20
Џиков вели дека притворот е казна бара куќен притвор за Јовановски

Џиков вели дека притворот е казна, бара куќен притвор за Јовановски

пред една недела - Start.mk - Македонија

Ставре Џиков, адвокатот на актерот Владо Јовановски, кој е притвор поради случувањата во Собранието  на 27 април на седницата на Апелациониот суд во Скопје рече дека денеска бил во посета во истражниот затвор „Скопје“.

Џиков вели дека притворот е казна бара куќен притвор за Јовановски

Џиков вели дека притворот е казна, бара куќен притвор за Јовановски

пред една недела - Вечер - Македонија

Ставре Џиков, адвокатот на актерот Владо Јовановски, кој е притвор поради случувањата во Собранието  на 27 април на седницата на Апелациониот суд во Скопје рече дека денеска бил во посета во истражниот затвор „Скопје“.

Адвокатот на актерот Јовановски бара куќен притвор

Адвокатот на актерот Јовановски бара куќен притвор

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Адвокатот на актерот Владо Јовановски кој од куќен притвор беше преместен во затвор, денеска бил во посета на Истражниот затвор во Скопје.

Џиков Притворот е казна барам куќен притвор за Јовановски

Џиков: Притворот е казна, барам куќен притвор за Јовановски

пред една недела - A1on - Македонија

Ставре Џиков, адвокатот на актерот Владо Јовановски, кој е притвор поради случувањата во Собранието на 27 април на седницата на Апелациониот суд во Скопје рече дека денеска бил во посета во истражниот затвор „Скопје“.

Џиков вели дека притворот е казна бара куќен притвор за Јовановски

Џиков вели дека притворот е казна, бара куќен притвор за Јовановски

пред една недела - Макфакс - Македонија

Ставре Џиков, адвокатот на актерот Владо Јовановски, кој е притвор поради случувањата во Собранието  на 27 април на седницата на Апелациониот суд во Скопје рече дека денеска бил во посета во истражниот затвор „Скопје“.

Апелација на јавна седница ќе одлучува за жалбите на Јовановски и Дамовски

Апелација на јавна седница ќе одлучува за жалбите на Јовановски и Дамовски

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Владо Јовановски и Борис Дамовски, кои од домашен притвор завршија во затворот во Шуто Оризари поднеле жалба до Апелација.

Обвинетите за 27 април се во депресија и бањи

Обвинетите за 27 април се во депресија и бањи

пред една недела - Start.mk - Македонија

Обвинителот Момир Маричиќ од Обвинителството за организиран криминал и корупција на седница на Апелациониот суд во Скопје побара да остане мерката притвор за Борис Дамовски.

Обвинетите за 27 април се во депресија и бањи

Обвинетите за 27 април се во депресија и бањи

пред една недела - Вечер - Македонија

Обвинителот Момир Маричиќ од Обвинителството за организиран криминал и корупција на седница на Апелациониот суд во Скопје побара да остане мерката притвор за Борис Дамовски.

Обвинетите за 27 април се во депресија и бањи

Обвинетите за 27 април се во депресија и бањи

пред една недела - Макфакс - Македонија

Обвинителот Момир Маричиќ од Обвинителството за организиран криминал и корупција на седница на Апелациониот суд во Скопје побара да остане мерката притвор за Борис Дамовски.

Апелација на јавна седница одлучува за притворите на режисерот Дамовски и актерот Јовановски

Апелација на јавна седница одлучува за притворите на режисерот Дамовски и актерот Јовановски

пред една недела - 24 вести - Македонија

Актерот Владо Јовановски и режисерот Борис Дамовски на кои Кривичниот совет им ја преиначи мерката и од куќен притвор беа пренесени во истражниот затвор Шутка, поднеле жалба до апелација.

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

пред една недела - Start.mk - Македонија

Актерите Владо Јовановски и Борис Дамовски, поранешниот началник во МВР, Митко Пешов и останатите двајца кои од домашен притвор завршија во притворското одделение во Шутка поднеле жалба до Апелација.

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

пред една недела - Вечер - Македонија

Актерите Владо Јовановски и Борис Дамовски, поранешниот началник во МВР, Митко Пешов и останатите двајца кои од домашен притвор завршија во притворското одделение во Шутка поднеле жалба до Апелација.

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

пред една недела - Макфакс - Македонија

Актерите Владо Јовановски и Борис Дамовски, поранешниот началник во МВР, Митко Пешов и останатите двајца кои од домашен притвор завршија во притворското одделение во Шутка поднеле жалба до Апелација.

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

Апелација ќе расправа за жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

пред една недела - A1on - Македонија

Владо Јовановски, Борис Дамовски, поранешниот началник во МВР, Митко Пешов и останатите двајца кои од домашен притвор завршија во притворското одделение во Шутка поднеле жалба до Апелација.

Жалбите на Јовановски и Дамовски за притворот на јавна седница во Апелација

Жалбите на Јовановски и Дамовски за притворот на јавна седница во Апелација

пред една недела - 24 вести - Македонија

Жалбите на осомничените Владо Јовановски и Борис Дамовски на кои Кривичниот суд им  определи куќен притвор кој потоа беше преиначен во ефективен притвор денеска ќе се разгледуваат на јавна седница во Апелациониот суд.

Апелација одлучува по жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

Апелација одлучува по жалбите на обвинетите за настаните од Собранието

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Жалбите на осомничените Владо Јовановски и Борис Дамовски на кои Кривичниот суд им  определи куќен притвор кој потоа беше преиначен во ефективен притвор денеска ќе се разгледуваат на јавна седница во Апелациониот суд.

