20
Граѓаните од источниот регион приморани да одат во Скопје или Струмица за комопјутерска томографија

Граѓаните од источниот регион приморани да одат во Скопје или Струмица за комопјутерска томографија

пред 6 дена - Алфа - Македонија

За прегледи на Компјутерска томографија пациентите од Истокот се приморани наместо во Штип, истите да ги прават во Струмица или Скопје.

Дотраени и ненавремено сервисирани апарати ги пренасочуваат пацинетите од истокот кон Скопје

Дотраени и ненавремено сервисирани апарати ги пренасочуваат пацинетите од истокот кон Скопје

пред 6 дена - Сител - Македонија

Embedded video for Дотраени и ненавремено сервисирани апарати ги пренасочуваат пацинетите од истокот кон Скопје Пациенти...

Во штипската Клиничка болница не работи Компјутерскиот томограф

Во штипската Клиничка болница не работи Компјутерскиот томограф

пред 6 дена - +Инфо - Македонија

Компјутерскиот томограф во штипската Клиничка болница е расипан, па пациентите од источниот регион мора овие прегледи да ги вршат на томографите во болницата во Струмица или во Клиничкиот центар во Скопје.

Апаратите во штипската болница не се сервисирале навремено

Апаратите во штипската болница не се сервисирале навремено

пред 6 дена - Канал 5 - Македонија

Во моментов надвор од употреба се Компјутерскиот томограф и апаратот за факометода наменет за лекување на очни болести. Бидејќи...

Не работи томографот во штипската Клиничка болница

Не работи томографот во штипската Клиничка болница

пред 6 дена - Нова ТВ - Македонија

Клиничка болница Штип фото: Нова Македонија Компјутерскиот томограф во штипската Клиничка болница е расипан, па пациентите од источниот регион мора овие прегледи да ги вршат на томографите во болницата во Струмица или во Клиничкиот центар во Скопје.

Во штипската Клиничка болница не работи компјутерскиот томограф

Во штипската Клиничка болница не работи компјутерскиот томограф

пред 6 дена - Либертас - Македонија

Компјутерскиот томограф во штипската Клиничка болница е расипан, па пациентите од источниот регион мора овие прегледи да ги вршат на томографите во болницата во Струмица или во Клиничкиот центар во Скопје.

Времеплов
x