20
САД издадоа предупредување поради можни закани од тероризам на Косово

САД издадоа предупредување поради можни закани од тероризам на Косово

пред 3 дена - Фаланга - Без катеторија

Американскиот Стејт департмент ги предупреди своите државјани кои планираат да патуваат на Косово да бидат дополнително внимателни поради закани од тероризам.

Стејт департментот предупредува на опасност од тероризам во Косово

Стејт департментот предупредува на опасност од тероризам во Косово

пред 3 дена - Start.mk - Балкан

Американскиот Стејт департмент ги предупреди државјаните на САД кои планираат да патуваат во Косово де бидат дополнително внимателни поради опасност од тероризам.

Стејт департментот предупредува на опасност од тероризам во Косово

Стејт департментот предупредува на опасност од тероризам во Косово

пред 3 дена - Вечер - Балкан

Американскиот Стејт департмент ги предупреди државјаните на САД кои планираат да патуваат во Косово де бидат дополнително внимателни поради опасност од тероризам.

Стејт департментот предупредува на опасност од тероризам во Косово

Стејт департментот предупредува на опасност од тероризам во Косово

пред 3 дена - Макфакс - Балкан

Американскиот Стејт департмент ги предупреди државјаните на САД кои планираат да патуваат во Косово де бидат дополнително внимателни поради опасност од тероризам.

Стејт департментот предупредува на опасност од тероризам во Косово

Стејт департментот предупредува на опасност од тероризам во Косово

пред 3 дена - A1on - Балкан

Американскиот Стејт департмент ги предупреди државјаните на САД кои планираат да патуваат во Косово де бидат дополнително внимателни поради опасност од тероризам.

САД со преупредување  На Косово можен е терористички напад

САД со преупредување: На Косово можен е терористички напад!

пред 4 дена - Start.mk - Балкан

"Терористите можат да нападнат со мало или без никакво преупреување, на туристички локации, транспортни центри, пазари,..

САД со преупредување  На Косово можен е терористички напад

САД со преупредување: На Косово можен е терористички напад!

пред 4 дена - Вечер - Балкан

"Терористите можат да нападнат со мало или без никакво преупреување,на туристички локации, транспортни центри, пазари,...

САД издадоа предупредување поради можни закани од тероризам на Косово

САД издадоа предупредување поради можни закани од тероризам на Косово

пред 4 дена - Нова ТВ - Свет

Американскиот Стејт департмент ги предупреди своите државјани кои планираат да патуваат на Косово да бидат дополнително внимателни поради закани од тероризам.

Турција ги предупредува граѓаните  Не патувајте во Америка ќе има терористички напади

Турција ги предупредува граѓаните: Не патувајте во Америка ќе има терористички напади

пред 5 дена - Сител - Свет

Според информациите на „Дејли Сабах“, Турција издала предупредување до нејзините државјани да не патуваат во САД поради зголемената опасност од терористички напади.

Турција ги предупреди своите граѓани на можни напади во САД

пред 5 дена - Фама - Свет

Според информациите на „Дејли Сабах“, Турција издала предупредување до нејзините државјани да не патуваат во САД поради зголемената опасност од терористички напади.

Времеплов
x