20
1 2 3 4 5 6 7 
ВМРО ДПМНЕ по средбата на Груевски со сер Данкан  Предложивме нови избори за стабилна Македонија

ВМРО-ДПМНЕ по средбата на Груевски со сер Данкан: Предложивме нови избори за стабилна Македонија

пред 3 часа - Македонија

Актуелните политички случувања во Македонија и чекорите кои би се преземале во иднина, беа тема на денешната средба на претседателот...

Британскиот министер за Европа сер Алан Данкан на средба со претставници на ВМРО ДПМНЕ

Британскиот министер за Европа сер Алан Данкан на средба со претставници на ВМРО-ДПМНЕ

пред 3 часа - Македонија

Амбасадорот Чарлс Гарет и британскиот министер за Европа и Америка, сер Алан Данкан ја завршија средбата со претставници на ВМРО-ДПМНЕ.

Британскиот министер за Европа сер Алан Данкан на средба со претставници на ВМРО ДПМНЕ

Британскиот министер за Европа сер Алан Данкан на средба со претставници на ВМРО-ДПМНЕ

пред 3 часа - Без катеторија

Амбасадорот Чарлс Гарет и британскиот министер за Европа и Америка, сер Алан Данкан ја завршија средбата со претставници на ВМРО-ДПМНЕ.

Шеќеринска по средбата со британскиот дипломат сер Данкан  Се отвораат светли перспективи за Македонија

Шеќеринска по средбата со британскиот дипломат сер Данкан: Се отвораат светли перспективи за Македонија

пред 3 часа - Македонија

Заменик претседателката на СДСМ, Радмила Шекеринска, придружувана од генералниот секретар Оливер Спасовски, потпретседателот...

ВМРО ДПМНЕ по средбата на Груевски со сер Данкан  Предложивме нови избори за стабилна Македонија

ВМРО-ДПМНЕ по средбата на Груевски со сер Данкан: Предложивме нови избори за стабилна Македонија

пред 3 часа - Без катеторија

Актуелните политички случувања во Македонија и чекорите кои би се преземале во иднина, беа тема на денешната средба на претседателот...

Шеќеринска по средбата со британскиот дипломат сер Данкан  Се отвораат светли перспективи за Македонија

Шеќеринска по средбата со британскиот дипломат сер Данкан: Се отвораат светли перспективи за Македонија

пред 3 часа - Без катеторија

Заменик претседателката на СДСМ, Радмила Шекеринска, придружувана од генералниот секретар Оливер Спасовски, потпретседателот...

Британскиот министер за Европа сер Алан Данкан на средба со претставници на ВМРО ДПМНЕ

Британскиот министер за Европа сер Алан Данкан на средба со претставници на ВМРО-ДПМНЕ

пред 3 часа - Македонија

Амбасадорот Чарлс Гарет и британскиот министер за Европа и Америка, сер Алан Данкан ја завршија средбата со претставници на ВМРО-ДПМНЕ.

Шеќеринска по средбата со британскиот дипломат сер Данкан  Се отвораат светли перспективи за Македонија

Шеќеринска по средбата со британскиот дипломат сер Данкан: Се отвораат светли перспективи за Македонија

пред 3 часа - Без катеторија

Заменик претседателката на СДСМ, Радмила Шекеринска, придружувана од генералниот секретар Оливер Спасовски, потпретседателот...

Шеќеринска по средбата со британскиот дипломат сер Данкан  Се отвораат светли перспективи за Македонија

Шеќеринска по средбата со британскиот дипломат сер Данкан: Се отвораат светли перспективи за Македонија

пред 3 часа - Македонија

Заменик претседателката на СДСМ, Радмила Шекеринска, придружувана од генералниот секретар Оливер Спасовски, потпретседателот...

ВМРО ДПМНЕ по средбата на Груевски со сер Данкан  Предложивме нови избори за стабилна Македонија

ВМРО-ДПМНЕ по средбата на Груевски со сер Данкан: Предложивме нови избори за стабилна Македонија

пред 3 часа - Македонија

Актуелните политички случувања во Македонија и чекорите кои би се преземале во иднина, беа тема на денешната средба на претседателот...

ВМРО ДПМНЕ по средбата на Груевски со сер Данкан  Предложивме нови избори за стабилна Македонија

ВМРО-ДПМНЕ по средбата на Груевски со сер Данкан: Предложивме нови избори за стабилна Македонија

пред 3 часа - Без катеторија

Актуелните политички случувања во Македонија и чекорите кои би се преземале во иднина, беа тема на денешната средба на претседателот...

Британскиот министер за Европа сер Алан Данкан на средба со претставници на ВМРО ДПМНЕ

Британскиот министер за Европа сер Алан Данкан на средба со претставници на ВМРО-ДПМНЕ

пред 3 часа - Без катеторија

Амбасадорот Чарлс Гарет и британскиот министер за Европа и Америка, сер Алан Данкан ја завршија средбата со претставници на ВМРО-ДПМНЕ.

Груевски  Остануваме на браникот на државните и националните интереси

Груевски: Остануваме на браникот на државните и националните интереси

пред 10 часа - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ посочи дека СДСМ има намера да ја редефинира државата само за да дојде на власт и оти за оваа цел планира да го крши и Уставот на Република Македонија.

Американка ќе ја роди својата смртно болна ќерка за да ги донира нејзините органи и да спаси други бебиња

Американка ќе ја роди својата смртно болна ќерка за да ги донира нејзините органи и да спаси други бебиња

пред 10 часа - Свет

Кери Јанг од Оклахома неодамна добила вест што ниту една идна мајка не би сакала да ја чуе и наспроти тоа одлучила да направи нешто што ретко која друга жена би го направила.

Заев  Обезбедени се потписите за мандат за нова влада

Заев: Обезбедени се потписите за мандат за нова влада

пред 10 часа - Македонија

Претседателот на СДСМ Зоран Заев изјави дека веќе се обезбедени потписите за давање мандат за формирање нова влада. Според него, останува уште мал дел од преговорите со Демократската унија за интеграции околу формирање влада.

1 2 3 4 5 6 7