20
1 2 3 4 5 6 7 
Health Fitness  Wellness Expo 2017  Гратис влезници

Health, Fitness & Wellness Expo 2017 – Гратис влезници

пред 4 дена - Здравје

Бидјеќи интересот за настанот е огромен, сакаме нашите драги читатели да ги наградиме со гратис влезници за двата дена за...

Денови НА Македонскиот МЕД

Денови НА Македонскиот МЕД

пред 6 дена - Здравје

Weight / Fitness / Wellness Локација: Улица Македонија - Скопје Држава: Македонија Датум: Четврток, 21 Септември, 2017 - 11:00 Контакт Web / Facebook: https://www.

Меморијален марш Филип Чакаров  човекот планина

Меморијален марш „Филип Чакаров - човекот планина“

пред 6 дена - Здравје

Mountain Локација: Планинарски дом Караџица Држава: Македонија Датум: Сабота, 21 Октомври, 2017 - 05:00 Контакт Web / Facebook: https://www.

Вселена  информативна средба за детска едукативна програма

Вселена - информативна средба за детска едукативна програма

пред 6 дена - Здравје

More Sports & Disciplines Локација: Галерија Акантус / Acanthus Gallery Држава: Македонија Датум: Среда, 20 Септември, 2017 - 18:00 Контакт Web / Facebook: https://www.

Health Fitness  Wellness Expo #3

Health, Fitness & Wellness Expo #3

пред 6 дена - Здравје

Weight / Fitness / Wellness Локација: Терен на ФК. Работнички - Градски Парк, Скопје Држава: Македонија Датум: Сабота, 23 Септември, 2017 - 11:00 Контакт Web / Facebook: https://www.

Дознајте што се ќе се случува на третото издание на Health Fitness  Wellness Expo

Дознајте што се’ ќе се случува на третото издание на Health, Fitness & Wellness Expo!

пред 6 дена - Здравје

Оваа година, покрај одличната промена на локацијата – на отворено, третото издание на овој исклучителен настан ќе понуди и одлична, најбогата програма до сега, со мнгоу, многу активности (дури над 70!).

Кучково Мбр#119

Кучково Мбр#119

пред 6 дена - Здравје

Cycling & Roller Локација: Кучково Држава: Македонија Датум: Недела, 24 Септември, 2017 - 09:00 Контакт Web / Facebook: https://www.

Скопје трча 10КМ  Skopje Run 10K

Скопје трча 10КМ - Skopje Run 10K

пред 6 дена - Здравје

Gymnastics & Athletics Локација: Скопје Држава: Македонија Датум: Недела, 8 Октомври, 2017 - 09:00 Контакт Web / Facebook: http://www.

Фабрика за играње  нова креативна програма за предшколски деца

Фабрика за играње - нова креативна програма за предшколски деца

пред 6 дена - Здравје

More Sports & Disciplines Локација: Скопје - Public Room Држава: Македонија Датум: Сабота, 23 Септември, 2017 - 11:00 Контакт Web / Facebook: https://www.

Почуствувај ја легендата истрчај го митот

Почуствувај ја легендата, истрчај го митот!

пред 6 дена - Здравје

Традиционално програмата на настанот во себе вклучува повеќе трки со различна должина и висинско искачување. Прилагодени...

За да се стане успешна спортистка потребно е да се има желба посветеност и упорност

За да се стане успешна спортистка потребно е да се има желба, посветеност и упорност

пред 6 дена - Здравје

1. Од каде љубовта кон пливањето? Љубовта кон пливањето ја имам уште од малечка бидејќи водата многу ме привлекува. 2. Со...

Почна пријавувањето за Скопски маратон 2018

Почна пријавувањето за Скопски маратон 2018

пред 7 дена - Здравје

Датумот на одржувањето на маратонот е 6ти мај 2018 година, а од четврток, 14.09.2017, со почеток во 10.00 часот официјално започнува и пријавувањето на учесниците.

Каде грешиме со калориите

Каде грешиме со калориите?

пред 7 дена - Храна

Списанието Shape го направи списокот на "измамниците" во исхраната. Прочитајте кои се тие... 1. Сушено грозје Една мала кесичка...

Што е компост

Што е компост?

пред 7 дена - Здравје

Зошто треба да се компостира? Органскиот отпад најчесто завршува во депониите, покрај реките и патиштата, што претставува огромен проблем.

Болки во вратот и рамената  и јогата

Болки во вратот и рамената... и јогата

пред 7 дена - Здравје

Дефинирање на болката Болката има повеќе манифестации: прекин на духовно ниво, чувство, мисловен процес и физички последици.

1 2 3 4 5 6 7