20
Груевски Не сум нарачал шамари ме судат за неколку скршени прозорци

Груевски: Не сум нарачал шамари, ме судат за неколку скршени прозорци

пред една недела - Start.mk - Македонија

„Денеска уште еднаш имавме судење од политички прогон. Одиме на судење поради протест каде се скршени неколку прозори. Ние имавме ситуации од „Шарената револуција“ каде ја запалија канцеларијата на претседателот Ѓорге Иванов во станбена зграда.

РЕЗИЛ ВО СУДНИЦА Фатиме Фетаи не знае да поставува прашања на распитот на сведоци

РЕЗИЛ ВО СУДНИЦА: Фатиме Фетаи не знае да поставува прашања на распитот на сведоци

пред една недела - Infomax - Македонија

Обвинителката Фатиме Фетаи се соочува со постојани прекини поради неправилно распрашување и непознавање на процедурите при водење на распитот во случајот на поранешниот градоначалник на Општина Центар Андреј Жерновски.

Груевски Не сум нарачал шамари ме судат за неколку скршени прозорци

Груевски: Не сум нарачал шамари, ме судат за неколку скршени прозорци

пред една недела - Вечер - Македонија

„Денеска уште еднаш имавме судење од политички прогон. Одиме на судење поради протест каде се скршени неколку прозори. Ние имавме ситуации од „Шарената револуција“ каде ја запалија канцеларијата на претседателот Ѓорге Иванов во станбена зграда.

Фетаи Адвокатите ја одолговлекуваат постапката Груевски е обвинет за насилство

Фетаи: Адвокатите ја одолговлекуваат постапката, Груевски е обвинет за насилство

пред една недела - A1on - Македонија

Специјалната јавна обивнителка Фатиме Фетаи, по завршувањето на главното рочише од случајот „Шамари“, изјави дека е задоволна од исходот на рочиштето со оглед дека конечно започнала главната расправа.

Фатиме Фетаи Адвокатите ја одолговлекуваат постапката Груевски е обвинет за насилство

Фатиме Фетаи: Адвокатите ја одолговлекуваат постапката, Груевски е обвинет за насилство

пред една недела - Start.mk - Македонија

Специјалната јавна обивнителка Фатиме Фетаи, по завршувањето на главното рочише од случајот „Шамари“, изјави дека е задоволна од исходот на рочиштето со оглед дека конечно започнала главната расправа.

Фатиме Фетаи Адвокатите ја одолговлекуваат постапката Груевски е обвинет за насилство

Фатиме Фетаи: Адвокатите ја одолговлекуваат постапката, Груевски е обвинет за насилство

пред една недела - Вечер - Македонија

Специјалната јавна обивнителка Фатиме Фетаи, по завршувањето на главното рочише од случајот „Шамари“, изјави дека е задоволна од исходот на рочиштето со оглед дека конечно започнала главната расправа.

Фатиме Фетаи Адвокатите ја одолговлекуваат постапката Груевски е обвинет за насилство

Фатиме Фетаи: Адвокатите ја одолговлекуваат постапката, Груевски е обвинет за насилство

пред една недела - Макфакс - Македонија

Специјалната јавна обивнителка Фатиме Фетаи, по завршувањето на главното рочише од случајот „Шамари“, изјави дека е задоволна од исходот на рочиштето со оглед дека конечно започнала главната расправа.

Груевски Не сум нарачал шамари ме судат за неколку скршени прозорци

Груевски: Не сум нарачал шамари, ме судат за неколку скршени прозорци

пред една недела - Макфакс - Македонија

„Денеска уште еднаш имавме судење од политички прогон. Одиме на судење поради протест каде се скршени неколку прозори. Ние имавме ситуации од „Шарената револуција“ каде ја запали канцеларијата на претседателот Ѓорге Иванов во станбена зграда.

