20
СДСМ Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли

СДСМ: Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли

пред една недела - Сител - Македонија

Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли, граѓаните ги препознаваат лажните вести. Информациите...

СДСМ Повеќејазичните табли се поставени одамна

СДСМ: Повеќејазичните табли се поставени одамна

пред една недела - Start.mk - Македонија

Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли, велат од владејачката СДСМ. „Информациите за...

СДСМ Повеќејазичните табли се поставени одамна

СДСМ: Повеќејазичните табли се поставени одамна

пред една недела - Вечер - Македонија

Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли, велат од владејачката СДСМ. „Информациите за...

СДСМ Повеќејазичните табли се поставени одамна

СДСМ: Повеќејазичните табли се поставени одамна

пред една недела - Макфакс - Македонија

Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли, велат од владејачката СДСМ. „Информациите за...

СДСМ Неточни информациите за повеќејазичните табли

СДСМ: Неточни информациите за повеќејазичните табли

пред една недела - Прес 24 - Македонија

Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли, граѓаните ги препознаваат лажните вести, велат денеска од СДСМ.

СДСМ  Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли

СДСМ : Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли

пред една недела - Канал 5 - Македонија

Повеќејазичните информативни табли и патокази што денеска се објавени во неколку медиуми се поставени многу одамна, а граѓаните извесен период сведочат за нивното постоење.

СДСМ Нема да се поставуваат нови повеќејазични табли

СДСМ: Нема да се поставуваат нови повеќејазични табли

пред една недела - +Инфо - Македонија

Информациите објавени во одредени медиуми за наводно поставување на повеќејазични табли денеска, пред институциите или на патиштата низ државата, се целосно неточни и истите претставуваат класични лажни вести, велат од СДСМ.

СДСМ Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли

СДСМ: Неточни се информациите за наводно поставување на нови повеќејазични табли

пред една недела - A1on - Македонија

„Информациите објавени во одредени медиуми за наводно поставување на повеќејазични табли денеска, пред институциите или на патиштата низ државата, се целосно неточни и истите претставуваат класични лажни вести.

СДСМ Информациите за двојазични табли се класични лажни вести

СДСМ: Информациите за двојазични табли се класични лажни вести

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Информациите објавени во одредени медиуми за наводно поставување на повеќејазични табли денеска, пред институциите или на патиштата низ државата, се целосно неточни и  претставуваат класични лажни вести, велат од СДСМ.

СДСМ Инфомациите за двојазични табли се класични лажни вести

СДСМ: Инфомациите за двојазични табли се класични лажни вести

пред една недела - Нова ТВ - Македонија

Информациите објавени во одредени медиуми за наводно поставување на повеќејазични табли денеска, пред институциите или на патиштата низ државата, се целосно неточни и  претставуваат класични лажни вести, велат од СДСМ.

СДСМ Повеќејазичните табли се поставени одамна

СДСМ: Повеќејазичните табли се поставени одамна

пред една недела - Кајгана - Македонија

Неточни се информациите за наводно поставување нови повеќејазични табли, велат од владејачкиот СДСМ. „Информациите за наводно...

СДСМ Информациите за двојазични табли се класични лажни вести

СДСМ: Информациите за двојазични табли се класични лажни вести

пред една недела - Либертас - Македонија

Информациите објавени во одредени медиуми за наводно поставување на повеќејазични табли денеска, пред институциите или на патиштата низ државата, се целосно неточни и  претставуваат класични лажни вести, велат од СДСМ.

Времеплов
x