20
Апелација ги потврди притворите за уште двајца обвинети за упадот во Собранието

Апелација ги потврди притворите за уште двајца обвинети за упадот во Собранието

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Апелацискиот суд ги потврди решенијата за притвори на првостепениот суд за началникот на МВР, Митко Пешев, и за секретарката во Собранието, Елена Доцевска-Божиновска, обвинети за упадот во Собранието на 27 април.

Апелација ги потврди притворите за уште двајца обвинети за упадот во Собранието

Апелација ги потврди притворите за уште двајца обвинети за упадот во Собранието

пред еден месец - Вечер - Македонија

Апелацискиот суд ги потврди решенијата за притвори на првостепениот суд за началникот на МВР, Митко Пешев, и за секретарката во Собранието, Елена Доцевска-Божиновска, обвинети за упадот во Собранието на 27 април.

Апелација ги потврди притворите на Доцевска и Пешев

Апелација ги потврди притворите на Доцевска и Пешев

пред еден месец - Прес 24 - Хроника

Апелациониот суд ги потврди притворите за вработената во собраниската служба Елена Доцевска и за поранешниот началник од МВР, Митко Пешев.

Апелација ги потврди притворите за уште двајца обвинети за упадот во Собранието

Апелација ги потврди притворите за уште двајца обвинети за упадот во Собранието

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Апелацискиот суд ги потврди решенијата за притвори на првостепениот суд за началникот на МВР Митко Пешев и за секретарката во Собранието, Елена Доцевска-Божиновска, обвинети за упадот во Собранието на 27 април.

Пешев и Доцевска Божиновска остануваат во притвор

Пешев и Доцевска-Божиновска остануваат во притвор

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Скопска апелацијаги потврди решенијата за притвори на првостепениот суд за началникот на МВР, Митко Пешев и за секретарката во Собранието, Елена Доцевска-Божиновска, обвинети за упадот во Собранието на 27 април.

Апелација потврди уште два притвори за упадот во Собранието

Апелација потврди уште два притвори за упадот во Собранието

пред еден месец - A1on - Македонија

Апелацискиот суд ги потврди решенијата за притвори на првостепениот суд за началникот на МВР Митко Пешев и за секретарката во Собранието, Елена Доцевска-Божиновска, обвинети за упадот во Собранието на 27 април.

Апелација ги потврди притворите на Доцевска и Пешев

Апелација ги потврди притворите на Доцевска и Пешев

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Апелациониот суд ги потврди притворите и за вработената во собраниската служба Елена Доцевска и за поранешниот началник од МВР, Митко Пешев.

Пешев и Доцевска-Божиновска остануваат во притвор

пред еден месец - Либертас - Македонија

Скопска апелацијаги потврди решенијата за притвори на првостепениот суд за началникот на МВР, Митко Пешев и за секретарката во Собранието, Елена Доцевска-Божиновска, обвинети за упадот во Собранието на 27 април.

Апелација ги потврди притворите за уште двајца обвинети за упадот во Собранието

Апелација ги потврди притворите за уште двајца обвинети за упадот во Собранието

пред еден месец - Кајгана - Македонија

Апелациониот суд ги потврди решенијата за притвори на првостепениот суд за началникот на МВР, Митко Пешев, и за секретарката во Собранието, Елена Доцевска-Божиновска, обвинети за упадот во Собранието на 27 април.

Потврдени притворите за Василевски и Димовски ВМРО ДПМНЕ нема да учествува во работата на Собранието

Потврдени притворите за Василевски и Димовски, ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува во работата на Собранието

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Пратеникот Сашо Василевски останува во истражниот затвор Шутка, Љупчо Димовски во куќен притвор. По јавните седници одржани утрово, кривичниот совет во рамки на скопска единица, ги одби нивните жалби.

Потврдени притворите за Василевски и Димовски

Потврдени притворите за Василевски и Димовски

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Пратеникот Сашо Василевски останува во истражниот затвор Шутка, Љупчо Димовски во куќен притвор. По јавните седници одржани утрово, кривичниот совет во рамки на скопска единица, ги одби нивните жалби.

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 донесе решение со кое ги одби жалбите за определување притвор за пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски и ги потврди решенијата на судијата на претходна постапка.

Сашо Василевски останува во Шутка Димовски дома

Сашо Василевски останува во Шутка, Димовски дома

пред еден месец - Телма - Македонија

Пратеникот Сашо Василевски останува во Шутка а Љупчо Димовски во домашен притвор, Кривичниот совет на скопска единица ги одби жалбите на двајцата пратнеици.

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

пред еден месец - Сител - Македонија

Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 донесе решение со кое ги одби жалбите  за определување притвор за пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски и ги потврди решенијата  на судијата на претходна постапка.

