20
Малолетници се тепале во Чаир  договориле судир по расправија на социјални мрежи

Малолетници се тепале во Чаир, договориле судир по расправија на социјални мрежи

пред една недела - Start.mk - Македонија

Две групи малолетни лица се степале на улицата  „Коста Абрашевиќ, откако претходно се расправале на социјалните мрежи. Од...

Малолетници се тепале во Чаир  договориле судир по расправија на социјални мрежи

Малолетници се тепале во Чаир, договориле судир по расправија на социјални мрежи

пред една недела - Вечер - Скопје

Две групи малолетни лица се степале на улицата  „Коста Абрашевиќ, откако претходно се расправале на социјалните мрежи. Од...

Масовна тепачка на малолетници во Чаир

Масовна тепачка на малолетници во Чаир

пред една недела - Пулс 24 - Македонија

Две групи на малолетници вчера околу 10 часот го нарушиле јавниот ред и мир на ул. „Коста Абрашевиќ“ со меѓусебна тепачка.

Малолетници се тепале во Чаир  договориле судир по расправија на социјални мрежи

Малолетници се тепале во Чаир, договориле судир по расправија на социјални мрежи

пред една недела - Макфакс - Без катеторија

Две групи малолетни лица се степале на улицата  „Коста Абрашевиќ, откако претходно се расправале на социјалните мрежи. Од...

Договориле средба по расправија на социјални мрежи  Масовна тепачка на малолетници во Чаир

Договориле средба по расправија на социјални мрежи: Масовна тепачка на малолетници во Чаир

пред една недела - Скопје Инфо - Без катеторија

Две групи на малолетници вчера околу 10 часот го нарушиле јавниот ред и мир на ул. „Коста Абрашевиќ“ со меѓусебна тепачка.

Тепачка на малолетници во Скопје по расправија на социјалните мрежи

Тепачка на малолетници во Скопје по расправија на социјалните мрежи

пред една недела - A1on - Македонија

Две групи малолетници вчера се степале во Скопје по претходна расправија на социјалните мрежи. Од полицијата информираат дека вчера околу 10 часот било пријавено дека на ул.

28 малолетници се степале откако се искарале на Фејсбук

28 малолетници се степале откако се искарале на Фејсбук

пред една недела - +Инфо - Македонија

Две групи малолетници вчера се степале во Скопје по претходна расправија на социјалните мрежи. Од полицијата информираат...

Договориле се на Фејсбук  Ученици се испотепале вчера во Скопје

Договориле се на Фејсбук: Ученици се испотепале вчера во Скопје

пред една недела - Прес 24 - Хроника

Во 10 часот вчера било пријавено дека на улицата „Коста Абрашевиќ“ дошло до нарушување на јавниот ред и мир со меѓусебна тепачка помеѓу две групи малолетници.

Масовна тепачка на малолетници во Чаир

Масовна тепачка на малолетници во Чаир!

пред една недела - Start.mk - Македонија

Две групи на малолетници вчера околу 10 часот го нарушиле јавниот ред и мир на ул. „Коста Абрашевиќ" со меѓусебна тепачка.

Масовна тепачка на малолетници во Чаир

Масовна тепачка на малолетници во Чаир!

пред една недела - Вечер - Скопје

Две групи на малолетници вчера околу 10 часот го нарушиле јавниот ред и мир на ул. „Коста Абрашевиќ" со меѓусебна тепачка.

Масовна тепачка на малолетници во Чаир  договориле средба по расправија на социјални мрежи

Масовна тепачка на малолетници во Чаир, договориле средба по расправија на социјални мрежи

пред една недела - Курир - Хроника

Две групи на малолетници вчера околу 10 часот го нарушиле јавниот ред и мир на ул. „Коста Абрашевиќ“ со меѓусебна тепачка.

Се расправале на Фејсбук па се испотепаа на улица   Жестока тепачка на малолетници во Скопје

Се расправале на Фејсбук па се испотепаа на улица - Жестока тепачка на малолетници во Скопје

пред една недела - Сител - Македонија

Вчера околу 10.00 часот било пријавено дека на ул. „Коста Абрашевиќ“ дошло до нарушување на јавниот ред и мир со меѓусебна тепачка помеѓу две групи малолетници.

Малолетници се тепале во Чаир  договориле судир по расправија на социјални мрежи

Малолетници се тепале во Чаир, договориле судир по расправија на социјални мрежи

пред една недела - Канал 77 - Хроника

Две групи малолетни лица се степале на улицата  „Коста Абрашевиќ, откако претходно се расправале на социјалните мрежи. Од...

Малолетници се тепале во Чаир  договориле судир по расправија на социјални мрежи

Малолетници се тепале во Чаир, договориле судир по расправија на социјални мрежи

пред една недела - Кајгана - Хроника

Две групи малолетни лица се степале на улицата „Коста Абрашевиќ, откако претходно се расправале на социјалните мрежи. Од...

Времеплов
x