20
Дали ќе остане евтината тарифа за струјата

Дали ќе остане евтината тарифа за струјата

пред еден месец - Бизнис вести - Економија

Евтината тарифа ќе остане за граѓаните на РМ и таа е сетирана во нивните броила кои што ги имаат во нивните домаќинства, рече Вицепремиерот за економска прашања Кочо Анѓушев во вчерашното интервју на ТВ Телма, во емисијата Ноќно студио.

Се укинува евтината струја не потраја ни пола година

Се укинува евтината струја, не потраја ни пола година

пред еден месец - Вечер - Економија

Владата најави дека од крајот на наредната година домажинствата ќе се снабдуваат со струја на слободен пазар, затоа што ќе следува либерализација на пазарот за електрична енергија.

Анѓушев Евтината тарифа за струјата останува а ќе има и дополнителни поволности поради конкуренцијата

Анѓушев: Евтината тарифа за струјата останува, а ќе има и дополнителни поволности поради конкуренцијата

пред еден месец - Либертас - Македонија

Евтината тарифа ќе остане за граѓаните на РМ и таа е сетирана во нивните броила кои што ги имаат во нивните домаќинства, рече Вицепремиерот за економска прашања Кочо Анѓушев во вчерашното интервју на ТВ Телма , во емисијата Ноќно студио.

Анѓушев Евтината тарифа за струјата останува

Анѓушев: Евтината тарифа за струјата останува

пред еден месец - +Инфо - Економија

Евтината тарифа ќе остане за граѓаните на РМ и таа е сетирана во нивните броила кои што ги имаат во нивните домаќинства, рече вицепремиерот за економска прашања Кочо Анѓушев во вчерашното интервју на ТВ Телма, во емисијата Ноќно студио .

Останува евтината тарифа за граѓаните

Останува евтината тарифа за граѓаните

пред еден месец - Сител - Економија

Со новото законско решение нема да се укине евтината тарифа на струјата, туку таа е гарантирана како минимум услов во процесот на либерализација на пазарот на електрична енергија.

Останува евтината тарифа за граѓаните

Останува евтината тарифа за граѓаните

пред еден месец - Идивиди - Македонија

Со новото законско решение нема да се укине евтината тарифа на струјата, туку таа е гарантирана како минимум услов во процесот на либерализација на пазарот на електрична енергија.

Евтината тарифа останува за граѓаните

Евтината тарифа останува за граѓаните

пред еден месец - Скопје Инфо - Без катеторија

Во врска со информациите дека со предлог законот за енергетика евтината тарифа за граѓаните ќе биде укината, Министерството...

Министерство за економија Останува евтината тарифа на струјата

Министерство за економија: Останува евтината тарифа на струјата

пред еден месец - Вечер - Економија

Во врска со информациите дека со предлог-законот за енергетика евтината тарифа за граѓаните ќе биде укината, Министерството...

Министерство за економија Останува евтината тарифа на струјата

Министерство за економија: Останува евтината тарифа на струјата

пред еден месец - Макфакс - Економија

Во врска со информациите дека со предлог-законот за енергетика евтината тарифа за граѓаните ќе биде укината, Министерството...

Eвтината тарифа на струјата останува

Eвтината тарифа на струјата останува

пред еден месец - Денар - Економија

Во врска со информациите дека со предлог-законот за енергетика евтината тарифа за граѓаните ќе биде укината, Министерството...

Останува евтината тарифа за граѓаните

Останува евтината тарифа за граѓаните

пред еден месец - еМАГАЗИН - Економија

Со новото законско решение нема да се укине евтината тарифа на струјата, туку таа е гарантирана како минимум услов во процесот на либерализација на пазарот на електрична енергија.

Министерство за економија Останува евтината тарифа на струја за граѓаните

Министерство за економија: Останува евтината тарифа на струја за граѓаните

пред еден месец - Прес 24 - Економија

Со новото законско решение нема да се укине евтината тарифа на струјата, туку таа е гарантирана како минимум услов во процесот на либерализација на пазарот на електрична енергија.

Останува евтината тарифа за граѓаните

Останува евтината тарифа за граѓаните

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Ова го соопшти Министерството за економија во врска со информациите дека со Предлог-законот за енергетика евтината тарифа за граѓаните ќе биде укината.

Министерството за економија Евтината тарифа останува за граѓаните

Министерството за економија: Евтината тарифа останува за граѓаните

пред еден месец - +Инфо - Економија

Во врска со информациите дека со предлог законот за енергетика евтината тарифа за граѓаните ќе биде укината, Министерството...

Останува евтината тарифа за граѓаните

Останува евтината тарифа за граѓаните

пред еден месец - 24 вести - Економија

Со новото законско решение нема да се укине евтината тарифа на струјата, туку таа е гарантирана како минимум услов во процесот на либерализација на пазарот на електрична енергија.

Министерство за економија Евтината тарифа останува за граѓаните

Министерство за економија: Евтината тарифа останува за граѓаните

пред еден месец - A1on - Економија

Министерството за економија ја информира јавноста дека со предлог законот за енергетика евтината тарифа е гарантирана како...

