20
Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

пред еден месец - Сител - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев денеска ќе престојува во еднодневна официјална посета на Косово.

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев денеска ќе престојува во еднодневна официјална посета на Косово.

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Премиерот Зоран Заев денеска ќе престојува во еднодневна официјална посета на Косово. Заев ќе се сретне со неговиот косовски...

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев денеска ќе престојува во еднодневна официјална посета на Косово.

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев денеска ќе престојува во еднодневна официјална посета на Косово.

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Заев ќе се сретне со неговиот косовски колега  Рамуш Харадинај, а ќе има средби и со претседателот на Косово Хашим Тачи и со претседателот на косовското Собрание, Кадри Весели.

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

пред еден месец - A1on - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев денеска ќе престојува во еднодневна официјална посета на Косово.

ЌЕ СЕ РЕШАВААТ  ЧУВСТВИТЕЛНИ  ПРАШАЊА  Хардинај најави дека утре со Заев ќе решава  чувствителни  прашања  не е исклучена и слобода за терористите од Диво Насеље

ЌЕ СЕ РЕШАВААТ „ЧУВСТВИТЕЛНИ“ ПРАШАЊА: Хардинај најави дека утре со Заев ќе решава „чувствителни“ прашања, не е исклучена и слобода за терористите од Диво Насеље

пред еден месец - Infomax - Македонија

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај од утрешната средба со својот македонски колега Зоран Заев во Приштина очекува напредок...

Харадинај пред посетата на Заев на Косово   знак на добра волја

Харадинај пред посетата на Заев на Косово : знак на добра волја

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Харадинај за Телевизијата РТК 2 рече дека очекува посетата да ги продлабочи односите меѓу Скопје и Приштина Утре , на првата...

Заев во прва официјална посета на Косово

Заев во прва официјална посета на Косово

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, утре ќе замине за Косово, што воедно е и прва официјална посета на премиер на Република Македонија на Република Косово.

Заев во прва официјална посета на Косово

Заев во прва официјална посета на Косово

пред еден месец - Вечер - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, утре ќе замине за Косово, што воедно е и прва официјална посета на премиер на Република Македонија на Република Косово.

Заев во прва официјална посета на Косово

Заев во прва официјална посета на Косово

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, утре ќе замине за Косово, што воедно е и прва официјална посета на премиер на Република Македонија на Република Косово.

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

пред еден месец - Сител - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев утре ќе престојува во еднодневна официјална посета на Косово.

Премиерот Заев во официјална посета на Косово

Премиерот Заев во официјална посета на Косово

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Премиерот Заев утре ќе престојува во еднодневна официјална посета на Косово. Ќе се сретне со неговиот колега Рамуш Харадинај, а ќе има средби и со претседателот на Косово, Хашим Тачи и со претседателот на Собранието, Кадри Весели.

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Заев ќе се сретне со неговиот косовски колега  Рамуш Харадинај, а ќе има средби и со претседателот на Косово Хашим Тачи и со претседателот на косовското Собрание, Кадри Весели.

Заев во прва официјална посета на Косово

Заев во прва официјална посета на Косово

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев утре ќе престојува во еднодневна официјална посета на Косово.

Заев во вторник во официјална посета на Косово

Заев во вторник во официјална посета на Косово

пред еден месец - A1on - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев во вторник, 12-ти декември, ќе престојува во еднодневна официјална посета на Косово.

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев утре ќе престојува во еднодневна официјална посета на Косово.

Заев во Косово: Средба со неговиот колега Харадинај

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев утре ќе престојува во еднодневна официјална посета на Косово.

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

Премиерот Заев во прва официјална посета на Косово

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев утре ќе престојува во еднодневна официјална посета на Косово.

Времеплов
x