20
Повеќе новинари од граѓани на денешниот протест против загадувањето

Повеќе новинари од граѓани на денешниот протест против загадувањето

пред 4 дена - Start.mk - Македонија

На денешниот протест пред Владата на Република Македонија во Скопје, педесетина граѓани протестираа против загадувањето на воздухот.

Повеќе новинари од граѓани на денешниот протест против загадувањето

Повеќе новинари од граѓани на денешниот протест против загадувањето

пред 4 дена - Вечер - Македонија

На денешниот протест пред Владата на Република Македонија во Скопје, педесетина граѓани протестираа против загадувањето на воздухот.

Повеќе новинари од граѓани на денешниот протест против загадувањето

Повеќе новинари од граѓани на денешниот протест против загадувањето

пред 4 дена - Макфакс - Македонија

На денешниот протест пред Владата на Република Македонија во Скопје педесетина граѓани протестираа против загадувањето на воздухот.

Повеќе новинари од граѓани на денешниот протест против загадувањето

Повеќе новинари од граѓани на денешниот протест против загадувањето

пред 4 дена - A1on - Македонија

На денешниот протест пред Владата на Република Македонија во Скопје, педесетина граѓани протестираа против загадувањето на воздухот.

Граѓани протестираа против загадувањето

пред 4 дена - Либертас - Македонија

Педесетина граѓани протестираа пред Владата против загадувањето на воздухот, пренесе а1он. „Власта и сегашната и поранешната...

Времеплов
x