20
Обвинетите во Транспортер бараат тонско и визуелно снимање на судењето

Обвинетите во „Транспортер“ бараат тонско и визуелно снимање на судењето

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Обвинетите побараа од Судот визуелно и тонско снимање на судењето и доказите да ги добијат во писмена форма, иако претходно ги добиле електронски.

Пеливанов Снимање на судењата се бара само за предмети на СЈО

Пеливанов: Снимање на судењата се бара само за предмети на СЈО

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Обвинителот Трајче Пеливанов од СЈО рече дека истрагата за “Транспортер” е завршена во 2016 година и дека известување за завршена истрага обвинетите добиле во септември и октомври 2016 година.

Обвинетите во Транспортер бараат тонско и визуелно снимање на судењето

Обвинетите во „Транспортер“ бараат тонско и визуелно снимање на судењето

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Во Кривичниот суд денеска се одржува рочиште за предметот „Транспортер“ на Специјалното јавно обвинителство, во кој првообвинет е поранешниот битолскиот градоначалник Владимир Талески и уште 20 лица.

Пеливанов Снимање на судењата се бара само за предмети на СЈО

Пеливанов: Снимање на судењата се бара само за предмети на СЈО

пред еден месец - Вечер - Македонија

Обвинителот Трајче Пеливанов од СЈО рече дека истрагата за “Транспортер” е завршена во 2016 година и дека известување за завршена истрага обвинетите добиле во септември и октомври 2016 година.

Пеливанов Снимање на судењата се бара само за предмети на СЈО

Пеливанов: Снимање на судењата се бара само за предмети на СЈО

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Обвинителот Трајче Пеливанов од СЈО рече дека истрагата за “Транспортер” е завршена во 2016 година и дека известување за завршена истрага обвинетите добиле во септември и октомври 2016 година.

Одбраната бара одложување на судењето за Транспортер зошто нема камери во судницата

Одбраната бара одложување на судењето за „Транспортер“ зошто нема камери во судницата

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Адвокатот на дел од обвинетите во предметот „Транспортер“, Димитар Дангов, денеска во кривичниот суд побара да се одложи главната расправа бидејќи записникот се води стенографски, а нема можност за визуелно и тонско снимање.

Одбраната бара одложување на судењето за Транспортер зошто нема камери во судницата

Одбраната бара одложување на судењето за „Транспортер“ зошто нема камери во судницата

пред еден месец - Вечер - Македонија

Адвокатот на дел од обвинетите во предметот „Транспортер“, Димитар Дангов, денеска во кривичниот суд побара да се одложи главната расправа бидејќи записникот се води стенографски, а нема можност за визуелно и тонско снимање.

Пеливанов Само за предмети на СЈО се бара снимање на судењата

Пеливанов: Само за предмети на СЈО се бара снимање на судењата

пред еден месец - A1on - Македонија

Обвинителот Трајче Пеливанов од СЈО рече дека истрагата за „Транспортер” е завршена во 2016 година и дека известување за завршена истрага обвинетите добиле во септември и октомври 2016 година.

Одбраната бара одложување на судењето за Транспортер зошто нема камери во судницата

Одбраната бара одложување на судењето за „Транспортер“зошто нема камери во судницата

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Адвокатот на дел од обвинетите во предметот „Транспортер“, Димитар Дангов, денеска во кривичниот суд побара да се одложи главната расправа бидејќи записникот се води стенографски, а нема можност за визуелно и тонско снимање.

Обвинетите во Транспортер не сакаат камери но сакаат да се снимаат судењата

Обвинетите во „Транспортер“ не сакаат камери, но сакаат да се снимаат судењата

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Обвинетите во предметот „Транспортер“ денеска не сакаа да бидат снимени во судницата во кривичниот суд. Со ова продолжува...

Обвинетите во Транспортер не сакаат камери но сакаат да се снимаат судењата

Обвинетите во „Транспортер“ не сакаат камери, но сакаат да се снимаат судењата

пред еден месец - Вечер - Македонија

Обвинетите во предметот „Транспортер“ денеска не сакаа да бидат снимени во судницата во кривичниот суд. Со ова продолжува...

Обвинетите во Транспортер не сакаат камери но сакаат да се снимаат судењата

Обвинетите во „Транспортер“ не сакаат камери, но сакаат да се снимаат судењата

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Обвинетите во предметот „Транспортер“ денеска не сакаа да бидат снимени во судницата во кривичниот суд. Со ова продолжува...

Одбраната бара одложување на судењето за Транспортер зошто нема камери во судницата

Одбраната бара одложување на судењето за „Транспортер“ зошто нема камери во судницата

пред еден месец - A1on - Македонија

Адвокатот на дел од обвинетите во предметот „Транспортер“, Димитар Дангов, денеска во кривичниот суд побара да се одложи главната расправа бидејќи записникот се води стенографски, а нема можност за визуелно и тонско снимање.

И обвинетите во Транспортер бараат снимање на рочиштата

И обвинетите во Транспортер бараат снимање на рочиштата

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Во Кривичниот суд денеска се одржува рочиште за предметот „Транспортер“ на Специјалното јавно обвинителство, во кој првообвинет е поранешниот битолскиот градоначалник Владимир Талески и уште 20 лица.

Обвинетите во Транспортер не сакаат камери но сакаат да се снимаат судењата

Обвинетите во „Транспортер“ не сакаат камери, но сакаат да се снимаат судењата

пред еден месец - A1on - Македонија

Обвинетите во предметот „Транспортер“ денеска не сакаа да бидат снимени во судницата во кривичниот суд. Со ова продолжува...

