20
Проневера во висина 800 милиони денари во фабриката за кабли неготино

Проневера во висина 800 милиони денари во фабриката за кабли неготино

пред 4 дена - 24 вести - Македонија

Полициската станица Неготино поднесе кривична пријава против пет лица поради постоење основи на сомнение дека извршиле продолжено...

Цело раководство на Фабриката за кабли од Неготино осомничено за криминал

Цело раководство на Фабриката за кабли од Неготино осомничено за криминал

пред 4 дена - MK News - Македонија

Полициската станица Неготино поднесе кривична пријава против пет лица поради постоење основи на сомнение дека извршиле продолжено...

Незаконитости со штета од над 800 милиони денари во Фабриката за кабли Неготино

Незаконитости со штета од над 800 милиони денари во Фабриката за кабли Неготино

пред 4 дена - Канал 5 - Македонија

Со кривичната пријава се опфатени Г.Х. (47), генерален директор на АД „ФКН“ (Фабрика за кабли Неготино), Ј.Ј. (37), претседател на Одборот на директори на АД „ФКН“, К.

Раководни лица во Фабриката за кабли Неготино обвинети за намерно предизвикување стечај

Раководни лица во Фабриката за кабли Неготино обвинети за намерно предизвикување стечај

пред 4 дена - Start.mk - Македонија

Пет лица од раководството на Фабриката за кабли во Неготино (ФКН), од кои четворица државјани на Бугарија, заработија кривични пријави поради несовесно работење и злуопотреба на службената положба.

Раководни лица во Фабриката за кабли Неготино обвинети за намерно предизвикување стечај

Раководни лица во Фабриката за кабли Неготино обвинети за намерно предизвикување стечај

пред 4 дена - Вечер - Македонија

Пет лица од раководството на Фабриката за кабли во Неготино (ФКН), од кои четворица државјани на Бугарија, заработија кривични пријави поради несовесно работење и злуопотреба на службената положба.

Раководни лица во Фабриката за кабли Неготино обвинети за намерно предизвикување стечај

Раководни лица во Фабриката за кабли Неготино обвинети за намерно предизвикување стечај

пред 4 дена - Макфакс - Македонија

Пет лица од раководството на Фабриката за кабли во Неготино (ФКН), од кои четворица државјани на Бугарија, заработија кривични пријави поради несовесно работење и злуопотреба на службената положба.

Раководни лица во Фабриката за кабли Неготино обвинети за намерно предизвикување стечај

Раководни лица во Фабриката за кабли Неготино обвинети за намерно предизвикување стечај

пред 4 дена - A1on - Македонија

Пет лица од раководството на Фабриката за кабли во Неготино (ФКН), од кои четворица државјани на Бугарија, заработија кривични пријави поради несовесно работење и злуопотреба на службената положба.

МВР  Намерно предизвикан стечај и штета од над 800 милиони денари во Фабриката за кабли Неготино

МВР: Намерно предизвикан стечај и штета од над 800 милиони денари во Фабриката за кабли Неготино

пред 4 дена - еМАГАЗИН - Економија

Полициската станица Неготино поднесе кривична пријава против пет лица поради постоење основи на сомнение дека извршиле продолжено...

Цело раководство на Фабриката за кабли од Неготино осомничено за криминал

Цело раководство на Фабриката за кабли од Неготино осомничено за криминал

пред 4 дена - +Инфо - Македонија

Полициската станица Неготино поднесе кривична пријава против пет лица поради постоење основи на сомнение дека извршиле продолжено...

Раководството на Фабриката за кабли од Неготино осомничено за: „злуопотреба на службената положба и овластување“, „намерно предизвикување стечај“, „оштетување или повластување на доверители“ итн.

пред 4 дена - Либертас - Македонија

Полициската станица Неготино поднесе кривична пријава против пет лица поради постоење основи на сомнение дека извршиле продолжено...

Времеплов
x