20
1 2 3 4 5 6 7 
Хороскоп за понеделник 20 11 2017

Хороскоп за понеделник (20.11.2017)

пред 20 часа - Без катеторија

Овен Сакате голем дел од идеите и плановите да ги спроведете на дело, а не сте свесни за можностите. Бидете внимателни, бидејќи може целосно да се исцрпите.

Хороскоп за сабота 18 11 2017

Хороскоп за сабота (18.11.2017)

пред 3 дена - Без катеторија

Овен Во фаза сте на вљубување и потреба за уметничко истражување. Искористете ја поддршката на планетите, тргнете во освојување.

Хороскоп за петок 17 11 2017

Хороскоп за петок (17.11.2017)

пред 4 дена - Без катеторија

Овен Можни се нови случувања на деловната сцена што дополнително ќе ја комплицираат вашата соработничка и статусна позиција.

Хороскоп за четврток 16 11 2017

Хороскоп за четврток (16.11.2017)

пред 5 дена - Без катеторија

ОВЕН Заедно со целата одговорност што ја изразувате, не можете во потполност да ги задоволите сите свои соработници. Некој...

Хороскоп за среда 15 11 2017

Хороскоп за среда (15.11.2017)

пред 6 дена - Без катеторија

Овен Бидејќи не се трудите ништо да промените, не надевајте се на промени. Се нервирате и напнати сте. Потрудете се да сфатите каде сте згрешиле, а потоа надевајте се на успех.

Хороскоп за вторник 14 11 2017

Хороскоп за вторник (14.11.2017)

пред 7 дена - Без катеторија

ОВЕН Упорни сте, а тоа посебно ќе дојде до израз денеска. Би требало да го насочите вниманието во тој правец. Запомнете дека с уште напредувате.

Хороскоп за понеделник 13 11 2017

Хороскоп за понеделник (13.11.2017)

пред една недела - Без катеторија

Овен Доколку некој ви прави дополнителни проблеми, подсетете ги своите соработници на основните правила за професионално однесување и не дозволувајте за вас да се зборува на погрешен начин.

Хороскоп за недела 12 11 2017

Хороскоп за недела (12.11.2017)

пред една недела - Без катеторија

ОВЕН Ќе слушнете добри вести од некој пријател, а тоа се однесува на пари. Ќе влезете во еден деловен потфат кој ќе ви донесе голема заработувачка.

Хороскоп за сабота 11 11 2017

Хороскоп за сабота (11.11.2017)

пред една недела - Без катеторија

Овен Од вас се бара максимална концентрација ако сакате да ги избегнете материјалните загуби. Бидејќи сте личност која умее да владее со ситуацијата и да извлече максимална корист, успехот нема да изостане.

Хороскоп за петок 11 11 2017

Хороскоп за петок (11.11.2017)

пред една недела - Без катеторија

Овен Од вас се бара максимална концентрација ако сакате да ги избегнете материјалните загуби. Бидејќи сте личност која умее да владее со ситуацијата и да извлече максимална корист, успехот нема да изостане.

Влијанието на промените на времето врз нашето здравје

Влијанието на промените на времето врз нашето здравје

пред една недела - Живот

Температурните промени имаат влијание како на нашето расположение, така и на комплетното функционирање на нашиот организам.

Неколку едноставни начини за успешно отстранување на расцветаните врвови од вашата коса

Неколку едноставни начини за успешно отстранување на расцветаните врвови од вашата коса

пред една недела - Живот

Редовната посета на фризер не е сосема доволна за да се справите со расцветаните врвови на вашата коса. Тие бараат многу повеќе внимание и грижа, особено во текот на летото.

Ефикасни лекови против рчење

Ефикасни лекови против ‘рчење

пред една недела - Живот

‘Рчењето е непријатна појава која може да го наруши спиењето и да предизвика болки во грлото. Доколку и вие го имате овој проблем и сакате на природен начин да се решите од него, тогаш пробајте ги овие домашни производи.

Бебе се смее заразно додека неговиот татко дува глуварче

Бебе се смее заразно додека неговиот татко дува глуварче

пред една недела - Сцена

Заразното смеење на ова 13-месечно бебенце, кое за првпат го гледа татко си како дува глуварче, ќе ве обземе и вас. „ Еве зошто е прекрасно да се биде татко.

Хороскоп за петок 10 11 2017

Хороскоп за петок (10.11.2017)

пред една недела - Без катеторија

Овен Вредно работите за да ги остварите целите, било материјални, било духовни. Бидејќи сте многу друштвени и толерантни, ве очекува еден многу пријатен и комуникативен ден.

1 2 3 4 5 6 7