Одбиени жалбите на пратениците Димовски и Василевски

Одбиени жалбите на пратениците Димовски и Василевски

пред еден месец - Курир - Македонија

Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 донесе решение со кое ги одби жалбите  за определување притвор за пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски и ги потврди решенијата  на судијата на претходна постапка.

Одбиени жалбите на Сашо Василевски и Љупчо Димовски  првиот останува во притвор вториот во домашен притвор

Одбиени жалбите на Сашо Василевски и Љупчо Димовски – првиот останува во притвор, вториот во домашен притвор

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Кривичниот совет на Основниот суд Скопје 1 одлучи да ги одбие жалбите на пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски за отфрлање на мерката притвор, односно домашен притвор.

Одбиени жалбите на Сашо Василевски и Љупчо Димовски  првиот останува во притвор вториот во домашен притвор

Одбиени жалбите на Сашо Василевски и Љупчо Димовски – првиот останува во притвор, вториот во домашен притвор

пред еден месец - Вечер - Македонија

Кривичниот совет на Основниот суд Скопје 1 одлучи да ги одбие жалбите на пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски за отфрлање на мерката притвор, односно домашен притвор.

Одбиени жалбите на Сашо Василевски и Љупчо Димовски  првиот останува во притвор вториот во домашен притвор

Одбиени жалбите на Сашо Василевски и Љупчо Димовски – првиот останува во притвор, вториот во домашен притвор

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Кривичниот совет на Основниот суд Скопје 1 одлучи да ги одбие жалбите на пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски за отфрлање на мерката притвор, односно домашен притвор.

Кривичен совет ги потврди притворите на пратениците Василевски и Димовски

Кривичен совет ги потврди притворите на пратениците Василевски и Димовски

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Кривичниот совет по   одржаната  јавна седница  по жалбите за притворите на пратениците Сашо Василевски и Љупчо Димовски донесе одлука со која ги потврди притворите на судија на претходна постапка.

Одбиени жалбите на пратениците Димовски и Василевски

пред еден месец - Денешен - Македонија

Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 донесе решение со кое ги одби жалбите за определување притвор за пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски и ги потврди решенијата на судијата на претходна постапка.

Кривичен ги одби жалбите за притворите на Дамовски и Василевски

Кривичен ги одби жалбите за притворите на Дамовски и Василевски

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 донесе решение со кое ги одби жалбите  за определување притвор за пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски и ги потврди решенијата  на судијата на претходна постапка.

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

пред еден месец - A1on - Македонија

Кривичниот совет на Основниот суд Скопје 1 одлучи да ги одбие жалбите на пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски за отфрлање на мерката притвор, односно домашен притвор.

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

- Постапувајќи по жалби изјавени против решенија на судија на претходна постапка за определување мерка притвор против за С.

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 донесе решение со кое ги одби жалбите за определување притвор за пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски и ги потврди решенијата на судијата на претходна постапка.

Одбиени жалбите за притворот на Василевски и Димовски

Одбиени жалбите за притворот на Василевски и Димовски

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 донесе решение со кое ги одби жалбите  за определување притвор за пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски и ги потврди решенијата  на судијата на претходна постапка.

Василевски останува во Шутка  а Димовски во домашен притвор  судот им ги одби жалбите

Василевски останува во „Шутка“, а Димовски во домашен притвор – судот им ги одби жалбите

пред еден месец - Либертас - Македонија

Пратениците во Собранието, Сашо Василевски и Љупчо Димовски остануваат во притвор, односно во куќен притвор откако Кривичниот совет на Основниот суд Скопје 1 денеска им ги одби жалбите и ги потврди решенијата на судијата на претходна постапка.

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

пред еден месец - Либертас - Македонија

Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 донесе решение со кое ги одби жалбите за определување притвор за пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски и ги потврди решенијата на судијата на претходна постапка.

Одбиени жалбите на Сашо Василевски и Љупчо Димовски  првиот останува во притвор вториот во домашен притвор

Одбиени жалбите на Сашо Василевски и Љупчо Димовски – првиот останува во притвор, вториот во домашен притвор

пред еден месец - Кајгана - Македонија

Кривичниот совет на Основниот суд Скопје 1 одлучи да ги одбие жалбите на пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски за отфрлање на мерката притвор, односно домашен притвор.

Одбиени жалбите на пратениците Димовски и Василевски

Одбиени жалбите на пратениците Димовски и Василевски

пред еден месец - Лидер - Без катеторија

Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 донесе решение со кое ги одби жалбите за определување притвор за пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски и ги потврди решенијата на судијата на претходна постапка.

Судот решава за жалбите за притворот на Димовски и Василевски

Судот решава за жалбите за притворот на Димовски и Василевски

пред еден месец - МТВ 1 - Македонија

Во Основниот суд Скопје 1 претпладнево се одржа седница на Кривичниот совет по жалбите за определување притвор за пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски.

Времеплов
x