20
Меркел во Холандија е попозната од Хитлер

Меркел во Холандија е попозната од Хитлер

пред 3 дена - Start.mk - Свет

Германската канцеларка Ангела Меркел е попозната е меѓу холандските ученици од нацистичкиот водач Адолф Хитлер, покажува истражувањето објавено во петокот.

Меркел во Холандија е попозната од Хитлер

Меркел во Холандија е попозната од Хитлер

пред 3 дена - Вечер - Свет

Германската канцеларка Ангела Меркел е попозната е меѓу холандските ученици од нацистичкиот водач Адолф Хитлер, покажува истражувањето објавено во петокот.

Во холандските училишта Меркел е попозната од Хитлер

Во холандските училишта Меркел е попозната од Хитлер

пред 4 дена - Макфакс - Свет

Германската канцеларка, Ангела Меркел, е подобро позната меѓу холандските ученици дури и од нацистичкиот лидер, Адолф Хитлер, покажаа најновите истражувањата.

Во холандските училишта Меркел е попозната од Хитлер

Во холандските училишта Меркел е попозната од Хитлер

пред 4 дена - A1on - Свет

Германската канцеларка, Ангела Меркел, е подобро позната меѓу холандските ученици дури и од нацистичкиот лидер, Адолф Хитлер, покажаа најновите истражувањата.

Во холандските училишта Меркел е попозната од Хитлер

Во холандските училишта Меркел е попозната од Хитлер

пред 4 дена - Кајгана - Свет

Германската канцеларка, Ангела Меркел, е подобро позната меѓу холандските ученици дури и од нацистичкиот лидер, Адолф Хитлер, покажаа најновите истражувања.

Времеплов
x