20
Булевар во Скопје ќе го носи името на Есма Реџепова

Булевар во Скопје ќе го носи името на Есма Реџепова

пред една недела - Пулс 24 - Сцена

Кралицата на ромската песна, славната скопјанка Есма Реџепова-Теодосиевска, наскоро во Скопје ќе добие булевар кој ќе го носи нејзиното име.

Булевар во Скопје ќе се именува по Есма Реџепова

Булевар во Скопје ќе се именува по Есма Реџепова

пред една недела - +Инфо - Скопје

Кралицата на ромската песна, славната скопјанка Есма Реџепова-Теодосиевска, наскоро во Скопје ќе добие булевар кој ќе го носи нејзиното име.

Булевар во Скопје ќе го носи името на Есма Реџепова

Булевар во Скопје ќе го носи името на Есма Реџепова

пред една недела - MK News - Македонија

Кралицата на ромската песна, славната скопјанка Есма Реџепова-Теодосиевска, наскоро во Скопје ќе добие булевар кој ќе го носи нејзиното име.

Булевар во Скопје ќе го носи името на Есма Реџепова

Булевар во Скопје ќе го носи името на Есма Реџепова

пред една недела - Лидер - Без катеторија

Кралицата на ромската песна, славната скопјанка Есма Реџепова-Теодосиевска, наскоро во Скопје ќе добие булевар кој ќе го носи нејзиното име.

Скопје ќе добие булевар  Есма Реџепова

Скопје ќе добие булевар „Есма Реџепова“

пред една недела - Репортер - Сцена

Почината кралица на ромската музика Есма Реџепова-Теодосиевска наскоро ќе добие булевар во Скопје што ќе го носи нејзиното име.

Времеплов
x