20
Шилегов ги заринка галиите

Шилегов ги заринка галиите

пред 2 недели - Вечер - Скопје

– Бродовите го попречуваат нормалниот тек на водите и доколку се зголеми нивото на реката може да дојде до нејзино излевање -изјави тој во интервју на ТВ24.

Шилегов ги заринка галиите

Шилегов ги заринка галиите

пред 2 недели - Република - Скопје

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов дал налог бродовите во коритото на реката Вардар, кои се користат како угостителски објекти, да бидат дислоцирани.

Шилегов ги заринка галиите

Шилегов ги заринка галиите

пред 2 недели - Start.mk - Македонија

– Бродовите го попречуваат нормалниот тек на водите и доколку се зголеми нивото на реката може да дојде до нејзино излевање -изјави тој во интервју на ТВ24.

Галиите ќе пловат на друга локација

Галиите ќе пловат на друга локација

пред 2 недели - Start.mk - Македонија

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов дал налог бродовите во коритото на реката Вардар, кои се користат како угостителски објекти, да бидат дислоцирани.

Шилегов дал налог да се тргнат галиите од кејот во Скопје

Шилегов дал налог да се тргнат галиите од кејот во Скопје

пред 2 недели - Start.mk - Македонија

Петре Шилегов, градоначалникот на град Скопје, вечерва на ТВ24 изјави дека дал налог галиите од коритото на реката Вардар, кои се користат како угостителски објекти, да бидат дислоцирани.

Шилегов дал налог да се тргнат галиите од кејот во Скопје

Шилегов дал налог да се тргнат галиите од кејот во Скопје

пред 2 недели - Вечер - Скопје

Петре Шилегов, градоначалникот на град Скопје, вечерва на ТВ24 изјави дека дал налог галиите од коритото на реката Вардар, кои се користат како угостителски објекти, да бидат дислоцирани.

Галиите ќе пловат на друга локација

Галиите ќе пловат на друга локација

пред 2 недели - Вечер - Скопје

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов дал налог бродовите во коритото на реката Вардар, кои се користат како угостителски објекти, да бидат дислоцирани.

Шилегов ќе ги дислоцира галиите од Вардар

Шилегов ќе ги дислоцира галиите од Вардар

пред 2 недели - Прес 24 - Скопје

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов на интервју за ТВ24 изјави дека издаден е налог, бродовите, кои се користат како угостителсни објекти и се поставени во Вардар да бидат дислоцирани.

НАСТРАДАА И ГАЛИИТЕ  Шилегов дал налог да се дислоцираат бродовите во Вардар

НАСТРАДАА И ГАЛИИТЕ: Шилегов дал налог да се дислоцираат бродовите во Вардар

пред 2 недели - Infomax - Македонија

Градоначалникот на Град Скопје, дал налог бродовите во коритото на реката Вардар, кои се користат како угостителски објекти, да бидат дислоцирани.

Шилегов ќе ги дислоцира галиите од Вардар

Шилегов ќе ги дислоцира галиите од Вардар

пред 2 недели - +Инфо - Скопје

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов дал налог бродовите во коритото на реката Вардар, кои се користат како угостителски објекти, да бидат дислоцирани.

Шилегов дал налог за отстранување на галиите од Вардар

Шилегов дал налог за отстранување на галиите од Вардар

пред 2 недели - Либертас - Македонија

Градоначалникот на Град Скопје, дал налог бродовите во коритото на реката Вардар, кои се користат како угостителски објекти, да бидат дислоцирани.

Времеплов
x