ЕВТИНА СТРУЈА ВЕЌЕ НЕМА ДА ИМА Евтин изборен трик на Заев и Анѓушев ЕЛЕМ троши пари на скапи ручеци

ЕВТИНА СТРУЈА ВЕЌЕ НЕМА ДА ИМА: Евтин изборен трик на Заев и Анѓушев, ЕЛЕМ троши пари на скапи ручеци!

пред еден месец - Infomax - Македонија

Кога домаќинствата ќе излезат на слободниот пазар кон крајот на следната година, евтината тарифа на струјата нема да постои, барем не во оваа форма.

Евтината тарифа за граѓаните не се укинува  останува и во новиот закон

Евтината тарифа за граѓаните не се укинува – останува и во новиот закон

пред еден месец - Либертас - Македонија

Со новото законско решение нема да се укине евтината тарифа на струјата, туку таа е гарантирана како минимум услов во процесот на либерализација на пазарот на електрична енергија.

Евтината тарифа на струјата нема да се укине

Евтината тарифа на струјата нема да се укине

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Со новото законско решение нема да се укине евтината тарифа на струјата, туку таа е гарантирана како минимум услов во процесот на либерализација на пазарот на електрична енергија.

Kурир ЕВТИН ТРИК НА СДСМ Изборите поминаа власта ја укинува евтината струја

Kурир:ЕВТИН ТРИК НА СДСМ: Изборите поминаа, власта ја укинува евтината струја

пред еден месец - Економски - Економија

Кога домаќинствата ќе излезат на слободниот пазар кон крајот на следната година, евтината тарифа на струјата нема да постои, барем не во оваа форма.

ЕВТИН ТРИК НА СДСМ Изборите поминаа власта ја укинува евтината струја

ЕВТИН ТРИК НА СДСМ: Изборите поминаа, власта ја укинува евтината струја

пред еден месец - Курир - Македонија

Кога домаќинствата ќе излезат на слободниот пазар кон крајот на следната година, евтината тарифа на струјата нема да постои, барем не во оваа форма.

Според новиот Закон за енергетика Општините сами ќе ги градат цевките за гас до секој дом

Според новиот Закон за енергетика: Општините сами ќе ги градат цевките за гас до секој дом

пред еден месец - Скопје Инфо - Скопје

Според новиот Закон за енергетика кој е во владина процедура, централната власт ќе го гради само примарниот гасовод и нема да биде надлежна за гасификационата мрежа во општините.

Министерство за економија Останува евтината тарифа на струјата

Министерство за економија: Останува евтината тарифа на струјата

пред еден месец - Кајгана - Македонија

Во врска со информациите дека со предлог-законот за енергетика евтината тарифа за граѓаните ќе биде укината, Министерството...

Анѓушев Предлог законот за енергетика е во прилог на македонските граѓани

Анѓушев: Предлог-законот за енергетика е во прилог на македонските граѓани

пред еден месец - Денар - Економија

Заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев, министерот за економија, Крешник Бектеши, и...

ЕВТИН ТРИК НА СДСМ Изборите поминаа власта ја укинува евтината струја

ЕВТИН ТРИК НА СДСМ: Изборите поминаа, власта ја укинува евтината струја

пред еден месец - Лидер - Без катеторија

Кога домаќинствата ќе излезат на слободниот пазар кон крајот на следната година, евтината тарифа на струјата нема да постои, барем не во оваа форма.

Предлог Законот за енергетика во прилог на македонските граѓани

Предлог Законот за енергетика во прилог на македонските граѓани

пред еден месец - Бриф - Економија

Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања д-р Кочо Анѓушев, министерот за економија м-р Крешник Бектеши...

НЕМА ПОВЕЌЕ ЖИВОТ  Владата ја укинува ефтината тарифа на струјата

НЕМА ПОВЕЌЕ „ЖИВОТ“: Владата ја укинува ефтината тарифа на струјата?

пред еден месец - Infomax - Македонија

Се укинува евтината тарифа на струјата?!- ова е прашањето на кое граѓаните бараат одговор. Кога домаќинствата, односно граѓаните ќе ја купуваат струјата на слободниот пазар, евтината тарифа нема да постои, барем не во оваа форма.

Законот за енергетика добар за граѓаните

Законот за енергетика добар за граѓаните?!

пред еден месец - Телма - Економија

Новиот закон за енергетика ќе ја врати Македонија на европскиот енергетски колосек, со него вели Владата ќе се стави крај...

Владата си игра со граѓаните Се укинува евтината тарифа на струјата

Владата си игра со граѓаните: Се укинува евтината тарифа на струјата?!

пред еден месец - Курир - Македонија

Се укинува евтината тарифа на струјата?!- ова е прашањето на кое граѓаните бараат одговор. Кога домаќинствата, односно граѓаните ќе ја купуваат струјата на слободниот пазар, евтината тарифа нема да постои, барем не во оваа форма.

Авто нацрт

Авто нацрт

пред еден месец - Курир - Македонија

Се укинува евтината тарифа на струјата?!- ова е прашањето на кое граѓаните бараат одговор. Кога домаќинствата, односно граѓаните ќе ја купуваат струјата на слободниот пазар, евтината тарифа нема да постои, барем не во оваа форма.

Времеплов
x