

пред 2 недели - Либертас - Македонија

Градските власти денеска од општина Бутел ја почнуваат големата акција за чистење на улиците со цел намалување на загаденоста, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Времеплов
x