20
Протест на исклучените од системот за парно греење

Протест на исклучените од системот за парно греење

пред една недела - Алфа - Македонија

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест.

149 протест на исклучените од системот за парно греење

149 протест на исклучените од системот за парно греење

пред една недела - Вечер - Македонија

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест.

149 протест на исклучените од системот за парно греење

149 протест на исклучените од системот за парно греење

пред една недела - Макфакс - Македонија

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест.

Денеска исклучените од системот на Топлификација ќе го одржат 149 от протест

Денеска исклучените од системот на Топлификација ќе го одржат 149-от протест

пред една недела - Скопје Инфо - Без катеторија

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест.

149 протест на исклучените од системот за парно греење

149 протест на исклучените од системот за парно греење

пред една недела - Start.mk - Македонија

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест.

Исклучените од системот за парно греење на 149 ти протест

Исклучените од системот за парно греење на 149-ти протест

пред една недела - Денар - Економија

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест.

149 Протест на исклучените од системот за парно греење

149 Протест на исклучените од системот за парно греење

пред една недела - 24 вести - Македонија

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест.

Протест на исклучените од системот за парно греење

Протест на исклучените од системот за парно греење

пред една недела - A1on - Македонија

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест.

149 протест на исклучените од системот за парно греење

149 протест на исклучените од системот за парно греење

пред една недела - Канал 77 - Македонија

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест.

Протест на исклучените од системот на Топлификација по 149 ти пат

Протест на исклучените од системот на Топлификација по 149-ти пат

пред една недела - Радио МОФ - Без катеторија

И денеска, како изминатите 149 саботи, во центарот на Скопје ќе протестираат лицата исклучени од системот на Топлификација, кои мора да плаќаат сметки иако не користат централно греење.

Времеплов
x