20
1 2 3 4 5 6 7 
Ајде да се дружиме  16 те Величенствени

Ајде да се дружиме ” 16-те Величенствени”

пред 4 дена - Забава

Ги повикуваме сите наши минати, сегашни и идни другари од летните патувања, да ни се придружат на нашата гооолема Да научиме...

Интензивен курс по шпански јазик

Интензивен курс по шпански јазик

пред 5 дена - Забава

Едукативниот центар Да Научиме е основан на 01.01.2013 и е посветен на едукација на млади. Започна со водење на веб порталот www.

Интензивен курс по германски јазик

Интензивен курс по германски јазик

пред 5 дена - Забава

Едукативниот центар Да Научиме е основан на 01.01.2013 и е посветен на едукација на млади. Започна со водење на веб порталот www.

Интензивни курсеви по германски јазик

Интензивни курсеви по германски јазик

пред еден месец - Забава

Едукативниот центар Да Научиме е основан на 01.01.2013 и е посветен на едукација на млади. Започна со водење на веб порталот www.

Koнкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс во Верона Италија

Koнкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс во Верона, Италија

пред еден месец - Забава

Во соработка со Едукативниот центар “Idea Verona”, Да научиме доделува 10 ваучери во вредност 300 евра за јазичен курс по италијански јазик  ( курс по граматика или конверзација) во Верона, Италија.

Koнкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 500 евра за изучување на португалски јазик во Лисабон Португалија

Koнкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 500 евра за изучување на португалски јазик во Лисабон, Португалија

пред еден месец - Забава

Eдукативниот центар “ Да Научиме” во соработка со Едукативниот центар ” Lusa language school” од Лисабон, Португалија доделува 10 ваучери  во вредност од 500 евра  за изучување на португалски јазик за четири или две седмици.

Аплицирај за програма  work and study  Реџо Калабрија Италија

Аплицирај за програма ” work and study”, Реџо Калабрија, Италија

пред еден месец - Забава

Програма ” work and study”, Реџо Калабрија, Италија Наменета за сите оние со познавање на италијански јазик кои имаат желба...

Koнкурс за доделување на 9 ваучери во вредност од 300 евра за изучување на англиски јазик на Кипар Грција

Koнкурс за доделување на 9 ваучери во вредност од 300 евра за изучување на англиски јазик на Кипар, Грција

пред еден месец - Забава

Во соработка со Едукативниот центар “Sunny School”, Да научиме доделува 9 ваучери во вредност од 300 евра за јазичен курс по aнглиски јазик за три или две седмици во Лимасол, Кипар.

Конкурс за доделување на 6 ваучери за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо Калабрија Италија

Конкурс за доделување на 6 ваучери за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо Калабрија, Италија

пред еден месец - Забава

Eдукативниот центар “ Да Научиме” во соработка со Универзитетот  “Данте Алигиери” од Реџо ди Калабрија доделува 6 ваучери за изучување на италијански јазик за еден месец или две седмици.

Конкурс за доделување на 5 ваучери во вредност од 400 евра за интензивен курс по шпански јазик во Барселона Шпанија

Конкурс за доделување на 5 ваучери во вредност од 400 евра за интензивен курс по шпански јазик во Барселона, Шпанија

пред еден месец - Забава

Во соработка со Едукативниот центар  од Барселона, член на Институт Сервантес, Да научиме доделува 5 ваучери во вредност...

Конкурс за доделување на 7 ваучери во вредност од 500 евра за летен јазичен курс по шпански јазик во Барселона Шпанија

Конкурс за доделување на 7 ваучери во вредност од 500 евра за летен јазичен курс по шпански јазик во Барселона, Шпанија

пред еден месец - Забава

Во соработка со Едукативниот центар  од Барселона, член на Институт Сервантес, Да научиме доделува 7 ваучери во вредност...

Koнкурс за доделување на 8 ваучери во вредност од 500 евра за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин Германија

Koнкурс за доделување на 8 ваучери во вредност од 500 евра за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

пред еден месец - Забава

Во соработка со Едукативниот центар, “Sprachenatelier”, Да научиме доделува 8 ваучери во врeдност од 500 евра за интензивен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија за две или четири седмици.

Интензивен курс по германски јазик  ниво Б1 1 и Б2 1

Интензивен курс по германски јазик – ниво Б1.1 и Б2.1

пред еден месец - Забава

Едукативниот центар Да Научиме е основан на 01.01.2013 и е посветен на едукација на млади. Започна со водење на веб порталот www.

Подготовка за полагање на испитот  Start Deutsch 1 потребен за аплицирање за виза за Германија

Подготовка за полагање на испитот “Start Deutsch 1” потребен за аплицирање за виза за Германија

пред еден месец - Забава

Едукативниот центар Да Научиме е основан на 01.01.2013 и е посветен на едукација на млади. Започна со водење на веб порталот www.

Претпладневен интензивен курс по германски јазик

Претпладневен интензивен курс по германски јазик

пред еден месец - Забава

Едукативниот центар Да Научиме е основан на 01.01.2013 и е посветен на едукација на млади. Започна со водење на веб порталот www.

1 2 3 4 5 6 7