20
Што се случува во Скопје  за една недела 71 сообраќајка повредени 36 лица

Што се случува во Скопје - за една недела 71 сообраќајка, повредени 36 лица

пред еден месец - Скопје Инфо - Без катеторија

Во текот на изминатите седум дена на подрачјето на Скопје, Одделението за увид на сообраќајни незгоди изврши увид на вкупно 71 сообраќајна незгода.

За една недела 71 сообраќајка во Скопје

За една недела 71 сообраќајка во Скопје

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Во текот на изминатите седум дена на подрачјето на Скопје, Одделението за увид на сообраќајни незгоди изврши увид на вкупно 71 сообраќајна незгода.

За една недела 71 сообраќајка во Скопје

За една недела 71 сообраќајка во Скопје

пред еден месец - Вечер - Скопје

Во текот на изминатите седум дена на подрачјето на Скопје, Одделението за увид на сообраќајни незгоди изврши увид на вкупно 71 сообраќајна незгода.

Хаос на улиците  над 70 сообраќајки се случиле во Скопје

Хаос на улиците - над 70 сообраќајки се случиле во Скопје

пред еден месец - Сител - Македонија

Во текот на изминатите седум дена на подрачјето на Скопје, Одделението за увид на сообраќајни незгоди изврши увид на вкупно 71 сообраќајна незгода.

Повредени 13 лица 15 сообраќајки вчера во Скопје

Повредени 13 лица, 15 сообраќајки вчера во Скопје

пред еден месец - Сител - Македонија

Тринаесет лица биле повредени во осум од вкупно 15 сообраќајки регистрирани во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на СВР Скопје.

Вчера во Скопје 12 сообраќајни незгоди

Вчера во Скопје 12 сообраќајни незгоди

пред еден месец - Курир - Македонија

Четири лица биле полесно повредени во две од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Повредени четири лица 12 сообраќајки вчера во Скопје

Повредени четири лица, 12 сообраќајки вчера во Скопје

пред еден месец - Сител - Македонија

Четири лица биле полесно повредени во две од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Тринаесет лица се повредени вчера во Скопје

Тринаесет лица се повредени вчера во Скопје

пред еден месец - Скопје Инфо - Без катеторија

Тринаесет лица биле повредени во осум од вкупно 15 сообраќајки регистрирани во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на СВР Скопје.

За една недела во Скопје 71 сообраќајка повредени 36 лица

За една недела во Скопје 71 сообраќајка, повредени 36 лица

пред еден месец - Курир - Хроника

Во текот на изминатите седум дена на подрачјето на Скопје, Одделението за увид на сообраќајни незгоди изврши увид на вкупно 71 сообраќајна незгода.

Четири лица се повредени во текот на вчерашниот ден во Скопје

Четири лица се повредени во текот на вчерашниот ден во Скопје

пред еден месец - Скопје Инфо - Без катеторија

Четири лица биле полесно повредени во две од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Во Скопје неделава  71 сообраќајка

Во Скопје неделава – 71 сообраќајка

пред еден месец - A1on - Македонија

Во текот на изминатите седум дена на подрачјето на Скопје, Одделението за увид на сообраќајни незгоди изврши увид на вкупно 71 сообраќајна незгода.

Повредени 13 лица 15 сообраќајки вчера во Скопје

Повредени 13 лица, 15 сообраќајки вчера во Скопје

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

Од МВР информираат дека вчера сообраќајната полиција открила и санкционирала поголем број прекршоци. Деветнаесет возачи се...

Повредени четири лица 12 сообраќајки вчера во Скопје

Повредени четири лица, 12 сообраќајки вчера во Скопје

пред еден месец - +Инфо - Скопје

Четири лица биле полесно повредени во две од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Повредени 13 лица 15 сообраќајки вчера во Скопје

Повредени 13 лица, 15 сообраќајки вчера во Скопје

пред еден месец - +Инфо - Скопје

Тринаесет лица биле повредени во осум од вкупно 15 сообраќајки регистрирани во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на СВР Скопје.

Летаат казни и за пешаците  полицијата не простува за овие прекршоци

Летаат казни и за пешаците - полицијата не простува за овие прекршоци

пред еден месец - Прес 24 - Скопје

Четири лица биле полесно повредени во две од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Полицијата демне на улиците 15 несреќи изминатото деноноќие

Полицијата демне на улиците: 15 несреќи изминатото деноноќие

пред еден месец - Прес 24 - Скопје

Тринаесет лица биле повредени во осум од вкупно 15 сообраќајки регистрирани во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на СВР Скопје.

15 сообраќајки вчера во Скопје

15 сообраќајки вчера во Скопје

пред еден месец - A1on - Македонија

Тринаесет лица биле повредени во осум од вкупно 15 сообраќајки регистрирани во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на СВР Скопје.

Петнаесет несреќи во изминатото деноноќие

Петнаесет несреќи во изминатото деноноќие

пред еден месец - Пулс 24 - Македонија

Тринаесет лица биле повредени во осум од вкупно 15 сообраќајки регистрирани во текот на изминатите 24 часа на подрачјето на СВР Скопје.

12 сообраќајки вчера во Скопје

12 сообраќајки вчера во Скопје

пред еден месец - A1on - Македонија

Четири лица биле полесно повредени во две од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Повредени четири лица 12 сообраќајки вчера во Скопје

Повредени четири лица, 12 сообраќајки вчера во Скопје

пред еден месец - Либертас - Македонија

Четири лица биле полесно повредени во две од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје.

Времеплов
x