20
Доста ве игнориравме  едвај ве чекаме кај нас

Доста ве игнориравме, едвај ве чекаме кај нас!

пред еден месец - Start.mk - Балкан

Пратеничката во Европски парламент Тања Фајон денеска изјави дека поради недостиг на договор во Босна и Херцеговина, како...

Доста ве игнориравме  едвај ве чекаме кај нас

Доста ве игнориравме, едвај ве чекаме кај нас!

пред еден месец - Вечер - Балкан

Пратеничката во Европски парламент Тања Фајон денеска изјави дека поради недостиг на договор во Босна и Херцеговина, како...

Балканските лидери на средба кај Могерини во Брисел

Балканските лидери на средба кај Могерини во Брисел

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Балканските премиери утре се поканети на вечера во ЕУ. Поканата им ја испрати високата претставничка на за надворешна политика Федерика Могерини.

Фајон  Сите со нетрпение ја очекуваат агендата за проширување на ЕУ

Фајон: Сите со нетрпение ја очекуваат агендата за проширување на ЕУ

пред еден месец - A1on - Свет

Пратеничката во Европски парламент Тања Фајон денеска изјави дека поради недостиг на договор во Босна и Херцеговина, како...

НЕФОРМАЛНО  Утре ЕУ ќе ни каже што да правиме

НЕФОРМАЛНО: Утре ЕУ ќе ни каже што да правиме

пред еден месец - Start.mk - Македонија

Европската унија ќе покани балканските премиери на вечерва во Брисел. Поканата на која стои и името на премиерот Заев ја...

НЕФОРМАЛНО  Утре ЕУ ќе ни каже што да правиме

НЕФОРМАЛНО: Утре ЕУ ќе ни каже што да правиме

пред еден месец - Вечер - Македонија

Европската унија ќе покани балканските премиери на вечерва во Брисел. Поканата на која стои и името на премиерот Заев ја...

ТВ 24  Премиерот Заев и премиерите од Западен Балкан утре на средба со Могерини

ТВ 24: Премиерот Заев и премиерите од Западен Балкан утре на средба со Могерини

пред еден месец - Бриф - Македонија

Шефицата на дипломатијата на ЕУ, Федерика Могерини, утре во Брисел, по трети пат на маса ќе ги седне премиерите од западен Балкан.

Заев утре на неформален состанок кај Могерини

Заев утре на неформален состанок кај Могерини

пред еден месец - Сител - Македонија

Embedded video for Заев утре на неформален состанок кај Могерини Европската унија ќе покани балканските премиери на вечерва во Брисел.

Премиерот Заев и премиерите од Западен Балкан утре на средба со Могерини

Премиерот Заев и премиерите од Западен Балкан утре на средба со Могерини

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Шефицата на дипломатијата на ЕУ, Федерика Могерини, утре во Брисел, по трети пат на маса ќе ги седне премиерите од западен Балкан.

Фајон  Сите со нетрпение ја очекуваат агендата за проширување на ЕУ

Фајон: Сите со нетрпение ја очекуваат агендата за проширување на ЕУ

пред еден месец - Курир - Свет

Пратеничката во Европски парламент Тања Фајон денеска изјави дека поради недостиг на договор во Босна и Херцеговина, како...

Фајон  Сите со нетрпение ја очекуваат агендата за проширување на ЕУ

Фајон: Сите со нетрпение ја очекуваат агендата за проширување на ЕУ

пред еден месец - Сител - Свет

Пратеничката во Европски парламент Тања Фајон денеска изјави дека поради недостиг на договор во Босна и Херцеговина, како...

Фајон  Сите со нетрпение ја очекуваат агендата за проширување на ЕУ

Фајон: Сите со нетрпение ја очекуваат агендата за проширување на ЕУ

пред еден месец - +Инфо - Свет

Пратеничката во Европски парламент Тања Фајон денеска изјави дека поради недостиг на договор во Босна и Херцеговина, како...