Жалби на одбраната за 30 дневниот притвор на Мукоски Арнаудов и на Василевски

Жалби на одбраната за 30- дневниот притвор на Мукоски, Арнаудов и на Василевски

пред една недела - МТВ 1 - Македонија

Во законскиот рок, адвокатите на пратрниците Мукоски, Арнаудов и на Василевски, поднесоа жалба на одлуката на Судот да им биде одреден 30-дневен притвор.

Обвинетите за 27 април се во депресија и на бањи

Обвинетите за 27 април се во депресија и на бањи

пред една недела - Кајгана - Македонија

Обвинителот Момир Маричиќ од Обвинителството за организиран криминал и корупција на седница на Апелациониот суд во Скопје побара да остане мерката притвор за Борис Дамовски.

Обвинетите за 27 април се во депресија и бањи

Обвинетите за 27 април се во депресија и бањи

пред една недела - Кајгана - Македонија

Обвинителот Момир Маричиќ од Обвинителството за организиран криминал и корупција на седница на Апелациониот суд во Скопје побара да остане мерката притвор за Борис Дамовски.

ТВ 24 Мукоски штрајкува со глад во Шутка

ТВ 24: Мукоски штрајкува со глад во Шутка

пред една недела - Бриф - Македонија

Пратеникот Крсто Мукоски кому вчера му беше определена мерка притвор од судија на претходна постапка, почнал да штрајкува со глад уште веднаш кога пристигнал во истражниот затвор Шутка.

Пратеникот Крсто Мукоски штрајкува со глад во истражниот затвор Шутка

Пратеникот Крсто Мукоски штрајкува со глад во истражниот затвор „Шутка“

пред една недела - Infomax - Македонија

Пратеникот Крсто Мукоски кому вчера му беше определена мерка притвор од судија на претходна постапка, почнал да штрајкува...

Крсто Мукоски штрајкува со глад во Шутка

Крсто Мукоски штрајкува со глад во Шутка

пред една недела - Алфа - Македонија

Пратеникот Крсто Мукоски, на кому вчера му беше определа мерка притвор, почнал да штрајкува со глад. Штрајкот го почнал веднаш кога пристигнал во истражниот затворот во Шутка.

Мукоски штрајкува со глад во истражниот затвор

Мукоски штрајкува со глад во истражниот затвор

пред една недела - Start.mk - Македонија

Пратеникот Крсто Мукоски кому вчера кривичниот суд во Скопје му изрече 30-дневен притвор, денеска почнал штрајк со глад. Како што дознаваме, тој уште од изутрината одбивал да ја земе затворската храна во Истражниот затвор Скопје.

Мукоски штрајкува со глад во истражниот затвор

Мукоски штрајкува со глад во истражниот затвор

пред една недела - Вечер - Македонија

Пратеникот Крсто Мукоски кому вчера кривичниот суд во Скопје му изрече 30-дневен притвор, денеска почнал штрајк со глад. Како што дознаваме, тој уште од изутрината одбивал да ја земе затворската храна во Истражниот затвор Скопје.

Мукоски штрајкува со глад во истражниот затвор

Мукоски штрајкува со глад во истражниот затвор

пред една недела - Макфакс - Македонија

Пратеникот Крсто Мукоски кому вчера кривичниот суд во Скопје му изрече 30-дневен притвор, денеска почнал штрајк со глад. Како што дознаваме, тој уште од изутрината одбивал да ја земе затворската храна во Истражниот затвор Скопје.

Крсто Мукоски штрајкува со глад

Крсто Мукоски штрајкува со глад

пред една недела - Курир - Македонија

Пратеникот Крсто Мукоски кому вчера му беше определена мерка притвор од судија на претходна постапка, почнал да штрајкува со глад уште веднаш кога пристигнал во истражниот затвор Шутка, пренесува Телевизија 24.

Крсто Мукоски во затворот штрајкува со глад

Крсто Мукоски во затворот штрајкува со глад

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Пратеникот Крсто Мукоски на кој вчера кривичниот Суд му одреди притвор за настаните од Собранието на 27. април, во затворот штрајкува со глад, пренесе Телевизија 24.

Мукоски штрајкува со глад во истражниот затвор

Мукоски штрајкува со глад во истражниот затвор

пред една недела - A1on - Македонија

Пратеникот Крсто Мукоски кому вчера кривичниот суд во Скопје му изрече 30-дневен притвор, денеска почнал штрајк со глад. Како што дознаваме, тој уште од изутрината одбивал да ја земе затворската храна во Истражниот затвор Скопје.

Адвокатот на Мукоски Притвор е определен по сите три основи но ниту еден од нив не е аргументиран

Адвокатот на Мукоски: Притвор е определен по сите три основи, но ниту еден од нив не е аргументиран

пред една недела - A1on - Македонија

Притворот за пратеникот Крсто Мукоски е определен по сите основи, но ниту еден од нив не е аргументиран, изјави неговиот адвокат Игор Кичеец.

Мукоски почна штрајк со глад во Шутка

Мукоски почна штрајк со глад во Шутка

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

фото: Нова Македонија Пратеникот Крсто Мукоски кому вчера кривичниот суд во Скопје му изрече 30-дневен притвор, денеска почнал штрајк со глад, објави телевизијата „ 24 Вести “.

Времеплов
x