20
Свечена академија по повод државниот празник Св Климент Охридски

Свечена академија по повод државниот празник Св.Климент Охридски

пред една недела - Сител - Македонија

Свечена академија во пресрет на утрешниот државен празник Св. Климент Охридски, во Македонскиот народен театар одржа вечерва Македонската православна црква под покровителство на претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев.

Заев Носејќи ги духовноста и просветителството во себе секој може да биде своевиден Свети Климент

Заев: Носејќи ги духовноста и просветителството во себе, секој може да биде своевиден Свети Климент

пред една недела - Start.mk - Македонија

Премиерот Зоран Заев вечерва присуствуваше на одбележувањето на празникот Св. Климент Охридски, основоположникот на Македонската духовност и црква.

Заев Носејќи ги духовноста и просветителството во себе секој може да биде своевиден Свети Климент

Заев: Носејќи ги духовноста и просветителството во себе, секој може да биде своевиден Свети Климент

пред една недела - Вечер - Македонија

Премиерот Зоран Заев вечерва присуствуваше на одбележувањето на празникот Св. Климент Охридски, основоположникот на Македонската духовност и црква.

Заев Носејќи ги духовноста и просветителството во себе секој може да биде своевиден Свети Климент

Заев: Носејќи ги духовноста и просветителството во себе, секој може да биде своевиден Свети Климент

пред една недела - Макфакс - Македонија

Премиерот Зоран Заев вечерва присуствуваше на одбележувањето на празникот Св. Климент Охридски, основоположникот на Македонската духовност и црква.

Свечена академија по повод утрешниот државниот празник Свети Климент Охридски

Свечена академија по повод утрешниот државниот празник Свети Климент Охридски

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Свечена академија во пресрет на утрешниот државен празник Св. Климент Охридски, во Македонскиот народен театар одржа вечерва Македонската православна црква под покровителство на претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев.

Свечена академија по повод државниот празник Св Климент Охридски

Свечена академија по повод државниот празник Св.Климент Охридски

пред една недела - Канал 5 - Македонија

- Општото добро треба да биде достоинствена водилка на секој човек и колку сме се развиле како луѓе во практикувањето акции за општо добро, ете тоа е мерката колку сме израснале и сме се надраснале духовно.

Заев Со практикување на духовноста просветлението просветителството стануваме подобри луѓе

Заев: Со практикување на духовноста, просветлението, просветителството стануваме подобри луѓе

пред една недела - A1on - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев вечерва присуствуваше на одбележувањето на празникот Св. Климент Охридски, основоположникот на Македонската духовност и црква.

Свечена академија по повод државниот празник Св Климент Охридски

Свечена академија по повод државниот празник Св.Климент Охридски

пред една недела - +Инфо - Култура

Свечена академија во пресрет на утрешниот државен празник Св. Климент Охридски, во Македонскиот народен театар одржа вечерва Македонската православна црква под покровителство на претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев.

Поглаварот на МПЦ ОА г г Стефан Мора да сфатиме дека работите треба да се решаваат низ дијалог

Поглаварот на МПЦ-ОА, г.г. Стефан: Мора да сфатиме дека работите треба да се решаваат низ дијалог

пред една недела - Либертас - Македонија

Во обраќањето на свечена академија во пресрет на утрешниот државен празник Св. Климент Охридски, во Македонскиот народен театар, архиепископот охридски и македонски г.

Премиерот Заев и поглаварот Стефан се обратија на свечената академија за државниот празник Св Климент Охридски

Премиерот Заев и поглаварот Стефан се обратија на свечената академија за државниот празник Св.Климент Охридски

пред една недела - Либертас - Македонија

Свечена академија во пресрет на утрешниот државен празник Св. Климент Охридски, во Македонскиот народен театар одржа вечерва Македонската православна црква под покровителство на претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев.

Во Прилеп чествување за Свети Климент Охридски

Во Прилеп чествување за Свети Климент Охридски

пред една недела - Сител - Македонија

Со положување свежо цвеќе пред споменикот на првиот претседател на президиумот на АСНОМ Методија Андонов Ченто и на Могилата...

Жан Патрик Конрад е добитник на  Наградата за хуманизам за 2018 година

Жан Патрик-Конрад е добитник на „ Наградата за хуманизам за 2018 година“

пред една недела - Сител - Македонија

Светската награда за хуманизам за 2018 година, со која Охридската академија на хуманизмот го слави името на Св. Климент на...

Жан Патрик Конрад е добитник на светската награда за хуманизам за 2018 година

Жан-Патрик Конрад е добитник на светската награда за хуманизам за 2018. година

пред една недела - Start.mk - Македонија

Светската награда за хуманизам за 2018 година, со која Охридската академија на хуманизмот го слави името на Св. Климент,...

Жан Патрик Конрад е добитник на светската награда за хуманизам за 2018 година

Жан-Патрик Конрад е добитник на светската награда за хуманизам за 2018. година

пред една недела - Вечер - Македонија

Светската награда за хуманизам за 2018 година, со која Охридската академија на хуманизмот го слави името на Св. Климент,...

Жан Патрик Конрад е добитник на светската награда за хуманизам за 2018 година

Жан-Патрик Конрад е добитник на светската награда за хуманизам за 2018. година

пред една недела - Макфакс - Македонија

Светската награда за хуманизам за 2018 година, со која Охридската академија на хуманизмот го слави името на Св. Климент,...

Чествување на св Климент Охридски во Прилеп во пресрет на празникот

Чествување на св. Климент Охридски во Прилеп, во пресрет на празникот

пред една недела - Start.mk - Македонија

Со положување на свежо цвеќе пред споменикот на „Методија Андонов Ченто“ и на Могилата на непобедените, делегација на Совет...

Чествување на св Климент Охридски во Прилеп во пресрет на празникот

Чествување на св. Климент Охридски во Прилеп, во пресрет на празникот

пред една недела - Вечер - Македонија

Со положување на свежо цвеќе пред споменикот на „Методија Андонов Ченто“ и на Могилата на непобедените, делегација на Совет...

Чествување на св Климент Охридски во Прилеп во пресрет на празникот

Чествување на св. Климент Охридски во Прилеп, во пресрет на празникот

пред една недела - Макфакс - Македонија

Со положување на свежо цвеќе пред споменикот на „Методија Андонов Ченто“ и на Могилата на непобедените, делегација на Совет...

Жан Патрик Конрад е добитник на  Наградата за хуманизам за 2018 година

Жан Патрик-Конрад е добитник на „ Наградата за хуманизам за 2018 година“

пред една недела - +Инфо - Култура

Светската награда за хуманизам за 2018 година, со која Охридската академија на хуманизмот го слави името на Св. Климент на...

Жан Патрик Конрад е добитник на Наградата за хуманизам за 2018 година

Жан Патрик-Конрад е добитник на „Наградата за хуманизам за 2018 година“

пред една недела - Радио МОФ - Без катеторија

Светската награда за хуманизам за 2018 година, со која Охридската академија на хуманизмот го слави името на Св. Климент на...

Времеплов
x