20
Станковски  Вардар не држи на готовс

Станковски: Вардар не држи на готовс

пред една недела - Курир - Фудбал

Eсенскиот дел од првенството официјално заврши со одигрувањето на 18.коло од Првата лига, но Работнички има уште еден предизвик, одигрувањето на одложениот натпревар против Вардар, закажан за 13 декември.

Станковски  Вардар не држи на готовс

Станковски: Вардар не држи на готовс

пред една недела - +Инфо - Спорт

Есенскиот дел од првенството официјално заврши со одигрувањето на 18.коло од Првата лига, но Работнички има уште еден предизвик, одигрувањето на одложениот натпревар против Вардар, закажан за 13 декември.

 Романтичарите  на готовс  за дуелот со Вардар

„Романтичарите“ на готовс, за дуелот со Вардар

пред една недела - Екипа - Фудбал

Работнички има уште еден предизвик, одигрувањето на одложениот натпревар против Вардар, кој е закажан за 13.декември, со почеток во 13 часот.

Времеплов
x