20
Пратенички прашања денеска во Собранието

Пратенички прашања денеска во Собранието

пред 2 недели - Сител - Македонија

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја одржи 23. седница на која на дневен ред се поставување пратенички прашања.

Премиерот и министрите денеска во Собрание ќе одговараат на пратенички прашања

Премиерот и министрите денеска во Собрание ќе одговараат на пратенички прашања

пред 2 недели - Прес 24 - Македонија

Првпат по формирањето на новата Влада, премиерот Зоран Заев иминистрите, на денешната 23-та седница на Собранието на Република Македонија, ќе одговараат на прашања на пратениците.

Премиерот и министрите ќе одговараат на пратенички прашања

Премиерот и министрите ќе одговараат на пратенички прашања

пред 2 недели - Канал 5 - Македонија

Седницата за поставување пратенички прашања Парламентот започнува да ја одржува по 100 дена од формирањето на Владата, но поради локалните избори таа беше одложена.

Премиерот и министрите денеска ќе одговараат на пратенички прашања во Собрание

Премиерот и министрите денеска ќе одговараат на пратенички прашања во Собрание

пред 2 недели - Прес 24 - Македонија

Првпат по формирањето на новата Влада, премиерот Зоран Заев иминистрите, на денешната 23-та седница на Собранието на Република Македонија, ќе одговараат на прашања на пратениците.

Новата влада за прв пат ќе одговара на пратенички прашања во Собранието

Новата влада за прв пат ќе одговара на пратенички прашања во Собранието

пред 2 недели - еМАГАЗИН - Македонија

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја одржи 23. седница на која на дневен ред се поставување пратенички прашања.

Премиерот и министрите ќе одговараат на пратенички прашања

Премиерот и министрите ќе одговараат на пратенички прашања

пред 2 недели - A1on - Македонија

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја одржи 23. седница на која на дневен ред се поставување пратенички прашања.

Први пратенички прашања за Премиерот Заев и министрите

Први пратенички прашања за Премиерот Заев и министрите

пред 2 недели - Start.mk - Македонија

Собранието утре во рамките на 23-та седница ќе ги одржи првите пратенички прашања по доаѓањето на новата Влада предводена од Премиерот, Зоран Заев.

Први пратенички прашања за Премиерот Заев и министрите

Први пратенички прашања за Премиерот Заев и министрите

пред 2 недели - Вечер - Македонија

Собранието утре во рамките на 23-та седница ќе ги одржи првите пратенички прашања по доаѓањето на новата Влада предводена од Премиерот, Зоран Заев.

Први пратенички прашања за Премиерот Заев и министрите

Први пратенички прашања за Премиерот Заев и министрите

пред 2 недели - Макфакс - Македонија

Собранието утре во рамките на 23-та седница ќе ги одржи првите пратенички прашања по доаѓањето на новата Влада предводена од Премиерот, Зоран Заев.

Пратенички прашања утре во Собранието

Пратенички прашања утре во Собранието

пред 2 недели - МТВ 1 - Македонија

Собранието на Република Македонија утре ќе ја одржи 23-тата седница на која на дневен ред се поставување пратенички прашања.

Утре пленарна седница за пратенички прашања

Утре пленарна седница за пратенички прашања

пред 2 недели - 24 вести - Македонија

Владата и министрите утре на пленарна седница во Собранието ќе одговараат на прашања поставени од пратеници. Ваква седница е прва за новиот владин состав и на неа единствена точка на дневен ред се пратенички прашања.

Премиерот и министрите утре за првпат ќе одговараат на пратенички прашања

Премиерот и министрите утре за првпат ќе одговараат на пратенички прашања

пред 2 недели - Сител - Македонија

Собранието на Република Македонија утре ќе ја одржи 23. седница на која на дневен ред се поставување пратенички прашања. Премиерот Зоран Заев и министрите првпат по формирање на новата Влада ќе одговараат на прашањата на пратениците.

Новата Влада прв пат ќе одговара на пратенички прашања

Новата Влада прв пат ќе одговара на пратенички прашања

пред 2 недели - Прес 24 - Македонија

Новата Влада утре за прв пат ќе одговара на пратенички прашања во македонското Собрание. Ваква седница е прва за новиот владин состав и на неа единствена точка на дневен ред се пратенички прашања.

Премиерот и министрите утре по првпат ќе одговараат на пратенички прашања

Премиерот и министрите утре по првпат ќе одговараат на пратенички прашања

пред 2 недели - A1on - Македонија

Собранието на Република Македонија утре ќе ја одржи 23. седница на која на дневен ред се поставување пратенички прашања. Премиерот Зоран Заев и министрите првпат по формирање на новата Влада ќе одговараат на прашањата на пратениците.

Премиерот и министрите утре за првпат ќе одговараат на пратенички прашања

Премиерот и министрите утре за првпат ќе одговараат на пратенички прашања

пред 2 недели - Канал 5 - Македонија

Седницата за поставување пратенички прашања Парламентот започнува да ја одржува по 100 дена од формирањето на Владата, но поради локалните избори таа беше одложена.

Новата влада утре во Собранието првпат ќе одговара на пратенички прашања

Новата влада утре во Собранието првпат ќе одговара на пратенички прашања

пред 2 недели - Бриф - Македонија

Владата и министрите утре на пленарна седница во Собранието ќе одговараат на прашања поставени од пратеници. Ваква седница е прва за новиот владин состав и на неа единствена точка на дневен ред се пратенички прашања.

На пратенички прашања утре за првпат ќе одговара премиерот

На пратенички прашања утре за првпат ќе одговара премиерот

пред 2 недели - +Инфо - Македонија

Собранието утре ќе одржи 23. седница на која на дневен ред се поставување пратенички прашања. Премиерот Зоран Заев и министрите првпат по формирање на новата Влада ќе одговараат на прашањата на пратениците.

Премиерот и министрите за првпат ќе одговараат на пратенички прашања

Премиерот и министрите за првпат ќе одговараат на пратенички прашања

пред 2 недели - еМАГАЗИН - Македонија

Собранието на Република Македонија утре ќе одржи 23. седница на која на дневен ред се поставување пратенички прашања. Премиерот Зоран Заев и министрите првпат по формирање на новата Влада ќе одговараат на прашањата на пратениците.

Заев и министрите утре на прво соочување со пратеничките прашања

Заев и министрите утре на прво соочување со пратеничките прашања

пред 2 недели - Нова ТВ - Македонија

Собранието утре ќе одржи 23. седница на која на дневен ред се поставување пратенички прашања. Премиерот Зоран Заев и министрите првпат по формирање на новата Влада ќе одговараат на прашањата на пратениците.

Новата влада утре во Собранието за првпат ќе одговара на пратенички прашања

Новата влада утре во Собранието за првпат ќе одговара на пратенички прашања

пред 2 недели - Либертас - Македонија

Владата и министрите утре на пленарна седница во Собранието ќе одговараат на прашања поставени од пратеници. Ваква седница е прва за новиот владин состав и на неа единствена точка на дневен ред се пратенички прашања.

Продолжува посетата на пратениците од Украина на македонското собрание

Продолжува посетата на пратениците од Украина на македонското собрание

пред 3 недели - 24 вести - Македонија

Пратеничката група за меѓупарламентарни односи на Врховната рада на Украина денеска ја продолжува посетата на македонското собрание.

Времеплов
x