Заев утре на неформален состанок со премиерите од Западен Балкан кај Могерини

Заев утре на неформален состанок со премиерите од Западен Балкан кај Могерини

пред еден месец - 24 вести - Македонија

Премиерот Зоран Заев заедно со премиерите од земјите од Западен Балкан утревечер во Брисел ќе присуствува на неформален состанок на покана на високата претставничка на ЕУ Федерика Могерини.

Заев и лидерите од земјите од Западен Балкан утре на неформален состанок кај Могерини

Заев и лидерите од земјите од Западен Балкан утре на неформален состанок кај Могерини

пред еден месец - Прес 24 - Македонија

Премиерот Зоран Заев заедно и премиерите од земјите од Западен Балкан утревечер во Брисел ќе присуствуваат на неформален состанок на покана на високата претставничка на ЕУ Федерика Могерини.

Заев утре кај Могерини: Шефицата на дипломатијата на ЕУ ги собира балканските лидери

пред еден месец - ТВ Нова - Македонија

Премиерот Зоран Заев заедно со премиерите од земјите од Западен Балкан утревечер во Брисел ќе присуствува на неформален состанок на покана на високата претставничка на ЕУ Федерика Могерини.

Заев утре на неформален состанок со премиерите од Западен Балкан кај Могерини

Заев утре на неформален состанок со премиерите од Западен Балкан кај Могерини

пред еден месец - +Инфо - Македонија

Премиерот Зоран Заев заедно со премиерите од земјите од Западен Балкан утревечер во Брисел ќе присуствува на неформален состанок на покана на високата претставничка на ЕУ Федерика Могерини.

Заев утре на неформален состанок со премиерите од Западен Балкан кај Могерини

Заев утре на неформален состанок со премиерите од Западен Балкан кај Могерини

пред еден месец - Канал 5 - Македонија

На третиот неформален состанок на премиерите со Могерини ќе стане збор за актуелните настани во регионот и за перспективите...

Заев утре на неформален состанок со премиерите од Западен Балкан кај Могерини

Заев утре на неформален состанок со премиерите од Западен Балкан кај Могерини

пред еден месец - Сител - Македонија

Премиерот Зоран Заев заедно со премиерите од земјите од Западен Балкан утревечер во Брисел ќе присуствува на неформален состанок на покана на високата претставничка на ЕУ Федерика Могерини.

Заев утре на неформален состанок со премиерите од Западен Балкан кај Могерини

Заев утре на неформален состанок со премиерите од Западен Балкан кај Могерини

пред еден месец - A1on - Македонија

Премиерот Зоран Заев заедно со премиерите од земјите од Западен Балкан утревечер во Брисел ќе присуствува на неформален состанок на покана на високата претставничка на ЕУ Федерика Могерини.

Заев утре на неформален состанок со премиерите од Западен Балкан кај Могерини

Заев утре на неформален состанок со премиерите од Западен Балкан кај Могерини

пред еден месец - Канал 77 - Македонија

Премиерот, Зоран Заев заедно со премиерите од земјите од Западен Балкан утревечер во Брисел ќе присуствува на неформален состанок на покана на високата претставничка на ЕУ Федерика Могерини.

Балканските премиери на вечера кај Могерини  тема ЕУ стратегијата

Балканските премиери на вечера кај Могерини, тема ЕУ стратегијата

пред еден месец - Нова ТВ - Македонија

Балканските премиери утре се поканети на вечера во ЕУ. Поканата им ја испрати високата претставничка на за надворешна политика Федерика Могерини.

Заев утре на неформален состанок со премиерите од Западен Балкан кај Могерини

Заев утре на неформален состанок со премиерите од Западен Балкан кај Могерини

пред еден месец - Либертас - Македонија

Премиерот Зоран Заев заедно со премиерите од земјите од Западен Балкан утревечер во Брисел ќе присуствува на неформален состанок на покана на високата претставничка на ЕУ Федерика Могерини.

Времеплов
x