20
Во Индија потона траект со ученици

Во Индија потона траект со ученици

пред 3 дена - Сител - Свет

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати, соопшти денеска полицијата.

Во Индија потона траект со ученици  двајца удавени

Во Индија потона траект со ученици, двајца удавени

пред 4 дена - Алфа - Свет

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати, соопшти денеска полицијата.

Потона траект со ученици во Индија

Потона траект со ученици во Индија

пред 3 дена - Макфакс - Свет

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати.

Потона траект со ученици во Индија

Потона траект со ученици во Индија

пред 3 дена - Вечер - Свет

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати.

Потона траект со ученици во Индија

Потона траект со ученици во Индија

пред 3 дена - Start.mk - Свет

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати.

Во Индија потона траект со ученици  двајца удавени

Во Индија потона траект со ученици, двајца удавени

пред 4 дена - +Инфо - Свет

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати, соопшти денеска полицијата.

Во Индија потона траект со ученици

Во Индија потона траект со ученици

пред 4 дена - A1on - Свет

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати, соопшти денеска полицијата.

Во Индија потона траект со ученици

Во Индија потона траект со ученици

пред 4 дена - Пулс 24 - Свет

Индиски ферибот, кој превезувал деца од училишна возраст потона во Арапското Море, при што двајца ученици се удавија, а шестмина се сметаат за исчезнати, соопшти денеска полицијата.

Времеплов
x