20
Иванов на средба со бразилскиот колега Мишел Темер

Иванов на средба со бразилскиот колега Мишел Темер

пред еден месец - Сител - Македонија

Македонскиот претседател Ѓорге Иванов денеска со највисоки државни почести  во Бразилија ќе биде примен од претседателот на Федеративна Република Бразил, Мишел Темер.

Иванов во Бразил   прва резидентна македонска Амбасада во Латинска Америка

Иванов во Бразил - прва резидентна македонска Амбасада во Латинска Америка

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Македонскиот претседател Ѓорге Иванов денеска со највисоки државни почести во Бразилија ќе биде примен од претседателот на Федеративна Република Бразил, Мишел Темер.

Претседателот Иванов на средба со бразилскиот колега Мишел Темер

Претседателот Иванов на средба со бразилскиот колега Мишел Темер

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Во рамки на официјалната посета на Бразил, Иванов ќе присуствува на свеченото отворање на Амбасадата на Република Македонија во Бразилија, прва резидентна македонска Амбасада во Латинска Америка.

Иванов на средба со бразилскиот колега Мишел Темер

Иванов на средба со бразилскиот колега Мишел Темер

пред еден месец - A1on - Македонија

Македонскиот претседател Ѓорге Иванов денеска со највисоки државни почести во Бразилија ќе биде примен од претседателот на Федеративна Република Бразил, Мишел Темер.

Иванов на средба со бразилскиот колега Мишел Темер

Иванов на средба со бразилскиот колега Мишел Темер

пред еден месец - Курир - Македонија

Македонскиот претседател Ѓорге Иванов денеска со највисоки државни почести во Бразилија ќе биде примен од претседателот на Федеративна Република Бразил, Мишел Темер.

Средба на претседателот Иванов со д р Пауло Скаф  претседател на Федерацијата на индустрии на Сао Паоло

Средба на претседателот Иванов со д-р Пауло Скаф, претседател на Федерацијата на индустрии на Сао Паоло

пред еден месец - A1on - Македонија

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, на почетокот на неговата официјална посета на Федеративна Република...

ТВ НОВА во Бразил: Прва посета на македонски претседател во Латинска Америка

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

Тв Нова од Бразил известува од посетата на претседателот Ѓорге Иванов. Проследете го јавувањето на Билјана Василева Трендафилова.

Иванов ја почна посетата на Бразил  утре отворање на македонската амбасада

Иванов ја почна посетата на Бразил, утре отворање на македонската амбасада

пред еден месец - Курир - Македонија

Македонскиот претседател Ѓорге Иванов официјалната посета на Бразил, ја почна со средба со Пауло Скаф, претседател на Федерацијата на индустрии на Сао Паоло, најголема стопанска комора во Латинска Америка.

Иванов ја почна посетата на Бразил  утре отворање на македонската амбасада

Иванов ја почна посетата на Бразил, утре отворање на македонската амбасада

пред еден месец - Сител - Македонија

Македонскиот претседател Ѓорге Иванов официјалната посета на Бразил, ја почна со средба со Пауло Скаф, претседател на Федерацијата на индустрии на Сао Паоло, најголема стопанска комора во Латинска Америка.

Иванов ја почна посетата на Бразил   утре отворање на македонската амбасада

Иванов ја почна посетата на Бразил - утре отворање на македонската амбасада

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Македонскиот претседател Ѓорге Иванов официјалната посета на Бразил, ја почна со средба со Пауло Скаф, претседател на Федерацијата на индустрии на Сао Паоло, најголема стопанска комора во Латинска Америка.

Иванов ја започна посетата на Бразил  утре свечено отворање на македонската амбасада

Иванов ја започна посетата на Бразил, утре свечено отворање на македонската амбасада

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, на почетокот на неговата официјална посета на Федеративна Република...

Иванов ја почна посетата на Бразил

Иванов ја почна посетата на Бразил

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Претседателот Иванов ја почна официјална посета на Бразил. Се сретна со претседателот на Федерацијата на индустрии на Сао Паоло, најголема Стопанска комора во Латинска Америка.

