20
Груевски Кандидатите за лидер на ВМРО ДПМНЕ да не користат закани и уцени

Груевски: Кандидатите за лидер на ВМРО-ДПМНЕ да не користат закани и уцени

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Кандидатите за претседател на ВМРО-ДПМНЕ во процесот на собирање потписи да не користат никакви форми на притисок, заплашување, закани, уцени, измами и изнудување, повика денеска лидерот на партијата Никола Груевски преку својата Фејсбук страна.

Протести на ВМРО ДПМНЕ

Протести на ВМРО-ДПМНЕ

пред еден месец - 24 вести - Македонија

ВМРО–ДПМНЕ и вечерва излезе на протести поради притворените пратеници на партијата за настаните во Собранието. На протестите...

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО ДПМНЕ

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО- ДПМНЕ

пред еден месец - Пулс 24 - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на Конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО ДПМНЕ

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО-ДПМНЕ

пред еден месец - MK News - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на Конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Мицковки собрал потписи за кандидатура на конгресот на ВМРО дел од ветераните го поддржуваат да биде нов лидер

Мицковки собрал потписи за кандидатура на конгресот на ВМРО,дел од ветераните го поддржуваат да биде нов лидер

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ ги собрал потребните потписи за кандидатура за нов партиски лидер на претстојниот конрес...

Груевски Не сум овластил никого од кандидатите за лидер на партијата да се повикува на моја поддршка

Груевски: Не сум овластил никого од кандидатите за лидер на партијата да се повикува на моја поддршка

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата кој ќе се избира следниот викенд на вонреден Конгрес.

Груевски Не сум овластил никого од кандидатите за лидер на партијата да се повикува на моја поддршка

Груевски: Не сум овластил никого од кандидатите за лидер на партијата да се повикува на моја поддршка

пред еден месец - Вечер - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата кој ќе се избира следниот викенд на вонреден Конгрес.

Мицковки собрал потписи за кандидатура на конгресот на ВМРО  дали тој ќе биде новиот лидер

Мицковки собрал потписи за кандидатура на конгресот на ВМРО - дали тој ќе биде новиот лидер?

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ ги собрал потребните потписи за кандидатура за нов партиски лидер на претстојниот конрес...

Груевски Демократија и фер борба  го избираме идниот премиер на Македонија

Груевски: Демократија и фер борба – го избираме идниот премиер на Македонија

пред еден месец - Алфа - Македонија

Да избереме нов претседател на ВМРО-ДПМНЕ во фер и демократски натпревар, мирно и достоинствено. Никој не може да го користи...

Филип T Петровски Невиден притисок и закани врз делегатите пред Конгресот на ВМРО ДПМНЕ

Филип T. Петровски: Невиден притисок и закани врз делегатите пред Конгресот на ВМРО-ДПМНЕ

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Филип T. Петровски, единствениот кандидат за претседател на ВМРО-ДПМНЕ, кој отворено рече дека ќе влезе во битката за лидерската...

Груевски испрати предупредување до кандидатите за негов наследник

Груевски испрати предупредување до кандидатите за негов наследник

пред еден месец - Либертас - Македонија

Досегашниот лидер на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски преку својот Фејсбук профил упати повик до делегатите, потенцијалните кандидати за претседател на партијата и нивните соработници.

Груевски Не сум овластил никого од кандидатите за лидер на партијата да се повикува на моја поддршка

Груевски: Не сум овластил никого од кандидатите за лидер на партијата да се повикува на моја поддршка

пред еден месец - Макфакс - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата кој ќе се избира следниот викенд на вонреден Конгрес.

Филип Петровски Невиден притисок и закани врз делегатите пред Конгресот на ВМРО ДПМНЕ

Филип Петровски: Невиден притисок и закани врз делегатите пред Конгресот на ВМРО-ДПМНЕ

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Филип Петровски, единствениот кандидат за претседател на ВМРО-ДПМНЕ, кој отворено рече дека ќе влезе во битката за лидерската...

Груевски со ново писмо до членството

Груевски со ново писмо до членството

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Долгогодишниот партиски челник ги повикува кандидатите на коректна битка , фер натпревар. Во неколку точки, Груевски пишува...

ГРУЕВСКИ СО ПОРАКА ДО КАНДИДАТИТЕ Никој не смее да го употребува моето име со цел собирање на потписи од делегати

ГРУЕВСКИ СО ПОРАКА ДО КАНДИДАТИТЕ: Никој не смее да го употребува моето име со цел собирање на потписи од делегати!

пред еден месец - Infomax - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на Конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Груевски до кандитатите лидери на ВМРО ДПМНЕ Не фаворизирам никој

Груевски до кандитатите лидери на ВМРО-ДПМНЕ: Не фаворизирам никој

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Никола Груевски, кој е лидер во оставка на ВМРО-ДПМНЕ, преку својот Фејсбук профил, на потенцијалните кандидати за негов наследник во партијата им испрати порака.

Груевски со порака до кандидатите за нов лидер: Доколку го злоупотребуват моето име станува збор за лажно преставување

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на Конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Ова е пораката на Груевски до кандидатите за негов наследник

Ова е пораката на Груевски до кандидатите за негов наследник

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на Конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Ова е пораката на Груевски до кандидатите за негов наследник

Ова е пораката на Груевски до кандидатите за негов наследник

пред еден месец - Вечер - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на Конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО ДПМНЕ

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО-ДПМНЕ

пред еден месец - Сител - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на Конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО ДПМНЕ

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО-ДПМНЕ

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО ДПМНЕ

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО-ДПМНЕ

пред еден месец - Курир - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на Конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Груевски со пораки до кандидатите за нов лидер на ВМРО ДПМНЕ

Груевски со пораки до кандидатите за нов лидер на ВМРО-ДПМНЕ

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на Конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Филип Петровски за Плусинфо Невиден притисок и закани врз делегатите пред Конгресот на ВМРО ДПМНЕ

Филип Петровски за Плусинфо: Невиден притисок и закани врз делегатите пред Конгресот на ВМРО-ДПМНЕ

пред еден месец - Либертас - Македонија

Филип T. Петровски, единствениот кандидат за претседател на ВМРО-ДПМНЕ, кој отворено рече дека ќе влезе во битката за лидерската...

Груевски Не овластив никого од кандидатите за лидер на партијата да се повикува на моја поддршка

Груевски: Не овластив никого од кандидатите за лидер на партијата да се повикува на моја поддршка

пред еден месец - Кајгана - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата кој ќе се избира следниот викенд на вонреден Конгрес.

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО ДПМНЕ

Груевски со пораки до кандидатите за нов претседател на ВМРО-ДПМНЕ

пред еден месец - Лидер - Без катеторија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку социјалните мрежи испрати порака до кандидатите за иден претседател на партијата, нивните соработници и делегатите на Конгресот на кој ќе се бира следниот партиски лидер.

Времеплов
x