Судењето за Насилство во Центар ќе продолжи на 18 декември

Судењето за „Насилство во Центар“ ќе продолжи на 18 декември

пред една недела - Сител - Македонија

Судењето за предметот на СЈО „Насилство во Центар“ ќе продолжи на 18 декември, соопшти судијката Татјана Михајлова по денешното рочиште на кое сведочеше поранешниот градоначланик на оптина Центар Андреј Жерновски.

Судењето за Насилство во Центар ќе продолжи на 18 декември

Судењето за „Насилство во Центар“ ќе продолжи на 18 декември

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Судењето за предметот на СЈО „Насилство во Центар“ ќе продолжи на 18 декември, соопшти судијката Татјана Михајлова по денешното рочиште на кое сведочеше поранешниот градоначланик на оптина Центар Андреј Жерновски.

Груевски Какви нарачани шамари никој не доби шамари од никого

Груевски: Какви нарачани шамари, никој не доби шамари од никого?!

пред една недела - +Инфо - Македонија

Поминавме уште еден ден на судење кое е дел од политички прогон, рече претседателот на ВМРО-ДПМНЕ по денешното рочиште за шамарите во Центар.

 Шамарите на Центар прекинато Жерновски препозна двајца насилници во судницата

„Шамарите на Центар“ прекинато, Жерновски препозна двајца насилници во судницата

пред една недела - +Инфо - Македонија

Поранешниот градоначалник на Центар, Андреј Жерновски денеска сведочеше на рочиште за шамарите во Центар. Тој одговараше...

Фатиме Фетаи не знае да поставува прашања на распитот на сведоци

Фатиме Фетаи не знае да поставува прашања на распитот на сведоци

пред една недела - Пулс 24 - Македонија

Обвинителката Фатиме Фетаи се соочува со постојани прекини поради неправилно распрашување и непознавање на процедурите при водење на распитот во случајот на поранешниот градоначалник на Општина Центар Андреј Жерновски.

Судот призна дека нема соодветна опрема за водење на рочиште но за нив не е проблем што судот не го почитува законот

Судот призна дека нема соодветна опрема за водење на рочиште, но за нив не е проблем што судот не го почитува законот

пред една недела - Пулс 24 - Македонија

Рочиштето за случајот насилство во Општина Центар се води без и покрај тоа што судот не ги исполнува законските одредби за спроведување рочиште, без адекватна опрема.

Фатиме Фетаи не знае да поставува прашања на распитот на сведоци

Фатиме Фетаи не знае да поставува прашања на распитот на сведоци

пред една недела - Курир - Македонија

Обвинителката Фатиме Фетаи се соочува со постојани прекини поради неправилно распрашување и непознавање на процедурите при водење на распитот во случајот на поранешниот градоначалник на Општина Центар Андреј Жерновски.

На Груевски му се суди пред камери за шлаканиците во Центар

На Груевски му се суди пред камери за шлаканиците во Центар

пред една недела - Start.mk - Македонија

Новото рочиште за предметот на СЈО „Насилство во Центар“ во Кривичниот суд денеска за првпат се снима со две камери. Ова е прв пат судење по предмет на СЈО да биде под видено надзор.

На Груевски му се суди пред камери за шлаканиците во Центар

На Груевски му се суди пред камери за шлаканиците во Центар

пред една недела - Вечер - Македонија

Новото рочиште за предметот на СЈО „Насилство во Центар“ во Кривичниот суд денеска за првпат се снима со две камери. Ова е прв пат судење по предмет на СЈО да биде под видено надзор.

На Груевски му се суди пред камери за шлаканиците во Центар

На Груевски му се суди пред камери за шлаканиците во Центар

пред една недела - Макфакс - Македонија

Новото рочиште за предметот на СЈО „Насилство во Центар“ во Кривичниот суд денеска се снима со две камери. Ова е прв пат судење по предмет на СЈО да биде под видео надзор.

Судот не дозволи да се прават инсерти од судењето на Груевски

Судот не дозволи да се прават инсерти од судењето на Груевски

пред една недела - Start.mk - Македонија

Во Кривичниот суд денеска со оджува ново рочиште за предметот на СЈО „Насилство во Центар“. Во овој предмет меѓу обвинетите...