Иванов ја започна посетата на Бразил  утре свечено отворање на македонската амбасада

Иванов ја започна посетата на Бразил, утре свечено отворање на македонската амбасада

пред еден месец - Вечер - Македонија

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, на почетокот на неговата официјална посета на Федеративна Република...

Иванов ја започна посетата на Бразил  утре свечено отворање на македонската амбасада

Иванов ја започна посетата на Бразил, утре свечено отворање на македонската амбасада

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, на почетокот на неговата официјална посета на Федеративна Република...

Претседателот Иванов во посета на Бразил

Претседателот Иванов во посета на Бразил

пред еден месец - Алфа - Македонија

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов од денеска ќе престојува во официјална посета на Федеративна Република Бразил.

Иванов во официјална посета на Бразил

Иванов во официјална посета на Бразил

пред еден месец - Фаланга - Македонија

Претседателот на Република Македонија во посета на Бразил. Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов од денеска ќе престојува во официјална посета на Федеративна Република Бразил.

Иванов во официјална посета на Бразил

Иванов во официјална посета на Бразил

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов од денеска ќе престојува во официјална посета на Федеративна Република Бразил.

Претседателот Иванов во посета на Бразил

Претседателот Иванов во посета на Бразил

пред еден месец - Курир - Македонија

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов од денеска ќе престојува во официјална посета на Федеративна Република Бразил.

Претседателот Иванов во посета на Бразил

Претседателот Иванов во посета на Бразил

пред еден месец - Сител - Македонија

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов од денеска ќе престојува во официјална посета на Федеративна Република Бразил.

Претседателот Иванов во официјална посета на Бразил

Претседателот Иванов во официјална посета на Бразил

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Претседателот Ѓорге Иванов, од денеска ќе престојува во официјална посета на Бразил. Утре во Бразилија со највисоки државни почести ќе биде пречекан од претседателот Мишел Темер.

Иванов во Бразил: Прва посета на македонски претседател во Латинска Америка

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов од денеска ќе престојува во официјална посета на Федеративна Република Бразил.

Македонија отвора амбасада во Бразил

Македонија отвора амбасада во Бразил

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов од денеска ќе престојува во официјална посета на Федеративна Република Бразил.

Иванов во официјална посета на Бразил

Иванов во официјална посета на Бразил

пред еден месец - A1on - Македонија

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов од денеска ќе престојува во официјална посета на Федеративна Република Бразил.

Претседателот Иванов во посета на Бразил

Претседателот Иванов во посета на Бразил

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Иванов, како што соопшти неговиот кабинет, утре во Бразилија со највисоки државни почести ќе биде примен од претседателот на Федеративна Република Бразил, Мишел Темер.

Иванов во прва официјална посета на Бразил

Иванов во прва официјална посета на Бразил

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, од денеска, ќе престојува во официјална посета на Федеративна Република Бразил.

Иванов во прва официјална посета на Бразил

Иванов во прва официјална посета на Бразил

пред еден месец - Вечер - Македонија

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, од денеска, ќе престојува во официјална посета на Федеративна Република Бразил.

Иванов во Бразил на отворање на македонска амбасада

Иванов во Бразил на отворање на македонска амбасада

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, од денеска ќе престојува во официјална посета на Федеративна Република...

Иванов во прва официјална посета на Бразил

Иванов во прва официјална посета на Бразил

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, од денеска, ќе престојува во официјална посета на Федеративна Република Бразил.

Претседателот во посета на Бразил  ќе отвора македонска амбасада

Претседателот во посета на Бразил, ќе отвора македонска амбасада

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, од денеска ќе престојува во официјална посета на Федеративна Република Бразил.

Иванов во прва официјална посета на Бразил

Иванов во прва официјална посета на Бразил

пред еден месец - Кајгана - Македонија

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, од денеска ќе престојува во официјална посета на Федеративна Република Бразил.

Времеплов
x