СДСМ направи циркуз од судството На Заев му закажуваат рочишта во ист ден за да не губи време ниту за одложувањето

СДСМ направи циркуз од судството: На Заев му закажуваат рочишта во ист ден, за да не губи време ниту за одложувањето

пред еден месец - Курир - Македонија

За понеделник, 25 декември, во 11.30 часот Апелациониот суд ја закажа јавната седница на која треба да одлучува по жалбата на адвокатите на премиерот Зоран Заев.

СДСМ направи циркуз од судството: На Заев му закажуваат рочишта во ист ден, за да не губи време ниту за одложувањето

пред еден месец - Денешен - Македонија

За понеделник, 25 декември, во 11.30 часот Апелациониот суд ја закажа јавната седница на која треба да одлучува по жалбата на адвокатите на премиерот Зоран Заев.

И обвинетите во Транспортер бараат снимање на судењето

И обвинетите во „Транспортер“ бараат снимање на судењето

пред еден месец - Либертас - Македонија

Во Кривичниот суд денеска се одржува рочиште за предметот „Транспортер“ на Специјалното јавно обвинителство, во кој првообвинет е поранешниот битолскиот градоначалник Владимир Талески и уште 20 лица.

Обвинетите во Транспортер не сакаат ТВ камери но сакаат да се снимаат судењата

Обвинетите во „Транспортер“ не сакаат ТВ-камери, но сакаат да се снимаат судењата

пред еден месец - Либертас - Македонија

Обвинетите во предметот „Транспортер“ денеска не сакаа да бидат снимени во судницата во кривичниот суд. Со ова продолжува...

Кривичен и Апелација во ист ден му закажаа судење на Заев

Кривичен и Апелација во ист ден му закажаа судење на Заев

пред еден месец - Start.mk - Македонија

За понеделник, 25 декември, во 11.30 часот Апелациониот суд ја закажа јавната седница на која треба да одлучува по жалбата на адвокатите на премиерот Зоран Заев.

Кривичен и Апелација во ист ден му закажаа судење на Заев

Кривичен и Апелација во ист ден му закажаа судење на Заев

пред еден месец - Вечер - Македонија

За понеделник, 25 декември, во 11.30 часот Апелациониот суд ја закажа јавната седница на која треба да одлучува по жалбата на адвокатите на премиерот Зоран Заев.

Кривичен и Апелација во ист ден му закажаа судење на Заев

Кривичен и Апелација во ист ден му закажаа судење на Заев

пред еден месец - Макфакс - Македонија

За понеделник, 25 декември, во 11.30 часот Апелациониот суд ја закажа јавната седница на која треба да одлучува по жалбата на адвокатите на премиерот Зоран Заев.

Пеливанов Снимање на судењата се бара само за предмети на СЈО

Пеливанов: Снимање на судењата се бара само за предмети на СЈО

пред еден месец - Кајгана - Македонија

Обвинителот Трајче Пеливанов од СЈО рече дека истрагата за “Транспортер” е завршена во 2016 година и дека известување за завршена истрага обвинетите добиле во септември и октомври 2016 година.

Рочиште за случајот Транспортер во Кривичниот суд

Рочиште за случајот „Транспортер“ во Кривичниот суд

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Во скопскиот Кривичен суд, закажано рочиште за предметот „Транспортер“, што го отвори Специјалното јавно обвинителство. Првообвинет е поранешниот градоначалник на Битола и уште 20 други лица.

Пеливанов Снимање на судењата се бара само за предмети на СЈО

Пеливанов: Снимање на судењата се бара само за предмети на СЈО

пред еден месец - Либертас - Македонија

Обвинителот Трајче Пеливанов од СЈО рече дека истрагата за “Транспортер” е завршена во 2016 година и дека известување за завршена истрага обвинетите добиле во септември и октомври 2016 година.

Кривичен и Апелација во ист ден му закажаа судење на Заев

Кривичен и Апелација во ист ден му закажаа судење на Заев

пред еден месец - A1on - Македонија

За понеделник, 25 декември, во 11.30 часот Апелациониот суд ја закажа јавната седница на која треба да одлучува по жалбата на адвокатите на премиерот Зоран Заев.

Трет обид за почеток на судењето против поранешниот градоначалник на Битола Владимир Талески

Трет обид за почеток на судењето против поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески

пред еден месец - Канал 77 - Македонија

Во кривичниот суд за денеска во 12 часот е закажано ново рочиште за предметот „Транспортер“ на Специјалното јавно обвинителство, во кој првообвинет е поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески.

Трет обид за почеток на судењето против поранешниот градоначалник на Битола Владимир Талески

Трет обид за почеток на судењето против поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Во кривичниот суд за денеска во 12 часот е закажано ново рочиште за предметот „Транспортер“ на специјалното јавно обвинителство, во кој првообвинет е поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески.

Трет обид за почеток на судењето против поранешниот градоначалник на Битола Владимир Талески

Трет обид за почеток на судењето против поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески

пред еден месец - Вечер - Македонија

Во кривичниот суд за денеска во 12 часот е закажано ново рочиште за предметот „Транспортер“ на специјалното јавно обвинителство, во кој првообвинет е поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески.

Трет обид за почеток на судењето против поранешниот градоначалник на Битола Владимир Талески

Трет обид за почеток на судењето против поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Во кривичниот суд за денеска во 12 часот е закажано ново рочиште за предметот „Транспортер“ на специјалното јавно обвинителство, во кој првообвинет е поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески.

Времеплов
x