Судот не дозволи да се прават инсерти од судењето на Груевски

Судот не дозволи да се прават инсерти од судењето на Груевски

пред една недела - Вечер - Македонија

Во Кривичниот суд денеска со оджува ново рочиште за предметот на СЈО „Насилство во Центар“. Во овој предмет меѓу обвинетите...

Судот не дозволи да се прават инсерти од судењето на Груевски

Судот не дозволи да се прават инсерти од судењето на Груевски

пред една недела - Макфакс - Македонија

Во Кривичниот суд денеска со оджува ново рочиште за предметот на СЈО „Насилство во Центар“. Во овој предмет меѓу обвинетите...

Судењето за Насилство во Центар се снима рачно со камера

Судењето за „Насилство во Центар“ се снима рачно со камера

пред една недела - Сител - Македонија

Денешното судско рочиште за случајот „Насилство во Центар“ во Кривичниот суд се снима со камера. Судијката Татјана Михајлова на почетокот на рочиштето изјави дека судењето се снима со рачна камера, но смао визуелно, а не и тонски.

Жерновски Рангелова ми рече да излезам да се соочам со демонстрантите

Жерновски: Рангелова ми рече да излезам да се соочам со демонстрантите

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Поранешниот градоначалник на Општина Центар, Андреј Жерновски, за време на денешното сведочење во Кривичниот суд во врска...

СКАНДАЛ Судот призна дека нема адекватна опрема за водење на рочиште но за нив не е проблем што судот не го почитува законот

СКАНДАЛ: Судот призна дека нема адекватна опрема за водење на рочиште, но за нив не е проблем што судот не го почитува законот

пред една недела - Курир - Македонија

Рочиштето за случајот насилство во Општина Центар се води без и покрај тоа што судот не ги исполнува законските одредби за спроведување рочиште, без адекватна опрема.

Со две камери се снимаат Шамарите во Центар ГАЛЕРИЈА

Со две камери се снимаат „Шамарите во Центар“ ГАЛЕРИЈА

пред една недела - +Инфо - Македонија

Тактиката да се бара снимање на судењата продолжи и на денешното рочиште во предметот за шамарите во Центар. Судот обезбеди...

Пред камери се суди за Насилството во Центар

Пред камери се суди за „Насилството во Центар"

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Во Кривичниот суд во Скопје претпладнево се одржува ново рочиште за предметот на СЈО „Насилство во Центар“. На рочиштето...

Нова тактика Со две камери се снимаат Шамарите во Центар ГАЛЕРИЈА

Нова тактика: Со две камери се снимаат „Шамарите во Центар“ ГАЛЕРИЈА

пред една недела - +Инфо - Македонија

Тактиката да се бара снимање на судењата продолжи и на денешното рочиште во предметот за шамарите во Центар. Судот обезбеди...

Фетаи на Обвинетите им се суди за насилство за кое им се заканува казна затвор од шест месеци до пет години

Фетаи: на Обвинетите им се суди за насилство, за кое им се заканува казна затвор од шест месеци до пет години.

пред една недела - Либертас - Македонија

За разлика од тврдењето на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, дека на него и останатите обвинети за насилство во Oпштина...

Почна рочиштето за Насилство во Центар

Почна рочиштето за „Насилство во Центар“

пред една недела - Сител - Македонија

Во Кривичниот суд во Скопје претпладнево се одржува ново рочиште за предметот на СЈО „Насилство во Центар“. На рочиштето...

Фатиме Фетаи Адвокатите ја одолговлекуваат постапката Груевски е обвинет за насилство

Фатиме Фетаи: Адвокатите ја одолговлекуваат постапката, Груевски е обвинет за насилство

пред една недела - Кајгана - Македонија

Специјалната јавна обивнителка Фатиме Фетаи, по завршувањето на главното рочише од случајот „Шамари“, изјави дека е задоволна од исходот на рочиштето со оглед дека конечно започнала главната расправа.

Времеплов
x