20
Скопјани на протест ќе бараат чист воздух

Скопјани на протест ќе бараат чист воздух

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Жителите на главниот град ќе организираат протест поради високото ниво на загаденост на воздухот, а истиот е најавен за утре (сабота, 16 декември) во 12 часот пред Владата на РМ.

Скопјани на протест ќе бараат чист воздух

Скопјани на протест ќе бараат чист воздух

пред еден месец - Вечер - Скопје

Жителите на главниот град ќе организираат протест поради високото ниво на загаденост на воздухот, а истиот е најавен за утре (сабота, 16 декември) во 12 часот пред Владата на РМ.

Скопјани на протест ќе бараат чист воздух

Скопјани на протест ќе бараат чист воздух

пред еден месец - Макфакс - Скопје

Жителите на главниот град ќе организираат протест поради високото ниво на загаденост на воздухот, а истиот е најавен за утре (сабота, 16 декември) во 12 часот пред Владата на РМ.

Утре пред Влада протест поради високата загаденост на воздухот

Утре пред Влада протест поради високата загаденост на воздухот

пред еден месец - A1on - Македонија

Утре во 12 часот пред Владата на Република Македонија ќе се одржи протест поради високата загаденост на воздухот во Скопје.

Скопјани на протест ќе бараат чист воздух

Скопјани на протест ќе бараат чист воздух

пред еден месец - Фаланга - Македонија

Жителите на главниот град ќе организираат протест поради високото ниво на загаденост на воздухот, а тој е најавен за утре (сабота, 16 декември) во 12 часот пред Владата на РМ.

СТАНЕТЕ ЗА ЧИСТ ВОЗДУХ  Утре од 12 часот граѓански протест пред Владата поради енормното загадување

СТАНЕТЕ ЗА ЧИСТ ВОЗДУХ: Утре од 12 часот граѓански протест пред Владата поради енормното загадување

пред еден месец - Курир - Македонија

Станете за чист воздух , под ова мото група на граѓани утре организира протест поради критичното ниво на аерозагадувањето во Скопје и Македонија.

СТАНЕТЕ ЗА ЧИСТ ВОЗДУХ  Протести пред владата утре во 12 часот поради енормното загадување на воздухот

СТАНЕТЕ ЗА ЧИСТ ВОЗДУХ: Протести пред владата утре во 12 часот поради енормното загадување на воздухот!

пред еден месец - Infomax - Македонија

Станете за чист воздух , под ова мото група на граѓани утре организира протест поради критичното ниво на аерозагадувањето во Скопје и Македонија.

Утре  сабота  во 12ч протест за чист воздух пред Владата

Утре (сабота) во 12ч протест за чист воздух пред Владата

пред еден месец - Либертас - Македонија

За утре во 12 часот пред Владата на РМ е најавен протест под мотото „Станете за чист воздух“ поради високото ниво на загаденост на воздухот.

Протест пред Владата за чист воздух

Протест пред Владата за чист воздух!

пред еден месец - Скопје Инфо - Скопје

Воздухот во Скопје веќе неколку денови по ред е екстремно загаден. Според апликацијата „ Квалитет на воздухот“, Скопје вчера со индекс 191 беше најзагаден град во светот.

СЛОБОДЕН УДАР Прваци по задушување

СЛОБОДЕН УДАР Прваци по задушување

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Скопје е прв град по загаденост во светот. Работата не е за машала, но ете, вечните оптимисти ќе речат - па ете, барем во нешто сме први.

Станете за чист воздух    протест утре пред Влада

Станете за чист воздух! – протест утре пред Влада

пред еден месец - Радио МОФ - Без катеторија

Воздухот во Скопје веќе неколку денови по ред е екстремно загаден. Според апликацијата „ Квалитет на воздухот“, Скопје вчера со индекс 191 беше најзагаден град во светот.

ПАДНА ПРВАТА ЖРТВА ОД ЗАГАДЕНИОТ ВОЗДУХ  Жена починала поради сериозни респираторни проблеми предизвикани од загадениот воздух

ПАДНА ПРВАТА ЖРТВА ОД ЗАГАДЕНИОТ ВОЗДУХ: Жена починала поради сериозни респираторни проблеми предизвикани од загадениот воздух!

пред еден месец - Infomax - Македонија

Падна првата жртва на загадениот воздух. Инфомакс дојде до информација дека жена на возраст од 60 – тина години утринава починала како резултата на сериозни респираторни проблеми.

Времеплов
x