20
За викендите повторно експресен воз Гевгелија Солун

За викендите повторно експресен воз Гевгелија-Солун

пред 7 дена - Сител - Македонија

Повторно е воспоставен патничкиот железнички сообраќај помеѓу Македонија и Грција, кој беше во прекин, но само за викендите, информираше МВР.

Само за викендите директен воз до Солун

Само за викендите директен воз до Солун

пред 7 дена - Алфа - Македонија

Во сабота и недела возот ќе сообраќа според важечиот возен ред од Белград до Солун и обратно. Грчките железници ги известиле...

Експресна железничка линија меѓу Гевгелија и Солун само за викендите

Експресна железничка линија меѓу Гевгелија и Солун само за викендите

пред 7 дена - A1on - Македонија

Од МВР информираат дека почнувајќи од вчера (13-ти јануари) на неопределено време и само за викендите, ќе биде воспоставен патничкиот железнички сообраќај меѓу Република Македонија и Република Грција, кој досега беше во прекин.

Експресна железничка линија меѓу Гевгелија и Солун само за викендите

Експресна железничка линија меѓу Гевгелија и Солун само за викендите

пред 7 дена - Start.mk - Македонија

Од МВР информираат дека почнувајќи од вчера (13-ти јануари) на неопределено време и само за викендите, ќе биде воспоставен патничкиот железнички сообраќај меѓу Република Македонија и Република Грција, кој досега беше во прекин.

Експресна железничка линија меѓу Гевгелија и Солун само за викендите

Експресна железничка линија меѓу Гевгелија и Солун само за викендите

пред 7 дена - Вечер - Македонија

Од МВР информираат дека почнувајќи од вчера (13-ти јануари) на неопределено време и само за викендите, ќе биде воспоставен патничкиот железнички сообраќај меѓу Република Македонија и Република Грција, кој досега беше во прекин.

Експресна железничка линија меѓу Гевгелија и Солун само за викендите

Експресна железничка линија меѓу Гевгелија и Солун само за викендите

пред 7 дена - Макфакс - Македонија

Од МВР информираат дека почнувајќи од вчера (13-ти јануари) на неопределено време и само за викендите, ќе биде воспоставен патничкиот железнички сообраќај меѓу Република Македонија и Република Грција, кој досега беше во прекин.

За викендите повторно експресен воз Гевгелија Солун

За викендите повторно експресен воз Гевгелија-Солун

пред 7 дена - Прес 24 - Економија

Повторно е воспоставен патничкиот железнички сообраќај помеѓу Македонија и Грција, кој беше во прекин, но само за викендите, информираше МВР.

Само за викендите директен воз до Солун

Само за викендите директен воз до Солун

пред 7 дена - +Инфо - Македонија

Грчките железници ги известиле МЖ Транспорт дека експресниот воз 334/335 кој сообраќа на релацијата Солун -Белград и обратно од 12 јануари 2018 во деновите од понеделник до петок ќе сообраќа само до Гевгелија наместо до Солун и обратно.

За викендите повторно експресен воз Гевгелија Солун и обратно

За викендите повторно експресен воз Гевгелија-Солун и обратно

пред 7 дена - Канал 5 - Македонија

Во работните денови, од понеделник до петок, експресните возови од Гевгелија кон Солун и обратно нема да сообраќаат, туку начинот на превоз на патниците ќе се одвива како и досега со автобуски превоз.

За викендите повторно експресен воз Гевгелија Солун

За викендите повторно експресен воз Гевгелија-Солун

пред 7 дена - Бриф - Македонија

Повторно е воспоставен патничкиот железнички сообраќај помеѓу Македонија и Грција, кој беше во прекин, но само за викендите.

Повторно активиран возот од Гевгелија до Солун  но само во викендите

Повторно активиран возот од Гевгелија до Солун, но само во викендите

пред 7 дена - Нова ТВ - Македонија

Од МВР информираат дека почнувајќи од 13 јануари на неопределено време и само за викендите, ќе биде воспоставен патничкиот железнички сообраќај меѓу Република Македонија и Република Грција, кој досега беше во прекин.

Директен воз до Солун само за викендите

Директен воз до Солун само за викендите

пред 7 дена - Лидер - Без катеторија

Грчките железници ги известиле МЖ Транспорт дека експресниот воз 334/335 кој сообраќа на релацијата Солун -Белград и обратно од 12 јануари 2018 во деновите од понеделник до петок ќе сообраќа само до Гевгелија, наместо до Солун и обратно.

Во викендите повторно експресен воз Гевгелија Солун

Во викендите повторно експресен воз Гевгелија-Солун

пред 7 дена - Либертас - Македонија

Повторно е воспоставен патничкиот железнички сообраќај помеѓу Македонија и Грција, но само за викендите. Како што стои во...

Времеплов
x